Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mercy10

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 00:06:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mercy10 +36701583247 121934 szexpartner

BungalowBill a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Mercy10 hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
5
Nagy volt a csend e - képei alapján - nagyon izgató külsejű hölgy körül, frissebb beszit hiába vártam egy ideje, csak másfél évtizedes beszámolókból táplálkozhattam. Ezért "ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez" alapon úgy döntöttem magam veszek "kóstolót" Mercyből, egy fél órás látogatásból komoly baj nem származhat. Ígyhát ennyi időtartamra nyújtottam be pályázatom telefonon, majd VTR-en keresztül is egy találkozóra. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, ekkor még szexpartneri minőségben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Marinán van praxisa, jól megközelíthető, kulturált környezetben. Talán a többségnek nem kell bemutatni e Duna Plázához közel eső újépítésű negyedet. A pontosabb cím a VTR-ben is meg volt nevezve, nem lehetett eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak megfelelő, tágas, kényelmes, külön hálószobás lakás, melyben rend és tisztaság fogadott, valamint vendéglátóm egy személyben. Férfi tusfürdő éppen fogytán volt, de nem derogált a nőit használni. :) Egyébként minden tisztálkodási eszköz rendelkezésre állt.
Mercy10 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tele voltam kérdőjellel, de bíztam abban, hogy a képek sokat nem torzítanak, és lám...nem is kellett csalódnom! Bár némely képek biztosan régiek már, de Mercy alakja továbbra is a tökéleteshez konvergál. Talán a sokéves kihagyás miatt volt az a képzetem, hogy egy virágzásán már túllévő, amolyan "milf" karakterű hölggyel fogok találkozni, de a helyzet az, hogy Mercy továbbra is virága teljében van! A vártnál jóval fiatalosabb megjelenés, kifejezetten szép, bájos arc, bomba cicik, és lenyűgöző női formák. Ha nagyon keresném a hibát, talán a csípő tájéka lett kissé szélesebb az évek során, de alapvetően úgy tűnik nem fogja az idő. Legfrissebben feltett képei valóban a közelmúltban készülhettek.
1. Mercy10 +36701583247 beszámoló Budapest 121934 erotikus masszázs
3. Mercy10 +36701583247 beszámoló Budapest 121934 erotikus masszázs4. Mercy10 +36701583247 beszámoló 2024-07-01 00:35:35 erotikus masszázs 1219345. Mercy10 +36701583247 beszámoló 2024-07-01 00:35:35 erotikus masszázs 1219346. Mercy10 +36701583247 beszámoló 2024-07-01 00:35:35 erotikus masszázs 121934
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ottlétem óta portfóliót váltott, én még szexpartneri minőségében látogattam meg, így az élményekről a kényeztetés rovatban számolok be.
Az elején egy kis relaxációs masszázst ajánlott, de az idő rövidségére való tekintettel kértem, hogy talán mégis térjünk egyből a kényeztetés mezejére. Kölcsönös simogatással és csókváltással hangolódtunk egymásra, gyönyörű testét végigtapogattam, mellein és bimbóin ajkaimmal is elidőztem. Lefejtettük fekete fehérneműit, és hamarosan úgy helyezkedtünk, hogy hozzáférhessen addigra már dorongként ágaskodó farkincámhoz, amit nagy hozzáértéssel vett kezelésbe. Péniszem finom szopogatását golyónyalások kísérték, precízen megízlelte férfiasságom minden négyzetmilliméterét. Punciját közben megcsodálhattam széttárt lábai között... valóban egy bombázó nő hevert előttem! Elviseltem volna még orálmunkáját egy darabig, de szerettem volna én is megkóstolni azokat a szeméremajkakat, így egy rövidebb puncinyalásos etap beiktatása után gumit húztunk, és szemből nyársaltam föl. Vigyázni kellett, mert jelezte, hogy elég nagynak tűnik neki a szerszámom, de szerencsére végül nem volt semmi gond, kelyhecskéje szépen befogadott. Ölelkezős, gyengéd szeretkezés vette kezdetét, enyhe nyögdécseléseiből úgy vettem ki ő is élvezi. Felegyenesedtem, majd lábait felhúzva, leszorítva, "csirkepózban" is dugtam kicsit...elképesztő látvány volt! Ezután megkérdezte legyen-e felül, és én nem ellenkeztem. Fergeteges lovaglással folytattuk hát, amivel már durranás közeli állapotba hozott, de idő előtt kifáradtunk, így inkább visszatértünk a natúr franciához. Mindent megtett, hogy kifacsarjon, oldalt fekve punciját is felkínálta újra simogatásra, de én nem voltam most formában, talán a szűkös idő is feszélyezett, így az utódok nem kerültek napvilágra. Ettől függetlenül is az élményre és a kezelésre nem lehet panasz, és konstatáltam, hogy legközelebb nyugodtan benevezhetek egy órára is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szolgáltatás minőségéhez viszonyítva teljesen korrekt a csokor mérete. Extrákról nem esett szó. Gesztusából ítélve nem lett volna szükség rá olyan hamar, de azért az elején letettem az asztalra a részvételi díjat.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Abszolút jó döntés volt meglátogatni Mercyt, igazolást kapott az "aki mer az nyer" hozzáállás! Csodaszép nő, számomra kifejezetten bejövős arccal, és jóleső barátnős feelinggel. Nagyon kedves volt, odafigyelt, többször kérdezte mit hogyan szeretnék, jól csinálja-e, türelmes volt és odaadó. Azt hiszem többet nem is kívánhatnék egy ilyen találkozó alkalmával... illetve valamit mégis: a több időt Vele!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mercy10 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet