Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-13 23:37:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 122582 szexpartner

Dartz a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
hosszú lábak
feneketlen mélytorok
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon írtam rá, üzenetben beszéltük le a találkozót, majd VTR-en foglaltam, minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móricztól pár perc séta, BKV-val könnyen megközelíthető, autóval a parkolás gondolom necces, de erre nem figyeltem, mert nem érintett.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Kulturált lakás, maga Melina is mondta, hogy lenne mit felújítani benne, de ennek ellenére tiszta, hangulatos, jól használható. A szeptember eleji kánikulában jártam ott, sajnos klíma nincs, de ez ki is derül a hirdetésből.
A fürdőszoba semmi extra, funkcionális, többféle tusfürdő, törölköző, szájvíz adott.
A tetthely egy amolyan amerikai egybe nappali és konyha, középen egy jókora franciaággyal, mellyel kapcsolatban vendéglátóm figyelmeztetett, hogy a szélei kemények, óvatosan heverjek el rajta. Itt is azt kell mondjam, hogy semmi extra, kulturált, rendezett, tiszta. Ami elvárható, de az maximálisan.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Na ha eddig nem voltak extrák, majd most kezdem sorolni. Látszik a képeken is, Melina vékony, magas nő, csodásan néz ki. Arc nélküli hirdetése van, és bár ez ízlés dolga, de szerintem nem kell aggódni, szép szemek, kedves mosoly, hosszú haj, kifejezetten csinos.
Nem tudom korábban előfordult-e ez velem, de a hosszú combja már a képeken, élőben pedig végképp megbolondított, pedig általában nem ezzel lehet engem megfogni. Tetoválások a képeken kitakarva, de jól állnak neki. Tenyérbeillő mellek, kicsik, de formásak, pont ami egy ilyen testalkathoz illik.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122582 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122582 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-09-14 01:38:49 erotikus masszázs 1225825. Melina +36707355651 beszámoló 2024-09-14 01:38:49 erotikus masszázs 122582
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Bejutottam, beszélgettünk egy keveset, mit is szeretnék, mi legyen a program. Másfél órát foglaltam, mert az egy órába nem mindig fér bele nekem két kör, igyekeztem inkább biztosra menni. Végül olyannyira biztosra mentünk, hogy a második körnek neki sem álltunk, de haladjunk csak szép sorjában.
Azt kértem tőle, hogy a világbajnoknak titulált franciatudását csillogtassa meg nekem. Úgy vettem ki a szavaiból, mintha titkon reménykedett volna, hogy nem ezt kérem tőle, dehát mit kezdjen az ember a leírást és az értékeléseket olvasva?
Fürdés után ismerkedős, beszélgetős masszázs, normális, értelmes nő, ezt a részt is élveztem. Aztán viszont rákanyarodtunk a mentális élvezetekről a testiekre, beindult a francia-gépezet.
Ahogy neki is mondtam két sóhajtás/levegőért kapkodás közben: "Most már értem." Leírhatatlan a technika, de azért megkísérlem. A két fő elem, ami Melinát megkülönbözteti számomra másoktól, a mélytorkos ténykedése, és az ebből felfelé jövet, vagy csak simán szopás közben a nyelvével a körözés? rezgés? forgás? Nem tudom. Az biztos, hogy mivel teljesen átlagos mérettel áldott meg a sors, így amikor korábban mások által mélytorok zseninek titulált lányoknál jártam is, eltűntem tövig, de nem igazán éreztem semmi stimulálót. Hát ez...ez szorított. Elképesztő élmény volt számomra, most már értem, mások mit szeretnek ebben. A másik a motollaszerű, villámgyors nyelvmozgás, ami egy semmi máshoz nem hasonlítható, csiklandozó-izgató érzést kelt bennem, ilyet is csak nagyon-nagyon ritkán éreztem korábban. A végkifejlet - természetesen - Melina szájában ért, nem láttam viszont semmit abból, amit megszerzett tőlem. Kiemelendő, hogy ő ezt a mutatványt 30+ fokban kellett végrehajtania, és elhúzta vagy 30 percig, szóval le a kalappal előtte.
Utána lefeküdt mellém, és kicsit odabújt - azért nem nagyon, mert összeragadtunk volna valószínűleg - és beszélgettünk tovább. Szóba került, hogy bár van még időnk, de ő nagyon nem szereti, ha valaki nem tud elmenni, szívére veszi a dolgot. Így aztán abban maradtunk, hogy még egy kis simogatás után - kb. 70-75 perccel érkezésem után - zuhanyzom, és megyek, cserébe a legközelebbi alkalommal a fennmaradó 15 percet rászámoljuk az időnkre. Akkor majd igyekszem viszonozni azt az odaadást és kedvességet, amit ez alkalommal kaptam tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs feláras extra, amennyire tudom, minden az alapcsomag része. Az összeget zuhany előtt kérés nélkül leraktam az asztalra, Melina pedig diszkréten eltüntette.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Abszolút az egyik legjobb élmény volt az eddigiek közt, hát még ha minden egyéb lehetőséget is kihasználtam volna! Na de majd legközelebb. Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani Melinát, kedves, figyelmes, mosolygós, és még a lelkünket is...szóval na, értitek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-09-27 13:34:04
nahát, tényleg ritka korrekt dolog ez az időátvitel köv randira, de nem csodálkozom annyira nála, az is ritka, h vkinél ennyire stimmeljen minden megadott adat sztem, szóval az őszinteség, korrektség elég magas fokon van, ami nagyon pozitív...

