A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-15 15:50:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 120954 szexpartner

Aport a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hölggyel a Beszamolok.com rendszerén, majd whatsappon vettem fel a kapcsolatot. Gyorsan és pontosan megegyeztünk.
Megközelítés
A Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében tömegközlekedéssel remekül megközelíthető.
Helyszín
Új építésű házban, praktikus kis garzon lakás. Higiénia szempontjából kifogástalan. A fürdő jól felszerelt, a hydro masszázs zuhanykabin egy kicsit ütött-kopott már, de nem zavaró. A tetthely nagyon kényelmes matrac, egy tágasabb többfunkciójú helységben.
Melina külseje
Első pillantásra felülmúlta a várakozásaimat, mert éppen még vékonyabb, mint a képein, ami pont passzol az ízlésemhez. Még egyszerű utcai viseletben is kivehetőek finom vonalai, amikkel a hirdetés képein találkozhatunk. Úgy gondolom senkit sem fog csalódás érni. Nem csalás, nem ámítás, a lány csodás!
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120954 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120954 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-03-18 01:32:26 erotikus masszázs 1209545. Melina +36707355651 beszámoló 2024-03-18 01:32:26 erotikus masszázs 1209546. Melina +36707355651 beszámoló 2024-03-18 01:32:26 erotikus masszázs 120954
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
5
A kicsit korai érkezésemet követően gyorsan megismerkedtünk, szinte azonnal hosszas beszélgetésbe elegyedtünk az élet kis és nagy dolgairól, hamar kiderült, hogy jó a kémia köztünk. Először frissítővel kínált, majd ahogy rendeztük soraink, kényelmes tempóban eljutottunk a zuhanyig, amit felváltva használtunk, de azért lehetőséget adva egymásnak, hogy felmérhessük egymás testi adottságit. A zuhi utáni kislányos zavaromat oldandó azt javasolta feküdjek hasra és megmasszíroz, úgyhogy így tettem. Kezeit beolajozta és gyengéd simogatással hamar ellazított. Közben folyamatosan beszélgettünk. Mozdulatai és megnyugtató hangja, figyelmessége vonzóvá tette számomra, alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak, amire nem kellett azért sokat várni. Közvetlen és természetes módon csókolt szájon majd finom cirógatások, puszik és kis nyaldosásokkal tűzdelve kerítette be hímtagom. Azonnal tudtam, hogy jó kezekben vagyok. A farkamat tövig, magát többször rám erőltetve, bőnyállal, a heréket cirógatva vette kezdetét a natúr francia óra. Technikája sokrétű, változatos, minden tekintetben finomra hangolt. Őszintén szólva hamar a legjobb franciáim közé soroltam, de, mint kiderült, még be sem melegedett. Szenvedéllyel és odaadással, kitartóan és egy idő után vadul szopott. Imádtam az egészet, szinte észrevehetetlen, könnyed és finom mozdulattal kezdte ujjával izgatni az ánuszom környékét, gondosan ügyelve rá, hogy minden elég nyálas legyen. Csak akkor hatolt be, amikor meggyőzödött róla, hogy az engem nem zavar. Kellemes prosztata masszázzsal egészült ki a francia óra. Lendülete egy pillanatra se veszett oda, magával ragadó módon, rutinnal, minden rezdülést figyelve dolgozik. Először kicsit félve váltottam át kényszerítő módba, de jól bírta a gyűrődést. Kiélhettem rajta magam és ez őt cseppet sem zavarta, sőt, légzése és az apró nyögések arra utaltak szereti az ilyet. A franciát kaptam fekve, állva, ülve aztán még egy kis aktus is belefért. Kérésemnek eleget téve hamar előttem volt feszes, formás feneke szóval habozás nélkül beraktam és csak gyönyörködtem a testében, ahogy az enyémmel eggyé válik. Mozdulataimhoz alkalmazkodott, a vadulást élvezte, de hamar kifulladtam így visszatértünk az eddig is jól bevált bőnyálas, most már azért több kézimunkával tarkított franciához. A közben elrepült idő miatt kicsit igyekeztünk engem a végjátékba hozni. A fennmaradt időt 100%-ban erre koncentrálva töltöttük, de sajnos nem értem célba időben, pedig ő aztán lelkiismeretes, tényleg mindent elkövetett. Még a várva várt kielégülés hiányában is egyértelműen a legjobb szexpartner tapasztalatom.
Elszámolás
Nem igazán foglalkoztunk a pénzzel, de amikor szóba hoztam, hogy utalni szeretnék, azt kérte inkább készpénzzel fizessek. Ehhez azonnal felajánlotta, hogy majd a lenti ATM-nél megoldom. Oda elkísért, türelmes volt és még visszafelé is beszélgettünk, tulajdonképpen végig.
Rózsacsokor
Aport nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében a nem teljesen lezárt randitól függetlenül is törzsvendéggé szeretnék válni nála. Remekül éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-04-29 05:55:10
Tényszerű, de nem indította be a fantáziám. Elég részletesen leírta a történéseket csak nem volt benne a szenvedély. Azt viszont nem is értem miért nem volt nála pénz!

2024-03-19 05:14:30
Ha nem latom, hogy kirol szol a beszamolo, akkor a tortenesek ismertetese alapjan hamarabb tippeltem volna Melinara, mint a kulso leirasabol

2024-03-18 18:08:40
Minden tiszteletem, kolléga úr, azt hiszem, ennél szebben nem is lehet azt a bizonyos lányos zavart pikk-pakk feloldani... :D A sztori velős, a dolgozat minden igényt kielégít, pacsi!

2024-03-18 12:20:15
Gratulálok a randihoz és ne feledd Melina kérését: ez egy készpénzes hobbi, igen ritka az átutalás! :)
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 19db
(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

: 14db
(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.

(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.