Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-14 18:50:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 122587 szexpartner

Sonar a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt belső üzeneten keresztül. Kényelmesebb volt így és VTR-en történt a randi megbeszélése is. Írásban egyeztettünk és egy héttel előtte kértem időpontot. Elég volt a találkozás előtt hívni a helyszínen. Úgy alakult, hogy negyed órával hamarabb érkeztem a megbeszélt időponthoz képest. Korlátozott ideje miatt érdemes figyelni az adatlapot annak, aki meglátogatná.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móricz Zsigmond körtér mellett egy egy kis utcában, amit VTR-en keresztül kaptam címet. Tömegközlekedéssel több helyről megközelíthető a tér és onnan néhány perc gyaloglás. Újépítésű társasház több lakással. Főbejárat előtt hívtam megadta a kapukódot és lifttel jutottam fel a felsőbb emeletre, amit mondott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ajtón belépve szemben rögtön egy kis fürdőszoba kisebb zuhanyzóval, elzárható ajtóval található. Többféle tusfürdő a zuhanyzóban és szájvíz áll tükör előtt rendelkezésre. Jobbra egy helységben van a szoba-konyha, amit egy pult választ el. A tetthely egy nagy franciaágy. A szobarészen megfelelő klímáról gondoskodva.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Melina kevés képpel hirdet. Arc diszkréció miatt nem látszik. Amik róla láthatók visszaadják az alakját. Magas és vékony alkatához képest formás. Haját befonva viselte. Arcra amolyan szomszédlányos, ajkai vastagabbak, amik csókra csábítanak. Mélyebb hangja van. Tetoválások vannak pár helyen. Utcai ruhában fogadott az időjárásnak megfelelően póló és rövidnadrág volt rajta.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122587 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122587 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-09-16 09:39:22 erotikus masszázs 1225875. Melina +36707355651 beszámoló 2024-09-16 09:39:22 erotikus masszázs 122587
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A bejárati ajtót kinyitva jelezte a megfelelő helyet. Érkezésemkor levettem a cipőt, puszik, bemutatkozás és a pulthoz ültünk egymással szemben. Vízzel kínált, ami jólesett a melegben. Kérdezte mik az elképzelések, miért esett rá a választás. A franciás kényeztetés miatt jöttem elsősorban. Közös zuhanyt szerettem volna az egymásra hangolódás folytatásához, aminek nem volt akadálya. Előtte zenét állított be és egy lazító masszázst javasolt zuhany utánra. Levetkőztünk és a pult melletti széken helyeztem el a ruháimat és követtem őt már meztelenül a fürdőbe.
A fürdőszobában volt egy gyors szájvizes öblítés. A zuhanyfülkébe belépve beállította a víz hőmérsékletét és tisztálkodás közben elkezdhettük egymás felfedezését. Már itt voltak csókok, simogatások, ölelések, aminek hatására hamar izgalomba hozott. Finom csókjai vannak. Annyira felizgatott, hogy zuhany után a fürdőszobában rákérdeztem kezdhetnénk e egy franciás befejezéssel, amiben partner volt. Leguggolt és finoman szájába vette a farkam, amit lágyan szopogatott mélytorokkal vegyítve nem kezezve. Hamar végem lett és remegő lábakkal ért el az orgazmus. Az eredményét teljesen eltűntette. Hagyott egy kicsit lenyugodni a szájában, majd visszamentem a zuhanyzóba megtisztítani magam.
Tisztálkodás után kérte, hogy feküdjek hasra az ágyon a masszázshoz. Krémmel kente be a hátamat és lágyan masszírozni kezdett a maga módján. Masszázsa jóleső, lazító volt. Közben beszélgettünk többféle témában és ezzel ment el az idő nagy része. Kicsivel kevesebb, mint fél óra maradt hátra és abban maradtunk, hogy megpróbáljuk egy második körrel és kiderül.
Masszázs után a hátamra fordultam és simogatni kezdett. Kis csókok és a testem végig puszilgatásával haladt lejjebb. A heréim és farkam tövének nyalogatásával indult a makkom felé részben és egészben eltűntetve mélytorkosan nem kezezve. Rábíztam magam a tempójára és technikájára. Valamivel tovább bírtam. Olyan jól esett, hogy hagytam végig és újra a szájába élveztem, amit ugyanúgy eltűntetett és hagyott kicsit lenyugodni. A hagyományos aktus végül elmaradt. Itt az orális örömökön volt a hangsúly.
Második kör után viszonzásként megmasszíroztam. Nem voltam olyan ügyes benne, mint ő de jólesett neki is. A beszélgetés levezetéseként az élmények kerültek szóba, amit adott. Az egyik legjobb francia volt tőle, amit kaptam.
Időnk letelte előtt elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor ő is felöltözött. Neki is mennie kellet. Búcsúzáskor puszik, ölelés és hála részemről, majd távoztam. Teljesen kitöltöttük az időt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Találkozó elején diszkréten az asztalra tettem. Nem beszéltünk róla. VTR bejelentkezés miatt, az adott időszakban a rózsaszálakra kedvezmény volt. Amit vállalt alapból benne volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Felejthetetlen egy órát töltöttem el vele. Többet is kaptam tőle végül. Testi-lelki elégedettség lett a végén. A franciát kedvelők előnyben nála nemcsak szlogen. Jó volt, hogy kényeztetése közben elengedhettem magam. A kölcsönös szimpátia fokozta az élményt, ami úgy érzem megvolt köztünk. Egy laza és humoros nőt is megismerhettem benne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-09-22 13:18:26
"Mélyebb hangja van. " ?????

