Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-07 13:46:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 121990 szexpartner

Walden a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
hosszú lábak
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Itt, üzenetben kerestem meg, pár nap alatt le is tudtuk egyeztetni a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Autóval mentem, könnyen megtalálható a cím. A környéket ismerve, mázlim volt. A ház előtt találtam helyet. De ahogy láttam, tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni.
Helyszín
A régi bérházak között, egy viszonylag újabb tömbház. A lakás és fürdő sem a legmodernebb már, de a célnak megfelel.
Melina külseje
A képeknek megfelelően, egy vékony hölgy fogadott, nem túl szexi, utcai ruhában. De nem volt elvárásom, hogy abban legyen, csak szokatlan volt. Ruha nélkül csinos, pici tenyérbe illő cicik, formás fenék, puha bőr, pár tetoválás és egy kis pamacs a szeméremdombon. :)
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 121990 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 121990 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-07-08 09:33:53 erotikus masszázs 1219905. Melina +36707355651 beszámoló 2024-07-08 09:33:53 erotikus masszázs 121990
Action
Megérkezésem után, kis beszélgetés, ismerkedés az asztalnál, aztán jöhetett a zuhanyzás. Először én, aztán ő is gyorsan leöblítette magát. Miután megérkezett, az ágyra invitált és ismerkedés gyanánt a hátamat picit megmasszírozta, ami jól esett. Mivel célirányosan orális örömökre érkeztem, így fordulás után finoman elkezdte csókolgatni a testemet egyre lejjebb haladva, míg el nem érte a velem egykorút. Kicsit eljátszadozott körülötte, aztán szép finoman, egyre mélyebbre véve koppanásig eltüntette. Ez így ment egy ideig, majd mondta, hogy álljak az ágy mellé és így folytatta. Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni. Ezután egy kis pihi, beszélgetés az élet nagy dolgairól, majd felajánlott egy második kört. Természetesen nem mondhattam nemet, hisz ezért jöttem. Így el is kezdődött a második felvonás, hasonló képen az ágyon, mint az első. Mivel lusta voltam, ez így is maradt, az ágyon fekve kényeztetett, minden tudását latba vetve, amire azért a második körön már szükség is volt. Végül a kezembe vettem az irányítást, ő pedig a zacsi és környékét nyalva segített, hogy elérjem amiért jöttem. Sikerült is, amint elért a vég, a szájába vette a velem egykorút és mindent kiszívott belőlem és hagyott lenyugodni. Ezután mis egy kis csevej, majd zuhanyzás és búcsú.
Elszámolás
Minden az alapban. Amíg zuhanyzott, az asztalra letettem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében, a foglalkozás elérte célját. Amiért mentem, az teljes mértékben megkaptam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-07-13 06:51:08
,A foglalkozás elérte célját, a tár kiürült. Olyan katonás, elvágólagos. Számomra sem Melina sem az élmény nem jön át.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 19db
(2024-07-07) : Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek.

(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

nagyon jó: 19db
(2024-06-13) : Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt.

(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

: 16db
(2024-06-28) : Hihetetlen cuppogással kezd szopni közben farok tövét izgatja és kérésre tépi a golyókat is. Néha ráhúzom a fejét tövig lenyomva gurgulázik majd lehuzva fejét a csodás sűrű garatváladékot rámfolyatja, majd lassan visszanyalja és újra kezdi a mélytorkot amíg a seggembe markolva kivégez, mert egy ponton túl már nincs visszaút

(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.