Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Nykol(38)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-08-23 14:50:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 122414 szexpartner

umbrellaman a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy ideje már felkerült a listámra, de a kánikula miatt nem forszíroztam, bár sajnos olyan lányoknál sem volt klíma, akik kiírták, úgyhogy kicsit lutri a dolog. Múlt héten írtam neki, de a két, potenciális időpont közül egyik neki nem lett volna jó, aztán nekem is közbejött vmi, erre a hétre viszont sikerült találni egy napot.
Rugalmas volt, és alkalmazkodott hozzám.
Kevés vendéget fogad, amit meg is értek, és nyilván ez is segíti a magas minőséget, amit nyújt.
Sztem borzalmas a futószalag-logisztika, amihez sajnos nekem is volt már "szerencsém" máshol...

Már az egyeztetés során nagyon kedves volt, ami kiváncsivá tett, és kaptam VTR-kedvezményt is, úgyhogy a hőség ellenére bevállaltam :)
Könnyen ment a kommunikáció, gördülékeny. Végig üzenetben ment, aztán VTR-ben is. Telefonon akkor hívtam először, amikor már a ház előtt álltam (sztem ilyent sem csináltam eddig) :) kicsit mélyebb, határozottabb és komolyabb volt a hangja, mint képzeltem. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű, 6-os villamoshoz nagyon közel van, de a parkolás nem lehet egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy modern ház, rengeteg lakással (2 lépcsőház), de viszonylag egyszerű a bejutás, kapucsengő, lift, ajtó nyílik a folyosón.

Kicsi lakás, de pont tökéletes a randihoz. Egy amerikaikonyhás szoba, benne ebédlőasztal székekkel, szoba részen pedig franciaágy, amin van pár kispárna(!), újabb jó pont! :)
Viszont nem láttam órát, ami sztem nem árt, h tudd, hogy állsz az idővel.

Fürdő zuhanykabinnal, ami sztem sokkal jobb, mint a kicsi kádak béna függönnyel.
Tiszta türcsi, sok tusfürdő (ha vkinek ez számít), szájvíz, amit ő is használ(!), sajnos sztem ez sem általános, pedig ugye...

Nincs klíma, ami kánikulában jól jönne, van ventillátor, de mivel az ablak is nyitva volt, kb a kinti hőmérséklet keringett, az sem nagyon, szóval a termodinamika nem tökéltes, dehát itt az oldalon sztem kevés hölgy szigorlatozott ebből a tárgyból. :)

Viszont egyedül fogad, nincs ott senki más, és ez sokat hozzáad a hangulathoz, a barátnős érzéshez.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű nő! Vékony, magas; szép, hosszú, barna hajjal, pici, de nagyon helyes cicikkel. :)
Egy rövid, szűk farmernadrág volt rajta, és vmi szürke, trikószerű felső, melltartó nélkül, pont ahogy szeretem... Sztem kitalálta a gondolatom már ekkor is. :)
Én nem vagyok a tetkók híve, de ami rajta van az nagyon szép... sok és színes. Szóval nem zavart, pedig nem igazán szeretem.
Vmiért még fiatalosabb arcra számítottam, de sztem ez az én hibám, tényleg valódi korral hirdet, és sztem ennek teljesen megfelelő is.

Olyan szomszédlányos az arca is, meg az egész nő, akinek a kisugárzása mindent visz. Látod az arcán a huncutságot, és a végtelenül kedves személyisége miatt őrülten megkívánod... elképzeled, h mi mindent tudnátok csinálni, ha vmilyen ürüggyel beinvitálna a lakásába...
Nos, ő az a nő, aki aztán valóra is vált mindent, amit csak elképzeltél... :)
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122414 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 122414 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-08-26 00:19:25 erotikus masszázs 1224145. Melina +36707355651 beszámoló 2024-08-26 00:19:25 erotikus masszázs 122414
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Mire kiléptem a liftből a szélesre tárt ajtóban várt, beinvitált, mosolygott... mindig vidám, kedves, közvetlen, cserfes...
Kaptam puszikat, átöleltem, simogattam, dícsértem, h milyen szép...
Beszélgettünk mindenféléről picit, főleg a hőségről, egyből megkínált inni. Mondtam, h jól esne egy hideg, buborékos víz. Erre kaptam egy fél literes palackkal (és hozzá üvegpoharat), ami jéghideg volt, ahogy szeretem. Ez is olyan apró, de rendkívül pozitív gesztus, ami igazi minőségi érzést ad a randinak...
Nem langyos csapvizet kapsz, műanyag pohárban, vagy ásványvizet 2 literes palackból, amiben már nincs buborék :)
Sok éves pályafutásom alatt ez volt talán a 2. alkalom, h így kaptam inni, jól behűtött, kis palackkal.
Kicsit olyan ez, mint a Ponyvaregényben, amikor Travolta meséli az élményeit:
"Tudod, ott is uaz a szar van, mint itt. De az apró különbségek!!! ...pl ha kérsz egy sört, nem papírpohárban basszák eléd, hanem üvegpohárban..." :)

