Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-07 18:35:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 121993 szexpartner

Zord a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Nagyon régóta a kedvenceim között van Melina, a legutóbbi "pillangós" képe pedig teljesen ellenállhatatlanná tette, ezért újra próbálkoztam,hátha szerencsém lesz. Viberen írtam neki és aznap délutánra lett is időpontom,amit VTR-en erősítettem meg.
Megközelítés
Móricz Zsigmond körtér környékén viszonylag új építésű ház. BKV-val tökéletesen, autóval nehezebben megközelíthető.
Helyszín
A lakásban nem nagyon néztem körül, új építésű, egy szoba, egy fürdő, zuhanykabin, ahol persze vigyázni kell az ajtóra, hogy jó irányba záródjon, de ez a zuhanykabin-ajtók sajátossága.
Melina külseje
Melina magas, vékony, hosszú hajú, szép arcú lány, az amúgy ízléses tetoválások kivételével pont olyan, mint a képeken és pont olyan, mint ahogy a képek alapján elképzeltem, és pont ilyen alkatú lány az ideálom is. Ha jól emlékszem, póló és bugyi kombinációban fogadott, mint egy rég nem látott barátnőm.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 121993 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 121993 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-07-08 09:36:06 erotikus masszázs 1219935. Melina +36707355651 beszámoló 2024-07-08 09:36:06 erotikus masszázs 121993
Action
Ja itt rögtön az akció rész jön, ez nem masszázs beszámoló.. :) Szóval elsősorban masszázsra járok és felvezetésként most is kértem egy laza masszázst, ami felvezetésnek kiváló is volt.

De előtte, megérkezéskor a bemutatkozó beszélgetésbe majdnem belefeledkeztünk, Melinda ugyanis annyira kedves és beszédes lány, és tényleg mindenről tudtunk beszélgetni AI-tól hűtéstechnikáig, hogy az amúgy is magas barátnő feeling faktort az egekbe emelte.

Utána gyors zuhany,miközben belépett Melina, és sorrendben: a mosolya, sudár vékony teste, izgalmas mellbimbói és még izgalmasabb pillangós puncija annyira elvarázsolt, hogy megtörölközni is elfelejtettem. Lezuhanyozott ő is és ő itt is beszélgettünk valamiről, de kispajtásom emelkedett hangulatba került és semmilyen részletre sem emlékszem.

Szóval az itt nem részletezett rövid masszázs után megfordultam, és egy forró csókkal üdvözölt. Itt elrebegtem neki is, hogy a másik oldalon nem szoktam járni így szex most nem lesz. Ezt mintha kicsit csalódottan fogadta volna, de lehet hogy én láttam rosszul. Így hát nekilátott az izgatásomnak, a felsőtestemtől az ágyékomig végigpuszilt, és a farok és a gát közötti részt izgatta. Majd a golyókat. Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek. Eközben is használja a nyelvét. Mindenkinek ki kell próbálni, tényleg nem találok szavakat. És ahogy közben huncut módon néz a nagy barna szemeivel, amit szintén imádok! Látszólag nagyon élvezi ő is, és el is hiszem, hogy ez neki hobbi és kikapcsolódás is. Full GFE! Egy percig sem gondoltam, hogy nem a barátnőmmel vagyok, ilyet nem sűrűn tapasztaltam még a masszázs részen. Kérésemre popsi kényeztetést is kaptam, amit szintén iszonyat jól művel és földön túli érzés. Az újabb mélytorok után ki is készültem és szégyenteljesen rövid idő alatt elmentem, Melina még percekig nem engedte ki szájából a farkam. Mindent eltüntetett.

Kis pihi után én is szerettem volna kényeztetni a kis pamaccsal kiegészített csodás pillangós puncit. Nagyon finom volt, imádtam szopogatni, nyalogatni, de elég idő hiányában tényleg csak egy kóstolót kaphattam és sajnos nem tudtam viszonozni az orgazmust.

Búcsú közben biztosítottuk egymást kölcsönös szimpátiánkról, és arról, hogy szívesen találkoznánk még. Legközelebb én kezdek,nagyon szeretném kielégíteni.
Elszámolás
Az elején diszkréten rendeztük az anyagiakat, az asztalra tettem. Nincs extra, mindent alapban vállal tényleg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon korrekt, vidám, jó természetű lány aki élvezi ezeket a találkozókat. Hihetetlen élmény volt mégis is, hogy a teljesítményem felét se tudtam nyújtani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-07-13 06:32:33
Tömör, érdeke írás. Melina személyéről és technikájáról jó képet ad. Szerencsére amnéziás állapot csak a fürdőbéli történésekre terjedt ki. Köszönet az élmény megosztásért.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 18db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 20db
(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

(2024-06-13) : Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt.

(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

: 16db
(2024-06-28) : Hihetetlen cuppogással kezd szopni közben farok tövét izgatja és kérésre tépi a golyókat is. Néha ráhúzom a fejét tövig lenyomva gurgulázik majd lehuzva fejét a csodás sűrű garatváladékot rámfolyatja, majd lassan visszanyalja és újra kezdi a mélytorkot amíg a seggembe markolva kivégez, mert egy ponton túl már nincs visszaút

(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.