2024-09-22 08:54:53
Jelenlegi rangodnál sokkal érettebb íás, csak így tovább!

2024-09-17 21:21:34
Korrekt, tárgyilagos, a lényegre koncentráló írás!

2024-09-17 05:45:26
Szerző központú írás. Informatív, jó elbeszélés, harmonikus hangulat¸ remek élmény. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 20db
(2024-09-29) : Az ágy végére parancsolt,és egyből be is kapta a már hadrendbe állt falloszomat,ami a kéjes orgazmusának köszönhetően kőkemény lett.Belefogott egy bőnyálas,köpködős,mélytorkos franciába,amit ahogy ő szokta kivitelezni nem lehet megunni,bármeddig el tudnám viselni,

(2024-09-13) : Aztán viszont rákanyarodtunk a mentális élvezetekről a testiekre, beindult a francia-gépezet. Ahogy neki is mondtam két sóhajtás/levegőért kapkodás közben: "Most már értem." Leírhatatlan a technika, de azért megkísérlem.

(2024-08-23) : Ahogy már sokan megírták, tényleg őrült jól szop... Lelkesen, odaadással, változatos technikával, nálam is benne van a legjobbak között. Puszik mindenhova, bőnyál, mélytorok, zacsi nyalogatása...

nagyon jó: 24db
(2024-10-17) : Vannak olyan lányok akik franciáznak mert ez is a műsor része és vannak olyanok mint Melina, akik nem csak tudják, hanem szeretik is ezt csinálni. Körülbelül 20 percen keresztül szinte szeretkezett a szája a farkammal és a műsor kB 90%-a laza, tövig bekapós mélytorok.

(2024-09-24) : Hamarosan minden tiszta nyál lett. Cumizta a faszom, simogatta a nyálas zacsimat, és az ujjával izgatta a szintén nyálas segglyukam, miközben a szemembe nézett a hatalmas, barna szemeivel... és közben remek rálátásom nyílt a lefelé meredező, gyönyörű, hegyes kis csöcsökre is..

(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

: 18db
(2024-10-06) : Mélytorok,kényszerfranciska itt valóság.Lent is tudja tartani,és koppanásig megy neki.Olyan nyállal,amit a pornóban láttál.Golyószopi ktűnő szemkontakktal kértem.Farokverése egyedül álló.Kiprobáltuk a fordított franciskát is,tökéletesen hozta nekem.

(2024-09-12) : Hanyatt feküdtem az ágyon, felvettem a tengericsillag-pozíciót, majd Melina orálisan kezdett boldogítani engem. Akkor és ott nekem ez nem technikai versenyszám volt, simán hagytam, hogy történjenek a folyamatok, nem is húztuk sokáig, elmentem a szájába.

(2024-08-16) : már térdelt is és köpködte tovább a farkamat majd aztán az ágyra feküdtem ő meg elém feküdt és így ment ez talán egy masszív fél óráig és ami nagyon pozitív, hogy én tènyleg azt láttam ő élvezi, hogy nekem mennyire jót csinál nem hisztizett nem tért àt a kezére