A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 19:40:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 120091 szexpartner

Tasnady a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
darázs derék
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Első, igencsak rendhagyóra sikeredett randevúnk alkalmával, távozáskor megbeszéltük az egy héttel későbbi időpontot.
Megközelítés
Parkolás szinte lehetetlen, a BKV viszont nagyon jó. Több busz, villamos kanyarog a Móricz körül. Gyalog mentem, otthonról kb. 7 perc séta volt.
Helyszín
Kis mellékutca, a környék idős házaihoz képest nagyon új építésű, 10-15 éve készülhetett el. A lakás nem nagy, 1 szobás, 30-35 nm-es lehet. Patyolat tisztaság az előtérben, az amerikai konyhás nappaliban, ami egyben a háló. Mindez igaz a fürdőre is, zuhanyfülke, tusfördők, tiszta, friss törölközők.
Melina külseje
Ismét a magas, vékony sötétbarna, hosszú hajú és mélybarna szemű "gazella" várt az ajtóban. Karakteres, szép arc, kedves mosollyal. Melegítő alsó, fentebb laza póló. Otthon volt. Most már én is.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120091 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120091 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-12-07 09:41:21 erotikus masszázs 1200915. Melina +36707355651 beszámoló 2023-12-07 09:41:21 erotikus masszázs 1200916. Melina +36707355651 beszámoló 2023-12-07 09:41:21 erotikus masszázs 120091
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Szabadnap. Ráérek. Melinához megyek. Korán kelő vagyok, szöszöltem otthon virágokkal, tökörésztem, Bérczesi Robival és Lovasival "hangolódtam". Ballagtam, nyugodt voltam. Meglepetés már nem nagyon érhet a múltkori után. (Naív Tasy...). Lágy, leheletfinom puszi a számra. Ajándék átadása, majd indult a duma. Pont, mint múltkor. Nem csupán én, Ő is tolta rendesen a története(ke)t. Kb. 10-12 perc telhetett el, amikor Melina azt mondta: "Állj! Ezt a sztorit még gyorsan fejezd be és gyerünk zuhanyozni!" Ezt én kértem legutóbb, mikor elköszöntünk egymástól. A közös fürdésben szerintem van valami lágy intimitás, izgató ráhangolódás, felfedezés, felkészülés. Emellett van még egyfajta vallásos rituálé-szerűség is: lemosni magunkat/egymást, megpróbálni szabadulni testi/lelki szennyződéseinktől. Már előre "megtisztulni" a hamarosan bekövetkező paráznaság mocskától. "Mocsok", ami nagyon jóóóó! Vízben ázva, tűzben égve (én), azzal a puha, bársonyos ajkakkal ismerkedve.....gyanútlanul....Majd történt valami. Éjjel, 1-körül amikor bambulja az ember a Animal Planet-en a zergét, ahogy áll. Csak úgy áll, sokáig, aztán akkorát ugrik 1-es szikláról kettesre, hogy nem lehet elképzelni. Fél másodperc alatt megteszi. Melina is. Lent volt a zuhanytálcán a másodperc töredéke alatt. Fogalmam sincs, hogy csinálta. Rám nézett, mosolygott, puszit kapott az "Enyém". Sokat, mindezt elegáns, érzéki kifinomult nyelvjátékkal kiegészítve. És jött az "eltüntetés"....Mintha soha nem is lett volna péniszem. Nem volt. Tartotta lent, majd nyalogatás, puszi, elnyelés.....tartás mélyen....mosoly. Cuppogás, hümmögés, bólogatás közben. Minden, amit tanultnunk az emberi test anatómiájáról felejtős. Melina teljesen átírja a természet törvényszerűségeit. A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta. Üres voltam minden szempontból. Néha átvillant valami az agyam helyén, mert agyam se nagyon volt. Mondtam valamit random, teljesen összefüggéstelenül. Nevettünk. Szeretve voltam.
Kb. fél óra telt el így, békében. Melina: "Nos, hogy állunk, ott lent?" Én: "Nem tudom, hogy tudok-e még egyszer....." M: "Menni fog az." És ment. Nos: Szerettem volna picit szeretgetni a lepkéket. Erre csupán pár perc adatott. Lágyan finoman nyalogattam körbe-körbe, keresztbe-hosszában. Táncolt a nyelvem a klitoriszon szépen, finoman. Halk, visszafogott sóhajok jelezték, hogy tetszik Neki. Majd magához húzott és az mondta: "Legközelebb. Mert TUDOM, hogy visszajössz. A mai nap csak rólad kell, hogy szóljon." És ami jöttt ezután? Itt már semmi nem volt, ami akárcsak nyomokban is romantikát tartalmazott volna. Nyalta a péniszem, pörgött a nyelve nyitott/csukott szájjal a makkon. Folyt a nyál. Ritmusváltás - gyorsítás-lassítás. Megállt, elnyelt, lenyelt, tartotta....nagyon sokáig......és ezt sokszor, nagyon sokszor. Kicsit kézzel, kézzel-szájjal, csak szájjal....Vákuum.....És tovább, tovább, továb....Fejem alatt párna, ámulattal néztem, mit csinál és azt hogyan. Bólogatás. Elképesztő sebességgel. Majd egyszer csak görbülni kezdett a téridő, vörös törpék, fekete lyukak, az összes exobolygó ott volt előttem. Mindkét lábam önálló életre kelt, csípőből megemelkedett, remegett, epilepsziás rohamot kapott, láttam......Elképesztő érzés volt. Nagyon hosszú, elnyújtott orgazmus. Életem valamennyi orgazmusa egyszerre történt ott, Melina szájában/torkában. Einstein és Stephen Hawking egész életükben próbálták elképzelni a Galaxisok, az Univerzum keletkezését. Szerencsétlenek....Én átéltem. Ősrobbanás!!!
Elszámolás
Majdnem két órát voltam Melinánál, a korábban megbeszélt 1 órás, 35 rózsaszálból álló tiszteletdíjért. Nincs extra, Melina az.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Piac, büfé, Gyöngyike. "Mi van Tasykám, minden rendben?" Fogalmam sincs milyen pofát vághattam, de a rutinos vendéglátós megfogalmazta: "Olyan képed van mint a bedrogozott hobbitnak, aki Tündeföldről, Völgyzugolyból jött." És milyen igaza volt. Semmi snassz szörpike, Jameson, kettő. Ünnepnap volt. Kinyithatnék néhány online szinonímaszótárt, de tök fölösleges. Nem lehet olyan fogalmakat, határozókat, jelzőket találni, ami megközelíti a valóságot, azt az élményt. Kötelező tananyaggá kéne tenni, nem hungaricum, több annál, UNESCO-díj, a világörökség része. Aki volt már Melinával tudja, aki nem volt, az azonnal induljon. Nem e világ szülötte. "Valamikor réges-rég, egy messzi-messzi Galaxisban...." látta meg a Napvilágot, és kaptuk Őt ajándékba. Melina, az "ÖTÖDIK ELEM".