2024-09-15 06:59:32
„semmi extra”- igen jól informáló írás. --- Melina bemutatása szubjektív oly módon, hogy többlett ad. --- Mélytorkos ténykedése technika és élmény bemutatása igencsak részletekbe menő. --- Csokor címkék ok, pontozás elmaradt, remélhetőleg a legközelebbi randi után ez is lesz. --- Igen csak leleks taps a szereplőknek!

2024-09-14 14:42:19
Ezt nevezem! Mármint hogy a fel nem használt idő nem megy a levesbe, hanem újjá éleszthető. Nagyon vendégközpontú hozzá állás!
Respect, Melina!
Neked meg a beszámolóért!
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-29) : Az ágy végére parancsolt,és egyből be is kapta a már hadrendbe állt falloszomat,ami a kéjes orgazmusának köszönhetően kőkemény lett.Belefogott egy bőnyálas,köpködős,mélytorkos franciába,amit ahogy ő szokta kivitelezni nem lehet megunni,bármeddig el tudnám viselni,

(2024-08-23) : Ahogy már sokan megírták, tényleg őrült jól szop... Lelkesen, odaadással, változatos technikával, nálam is benne van a legjobbak között. Puszik mindenhova, bőnyál, mélytorok, zacsi nyalogatása...

(2024-07-07) : Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek.

nagyon jó: 24db
(2024-10-17) : Vannak olyan lányok akik franciáznak mert ez is a műsor része és vannak olyanok mint Melina, akik nem csak tudják, hanem szeretik is ezt csinálni. Körülbelül 20 percen keresztül szinte szeretkezett a szája a farkammal és a műsor kB 90%-a laza, tövig bekapós mélytorok.

(2024-09-24) : Hamarosan minden tiszta nyál lett. Cumizta a faszom, simogatta a nyálas zacsimat, és az ujjával izgatta a szintén nyálas segglyukam, miközben a szemembe nézett a hatalmas, barna szemeivel... és közben remek rálátásom nyílt a lefelé meredező, gyönyörű, hegyes kis csöcsökre is..

(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

: 19db
(2024-10-06) : Mélytorok,kényszerfranciska itt valóság.Lent is tudja tartani,és koppanásig megy neki.Olyan nyállal,amit a pornóban láttál.Golyószopi ktűnő szemkontakktal kértem.Farokverése egyedül álló.Kiprobáltuk a fordított franciskát is,tökéletesen hozta nekem.

(2024-09-14) : Leguggolt és finoman szájába vette a farkam, amit lágyan szopogatott mélytorokkal vegyítve nem kezezve. Hamar végem lett és remegő lábakkal ért el az orgazmus. Az eredményét teljesen eltűntette. Hagyott egy kicsit lenyugodni a szájában, majd visszamentem a zuhanyzóba megtisztítani magam.

(2024-09-12) : Hanyatt feküdtem az ágyon, felvettem a tengericsillag-pozíciót, majd Melina orálisan kezdett boldogítani engem. Akkor és ott nekem ez nem technikai versenyszám volt, simán hagytam, hogy történjenek a folyamatok, nem is húztuk sokáig, elmentem a szájába.