Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-01 17:11:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 120533 szexpartner

Draquar a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettem vele, a teljes kommunikáció itt zajlott. Hétfői napon kértem kedd napszálltára időpontot, amit meglepetésemre még aznap elfogadott (digitális detox ide vagy oda). Kedden aztán nagyon kedvesen megkérdezte, hogy tudnék-e esetleg korábban érkezni fél- vagy egy órával. Megoldottam, ezen ne múljon. Egyébként nem kért aznapi telefont meg semmit. Mint kiderült, a módosítás is azért volt, mert aznap egyedüli vendége voltam.

Régóta nézegettem már Melina hirdetését és beszijeit, de még gyűjtöttem a bátorságot. No, nem mintha emberevő lenne, de inkább a meglévő jó ismerőseimet szeretem meglátogatni, ha időm engedi. Aznap viszont senki nem volt aktív, úgyhogy nosza!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móricz Zsigmond körtér, busz-metró-villamos van bőven. Parkolóhelyből szerintem annál kevesebb, de nem próbáltam.

A VTR miatt pontos címet kaptam, a ház eléggé kitűnik a többi közül és az utca sem hosszú, így nem lesz nehéz megtalálni. Aki a környéken járt egyetemre, néhány régi kocsma még tartja magát, azok is segíthetnek a tájékozódásban, ha az útvonaltervezőt nem akarod használni.
Elméletileg két lift és lépcsőház van, de feltelefonálásnál Melina segít választani, így nem lehet elrontani. Jó magasra kell menni, úgyhogy ne lépcsőzzetek és álljatok a liftben a túloldali ajtóhoz, mert az fog nyílni.

Liftből kilépve bal kéz felé kell majd menni, egészen sokáig, de Melina nyitja az ajtót és akkor némi fény is gyúl az alagút végén.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Jópofa kis egyszobás lakásba érkezünk, L-alakú, az előszoba a két szár találkozásánál, úgyhogy gyorsan be is lehet látni az egész terepet.
Cipő-kabát itt le, jobbra el az amerikaikonyhás szobába, itt az étkezőasztalnál fog zajlani az ismerkedő beszélgetés. Mellettünk-mögöttünk a tetthely, Melinának és nekem is elég nagy és hosszú ágy, díszpárnák, mögötte hatalmas dekor a falon. Mellette asztal, személyes dolgokkal és utána már szinte csak az ablakok, jó nagyok. A fényerőn sötétbordó függöny fog tompítani, de Melina trükkösen meghagy egy fényes sávot, ahová a finish idején állít majd téged - ha igényled. Van még egy csomó szekrény az egyik falon, talán van rajta tükör is, de erre már nem figyeltem, ott volt Melina.

A fürdőszoba megfelelő méretű, a beépített, szebb napokat látott wellness-zuhanyhoz megkapod a használati utasítást és teszi is a dolgát. Ketten már nem férnénk be, de felváltva zuhanyozni tökéletes és beszélgetni meg leskelődni is lehet. Vagy hatféle tusfürdő van, kérésre Melina megmondja a kedvenc illatát is belőlük. A mosdókagyló fölött tükör, előtt polc, rajta Listerine és üvegpohár.

A törölköző nagy és sötét színű - ez azért lényeges, mert még hullatja a szálait és szöszeit. Erre érdemes lehet figyelni, ne ezen dőljön meg az alibi. Viszont jó puha, jó nedvszívó és körbe is ér.

Az egész lakásnak van egy kis egyetemista albi feelingje, ennek minden előnyével és következményével. Nekem tetszett, nagyon otthonosan van megoldva.
Melina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Melinának vannak 2023.09.01.-gyel keltezett és fekete-fehér képei jelenleg, azok irányadóak a mostani alkatához és kinézetéhez.
Nagyon feszes, izmos, vékony nő - nagyon ismeri és tudja is használni a testét, látszódik a mozdulatain és ez szex közben is előjön. Korábbi riportjában azt írta, hogy számára a testmozgás stresszlevezető.