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-12-30 20:58:44
Szupercsodás volt a kalandod, az is ahogy átélted és főként az, ahogy képes vagy ezt írásban átadni. Gratulálok!

2023-12-12 11:53:09
Ez már igen. Gratulalok hapsikam. Jo vagy nagyon. Azert ha mashoz is eltévednél akkor azt is ird meg. Várom

2023-12-08 22:06:07
Nekem különösen tetszik, hogy gyorsan lehet olvasni, felpörget a dinamikája. A szóhasználat miatt pedig tesszük ezt,itt-ott, többször is.

2023-12-08 10:18:56
Ismét szépen írtál, jó volt olvasni. Tudtam, hogy visszatérsz, és azt is tudom, hogy itt még nincs vége a Történetednek!

2023-12-08 09:36:42
Fantasztikus írás! A stílus maga az ember. Van stílusod, nem is akármilyen! Persze a Múzsa is kellett hozzá, így ezt a remekbe szabott beszit ketten hoztátok össze Melinával. Gratulálok hozzá!
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 18db
(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

: 12db
(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.

(2024-03-18) : Nem teketóriázott és rögtön torokra vette, teljesen nem sikerült neki de a Top3ban benne van az tuti. Nagyon jó érzés volt majd kérte álljak az ágy mellé és úgy folytatta a franciás kényeztetésemet,

(2024-03-15) : Mozdulatai és megnyugtató hangja, figyelmessége vonzóvá tette számomra, alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak, amire nem kellett azért sokat várni