Beszélgetés után gyors fürcsi, ő is bejött, közben is beszélgettünk, utána ő is gyorsan leöblítette magát.
Sajnos dohányzik, és ez érződik is rajta a szájvíz ellenére. Ahogy egy haverom mondta, csókolózni egy dohányos nővel olyan, mintha kinyalnál egy hamutartót. :)
Azért vele nem ilyen. Bár engem nagyon zavar a cigi, de vele csodálatos volt csókolózni, ezt is odaadással és szenvedélyesen csinálja.

Vhogy az ágyra kerültünk csókolózás közben, ott hanyatt fekve fölém helyezkedett és puszilgatott mindenhol, lefelé haladt a testemen, végül elért a farkamig...
Négykézláb volt felettem, én fogtam mindkét kezét, így aztán esélye sem volt másra, mint hogy pusztán szájjal kényeztessen, ami nagyon jó látvány és érzés volt, és neki sem volt semmi kifogása ellene.

Egy idő után megkérdeztem, h szereti-e a 69-et, mivel igent mondott, így folytattuk egy darabig... simogattam és markoltam a gyönyörű popsiját, miközben nyaltam a csodálatos kis punciját. Egy idő után javasolta, h álljak az ágy mellé, ő pedig az ágyon négykézláb helyezkedve szopott tovább. Gyakran teljesen tövig bekapta a faszom, én pedig két kézzel nyomtam rá a fejét... Őrült izgató volt, és eléggé pornós.

Ahogy már sokan megírták, tényleg őrült jól szop... Lelkesen, odaadással, változatos technikával, nálam is benne van a legjobbak között.
Puszik mindenhova, bőnyál, mélytorok, zacsi nyalogatása...
Újra az ágyon voltunk, hanyatt feküdtem, ő mellettem térdelt, előredőlve kényeztetett, én kicsit ujjaztam, és izgattam a gyönyörű kis pináját. Egyszer csak megfordult egy pillanatra, és bevette a szájába az ujjam, azt is szopta picit, majd 3 ujjamat is bekapta egyszerre, és benyálazta, így adva magának egy kis sikosítást... én pedig egyre gyorsabban izgattam a csiklóját és a csodás kis pillangóját, amire hálás nyögdécselés volt a válasz.

Nyalogatta a golyóimat, verte a faszom, amikor pedig éreztem, h közel a vég, a szájába tettem, és remegve óriásit élveztem bele, miközben egyik kezemmel a fejét szorítottam a faszomra, másikkal a seggét markoltam... Csodálatos volt. Lenyelte az utolsó cseppig, ahogy kértem, majd picit összebújtunk (kiskifli-nagykifli), ahogy szeretem ilyenkor, amíg megnyugszom kicsit.

Beszélgettünk még. Nagyon jó volt vele beszélgetni. Mondtam is neki, úgy érzem, vele órákig el tudnék beszélgetni, ami nálam elég ritka.
Hányszor olvastam én már más beszámolókban, h milyen jól el lehet beszélgetni egyes lányokkal, és amikor én is meglátogattam őket semmi. Semmi érdeklődés, közös téma, az intelligencia ici-pici lángja... :)
OK, nyilván van ebben szubjektív elem is, életkor, érdeklődési kör, de fontos azért a személyiség és intelligencia is.
Szóval nekem Melina beszélgetéshez is ideális volt. Ezért aztán nagyon gyorsan repül vele az idő. Második körre nem is maradt, aktus nem is volt, mert a hőség miatt nem éreztem, h nagyon menne, és a francia tényleg annyira varázslatos volt, h elteltem azzal... :)
Egyszóval ez egy igazán intenzív francia "nyelvóra" volt. :)
Meg is beszéltük, h ismerkedésnek végülis ez teljesen jó volt, így első alkalommal, de mindketten kiváncsiak maradtunk, miket tudnánk még kihozni egymásból, sok mindent ki kellene még próbálni... hát, rajtam biztos nem fog múlni a folytatás. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 óra, *rózsa, kedvezménnyel. Annyi minden van az alapban, hogy ez ma már sztem kifejezetten kedvező volt.
Az elején adtam oda, pár apró finomsággal együtt. Remélem, ízlettek! :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ritka kincs! Egy elbűvölő nő, aki szereti a férfiakat és szeret örömet szerezni nekik...
Folyton lesi a kívánságaidat, a kedvedben szeretne járni, csodálatos hozzáállás...
Kedves, odaadó, szenvedélyes...
Azon nagyon kevés nők egyike, akiket a Jóisten arra teremtett, h egy kis boldogságot csempésszen az arra érdemes férfiak életébe...