Valóban magasnak számít, a megadott centik stimmelhetnek, de nekem ez nem okoz gondot, még nagyobb vagyok, mint ő. Otthoni kényelmes ruhában nyitott ajtót, egy Király-mackóban és talán sötétkék, laza edzős atlétában fogadott. Az a fajta, ami a ciciket még eltakarja, de az alakot nem és hát reménykedsz, hogy ha előre hajol a lány, akkor teljes lehet a kép.

Arckitakarással hirdet, engem leginkább Mageina Tovah színésznőre emlékeztet. (Nyugi, nekem is rá kellet keresnem.)
Szép nagy barna szemek, szélesebb és kerekebb arc - de még cuki -, nagyon szép hosszú sötétbarna-mahagóni haj, a szemmel együtt mosolygó száj és kellemes alt hang. Olvastam, hogy dohányzik, én nem nagyon éreztem, pedig nem volt rest többször is csókot váltani velem.

Cicije - a sportos alkat miatt is - pici, a bimbók viszont szépen kitüremkednek és jól reagálnak; per pillanat ékszermentesek.
Pocak nincs, köldökében ékszer szerintem nincs, van viszont kis pamacs a szeméremdombon - francia közben nem zavaró egyáltalán, érdekes, ritkán látott jelenség. Mint a mostani képein is látható, kisajkai bőven túlnyúlnak a nagyajkakon, utóbbiak pedig kicsit csúcsosak. Ha Melina tűzbe jön, nagyon finom illatúak és kellemes nedvesek is lesznek, viszont, ha jól értettem, élvezés után elég sokáig érzékenyek maradnak, úgyhogy ügyesen kell beosztani a jót.

Lábai szép hosszúak, fürdésem után volt kikészítve harisnya is az ágyra, de én nem igényeltem, mert csupaszon is tökéletesek voltak a számomra.
Popsija is jó tapintású, szerintem már túl vékony - remélem, a neki vitt csoki ezen majd segít kicsit. Én egyedül itt éreztem azt, hogy picit több markolni valót szívesen vennék, de ez már kukacoskodás.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120533 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120533 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-02-01 20:09:46 erotikus masszázs 1205335. Melina +36707355651 beszámoló 2024-02-01 20:09:46 erotikus masszázs 1205336. Melina +36707355651 beszámoló 2024-02-01 20:09:46 erotikus masszázs 120533
Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Másfél órára érkeztem, mert a bemutatkozásában is írja, hogy időt szeretne hagyni a hangolódásra és eszerint foglaltam.

Belépés után azt hiszem, rögtön puszival kezdtünk - de legalábbis nagyon jó és baráti hangulatban. Lepakoltam, ő szabadkozott, hogy most végzett a felmosással. Beinvitált a szobába, innivalóval kínált, amit elfogadtam. Asztalhoz ültünk és beszélgettünk. Ezt nem nehéz vele, jól fűzi egymásba a témákat és a szavakat és közben figyel a válaszaidra. Nem mondanám, hogy interjú-jellegű volt, inkább, mint amikor osztálytalálkozó előtt hamarabb érkezel és megbeszéled a rég nem látott lánybarátoddal, hogy mi van veletek, meg emlékszik-e régen a kocsmázásokra. Legalábbis nálunk ez volt a hangulat.

Végül poharam kiürülése előtt én kérdeztem rá direktben, hogy átmentem-e a felvételin és maradhatok-e. Melina egy picit meglepődött szerintem a kérdésen (vagy a tónus-váltáson), de azt mondta, hogy ő már érkezéskor úgy könyvelte el, hogy maradhatok.
Kaptam törölközőt, szólt, hogy szöszöl és megmutatta, hogy működik a zuhany. Illetve megkérdezte, hogy zavarna-e, ha utánam ő is beugrana felfrissülni?

Tisztálkodás alatt ő kapcsolt zenét, aztán kapott egy fontos telefont és udvariasan megkérdezte, hogy felvehetné-e mert fontos számról hívják. Nem volt gond, addig elhelyezkedtem a szobában, félretettem a harisnyát és kézhez tettem az általam vitt gumit. (Rákérdezett, hogy miért hoztam sajátot, elmondtam.)
Mikor visszaért, állva kezdtünk csókolózni és rákérdezett, hogy milyen tervekkel érkeztem. Mint már lejött, szereti, ha kommunikál vele a partnere. :)
Elmondtam, hogy leginkább mindent, de meglátjuk, hogy a hátralévő szűk egy órában jut-e idő testmozgásra is vagy csak franciázás lesz oda-vissza. Még megkérdezte, hogy egy vagy két lövést terveztem-e, megállapodtunk, hogy kettő nem fog beleférni.

Kb. idáig tartott a számomra kijelölt pálya, mert mikor mondtam, hogy én akkor most beköszönnék, jelezte, hogy előbb bizony ő guggol elém - feltételes mód és teketóriázás nélkül. Finom kezdés, puszik, érdeklődő ajak- és nyelvjáték, puha tapogatódzás. Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!
Aztán egy kis nyelv-pillangózás a makkon, érdeklődő gagging-hangok, kis elégedett cuppogás és kezdődő, öntevékeny kényszerfranciázás.
- Fú, de kurva jó vagy! - szakad ki belőlem és szerintem tetszik neki az önkéntelen bók, mert hevesebben kezd bólogatni és megkapom az első makk-száj nyálhidat, amit korábban kértem. Nedvességből jut már a zacsimra is, a hír romjai csapodnak oda és az állára is, de ő csak fáradhatatlanul dolgozik rajtam tovább. Kicsit igazítok a tempón - mélytorok és kényszer - és utána úgy folytatja.

Innentől átragadt rám ennek a zen-szexmesternek az állapota, úgyhogy a sorrendiség és az időérzék elköszönt, maradt a pillanat, amit igyekeztem kiélvezni. Kibontottuk a haját, kérésére én fogtam művelet közben. Mikor elfáradt, átkeveredtünk az ágyra: én térdeltem, ő elém kucorodva szopott tovább koppanásig. Feneke az égben, szép háta és izmai megfeszülnek: lehet simogatni és mozizni, vagy csak élvezkedni. Azt hiszem, lehetett volna itt átnyúlni és ráhúzni vagy figurázni, de nem volt hozzá hangulatom. Csak élveztem, amit kapok.
Volt aztán hanyatt döntve szopizás is, amikor én simogathattam a testét és beköszönhettem mindenféle erogén zónájába, míg ő oldalra fordulva vett torokra és bűvölt el varázslatával.

Végül felhúztam, csókolóztunk kicsit, majd ő következett. Puncija már felkészülve fogadott, úgyhogy csak arra kellett figyelnem, hogy milyen ritmusban mozog rám Melina. Kisajkai és csiklója szépen megduzzadva jól kitöltötték a számat és úgy vettem észre, amit én csak kedves beköszönésnek és előjátéknak szántam, az nála már főműsorszám lett, mert egyszer csak a melleit izgató kezemre ráfogott, fejem ráhúzta a puncijára és helyben tartva mozgott és irányított. Próbáltam kicsit játszani, de tudja mit akar és neked sem hagy kétséget felőle. Szépen és kellemes nyögések közepette élvezett el, egy kicsit hagyott még nyalogatni és levezetni, de az érintésektől összerándult és idővel el is irányított onnan egy oldalra fordulással.

Utána - jó érzékkel - el is vette tőlem a játéklehetőséget, "lusta pasi" pózban kaptam az áldást és kisvártatva megkérdezte, hogy így legyen-e a befejezés, vagy mást szeretnék? Én éreztem, hogy nagyon meg akarom dugni, bármeddig is bírom. Úgyhogy kaptam gumit, kis kezelés, kis nyálazást és ha jól emlékszem, lovaglóban kezdtünk. Elképesztően testkontrollját és agy-izom kapcsolati tudatosságát itt mutatta meg igazán, hastáncosokat megszégyenítő módon tudta mozgatni a csípőjét és a felsőtestét is külön, hosszú és illatos hajába beletúrva élveztem őt és az odaadását és ő is meglovagolta az én hódolatom hullámait. Azt hittem, hamar ki fog fáradni, de egyáltalán nem mutatta ennek jeleit - úgyhogy én se aggódtam, fenekének alányúlva felváltva diktáltuk a tempót és az ütemet. Hú, nagyon jó volt!