Sajnos a lányok többségéhez nem érdemes visszamenni, mert a látottak/tapasztaltak nem felelnek meg a hirdetésnek, vagy hiányzik a megfelelő hozzáállás, odaadás, szenvedély, összhang... Nos, Melina a kevés kivétel egyike. Tudom, mindenki mást keres, de én szeretek visszajáró vendég lenni, ennek sztem van értelme, mert akkor van lehetőség jobban megismerni a másikat, és jobban egymásra hangolódni, ami mindenkinek jó...
Én szeretem, ha nem kell újra és újra elmagyarázni, h mit és hogyan szeretek, és ha már tudhatom, h kb mire számíthatok, és hogy amit kapok, az nem lesz csalódás...

Számomra "felejthetetlen", kár, h azt nem tudom beállítani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-09-03 14:11:22
Kösz a beszámolót. Arra gondoltam benne van a top3ban amit eddig olvasta. Most azt gondolom ez az aranyérmes. Hasznos. Köszi

2024-09-02 21:49:31
Legszexibb beszi: a 69. . :) Gratulálok.

2024-08-30 00:55:21
Teljes értékű beszámoló! Mindenképpen ellátogatok én is.

2024-08-27 20:25:09
Kifejezetten tetszett, hogy az események sablonos elhadarása helyett megosztottad azt is,hogy miért érezted különlegesnek ezt a találkozót.

2024-08-27 08:22:51
Így kell ezt csinálni! A beszámolót és Melinát is! ;) A következő alkalmakkor kamatozni fog, h hagytál még kipróbálandó dolgokat ezzel a csidálatos hölggyel!
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-29) : Az ágy végére parancsolt,és egyből be is kapta a már hadrendbe állt falloszomat,ami a kéjes orgazmusának köszönhetően kőkemény lett.Belefogott egy bőnyálas,köpködős,mélytorkos franciába,amit ahogy ő szokta kivitelezni nem lehet megunni,bármeddig el tudnám viselni,

(2024-09-13) : Aztán viszont rákanyarodtunk a mentális élvezetekről a testiekre, beindult a francia-gépezet. Ahogy neki is mondtam két sóhajtás/levegőért kapkodás közben: "Most már értem." Leírhatatlan a technika, de azért megkísérlem.

(2024-07-07) : Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek.

nagyon jó: 24db
(2024-10-17) : Vannak olyan lányok akik franciáznak mert ez is a műsor része és vannak olyanok mint Melina, akik nem csak tudják, hanem szeretik is ezt csinálni. Körülbelül 20 percen keresztül szinte szeretkezett a szája a farkammal és a műsor kB 90%-a laza, tövig bekapós mélytorok.

(2024-09-24) : Hamarosan minden tiszta nyál lett. Cumizta a faszom, simogatta a nyálas zacsimat, és az ujjával izgatta a szintén nyálas segglyukam, miközben a szemembe nézett a hatalmas, barna szemeivel... és közben remek rálátásom nyílt a lefelé meredező, gyönyörű, hegyes kis csöcsökre is..

(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

: 19db
(2024-10-06) : Mélytorok,kényszerfranciska itt valóság.Lent is tudja tartani,és koppanásig megy neki.Olyan nyállal,amit a pornóban láttál.Golyószopi ktűnő szemkontakktal kértem.Farokverése egyedül álló.Kiprobáltuk a fordított franciskát is,tökéletesen hozta nekem.

(2024-09-14) : Leguggolt és finoman szájába vette a farkam, amit lágyan szopogatott mélytorokkal vegyítve nem kezezve. Hamar végem lett és remegő lábakkal ért el az orgazmus. Az eredményét teljesen eltűntette. Hagyott egy kicsit lenyugodni a szájában, majd visszamentem a zuhanyzóba megtisztítani magam.

(2024-09-12) : Hanyatt feküdtem az ágyon, felvettem a tengericsillag-pozíciót, majd Melina orálisan kezdett boldogítani engem. Akkor és ott nekem ez nem technikai versenyszám volt, simán hagytam, hogy történjenek a folyamatok, nem is húztuk sokáig, elmentem a szájába.