De a váltással még jobb helyzetbe kerültünk - ő a hátára, térdeit oldalt felhúzva, én pedig szemből szép lassan behatolva aktívkodhattam, nézelődhettem, élvezkedhettem. Még a csiklóját is igyekeztem kicsit izgatni, de még érzékeny volt; úgyhogy felajánlotta, hogy majd ő izgatja magát, hogy mindkettőnknek jó legyen. Pazar, imádom, amikor a hölgy aktív ÉS ha ezt kitalálja helyettem, az a mámor.
Dugtunk, amíg tudtunk, szerintem a zenéből már érezhette, hogy lassan időnk van, úgyhogy megbeszéltük, hogy én, hogy szeretném befejezni.

Kiállított a fénysávba, ő pedig elém guggolt és az ujjam és a farkam felváltva szopogatva szájjal-szemmel-szexelve kivégzett. A spricc első csíkja végigszaladt az arcán, a többit már mindenhová irányította, szétkente a pofiján, felfogta, lenyalta, nyelvén megmutatta, játszott vele és velem is. Fantasztikus volt, ahogy a levezetésemen dolgozott és nem engedett, az egész szeánsz során végig figyelt rám és a szemembe nézett, de most úgy éreztem, a lelkembe lát és teljesíti minden kívánságom.
Nem tudom, mi hol végezte végül, mert egy másik dimenzióban voltam. Kérdezett is valamit, talán, hogy nem baj-e, ha kimegy rendbe tenni magát, de csak annyit tudtam mondani, hogy még nem vagyok itt, csak testben.

Biztos történtek utána is dolgok, de csak gépiesen intéztem, amit kellett, mosakodtam, öltöztem, beszélgettünk, de én fejben még mindig élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvános a csokor mérete, ez a helyszínen sem változott. Mi nem beszéltünk róla, én az ajándékom átadásakor helyeztem ki az asztalra, de Melina nem reagált rá. Végül betettem az ajándék alá, hogy meglássa, ha akarja. Kb. ennyit is foglalkoztunk vele.
Fillérszámolóknak: igen, ez azt jelenti, hogy Melina SE ellenőrizte, hogy mennyit tettem le és én se néztem, hogy a VTR-re jár kedvezmény.

Elég egyszerű a matek - ami ki van írva, azt lehet az alapban, ami nincs, azt nem. Vagy legalábbis én nem feszegettem, a régi riportban leírta, hogy mit miért csinál így. Szerintem a lehetőségek elég szélesek és tényleg Budapest egyik legjobb franciáját kapja az ember egy nagyon kedves és korrekt hölgytől.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó volt. Tényleg van egy olyan élménye a találkozásnak, mintha egy régi osztálytárshoz vagy ismerőshöz ugranál fel, beszélgettek kicsit, aztán meg szexeltek egy jót és közben elhiteti veled, hogy ezt ő legalább annyira élvezi, mint te. Mindezt manírok és művi nyögések vagy gesztusok nélkül.
Tényleg méltán állócsillag!

A randi végén is volt összegző-beszélgetés: megkérdezte, hogy fogok-e még hozzá menni. Megbeszéltük, hogy ezt az idő fogja eldönteni, de senkinek nincs kifogása a másik ellen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-02-05 11:33:32
Régen olvaatam ilyen intelligensen és élvezetesen részletes, mégis tisztelettudó beszit, köszi az élményt!

2024-02-03 22:38:23
Igazán hosszú, remek regényt komponáltál.

2024-02-02 14:51:29
81-0-0 szerintem mindent megmutat!:)

2024-02-02 14:02:56
A kűlső leírása brilliáns! Láttam magam előtt Melinát, és láttam ahogy ....! Ez utóbbit már a beszámolód többi fejezete okozta. Viszont a kávém kihült mire elolvastam.

2024-02-02 14:02:25
Köszönöm a szép szavakat, a dicséret legalább fele Melinát illeti.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

(2023-07-26) : Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat.

nagyon jó: 18db
(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

: 13db
(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.

(2024-03-18) : Nem teketóriázott és rögtön torokra vette, teljesen nem sikerült neki de a Top3ban benne van az tuti. Nagyon jó érzés volt majd kérte álljak az ágy mellé és úgy folytatta a franciás kényeztetésemet,

(2024-03-15) : Mozdulatai és megnyugtató hangja, figyelmessége vonzóvá tette számomra, alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak, amire nem kellett azért sokat várni