Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-08 09:12:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 119518 szexpartner

gyakorlatlan a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
érzéki hang
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben írtam neki mikor átalakult a napirendem. Hamar válaszolt. Jeleztem hogy nem megy a VTR , azt is bekapcsolta tudtam tudtam is küldtem is a korábban leegyeztetett időpontra foglalást. Egyszer még felhívtam telefonon is, csak hogy biztos legyen minden. Korábban már beszéltük az elmúlt években, csak sosem találtuk meg a kettőnk számára időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A trolibusz a jelenlegi(hamarosan költözik) 13. kerületi ház előtt áll meg. Én autóval érkeztem. Munka miatt többször is járok arrafelé, szerintem születni kell a parkorláshoz úgy általában. De pont mázlim volt és buszmegálló mögött tudtam parkolni, 10m-re a bejárattól. A parkolási sarc kicsit olcsóbb mint 1 liter üzemanyag, per-pillanat 600HUF. Lehel tér a közelben van az egyéb tömeggel érkezőknek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lift van, portás is aki rám se nézett, csak menni kell. Maga "lakosztály" az elég puritán. Belépsz és kb. annyi, láttál mindent, amiből egy piciny fürdő nyílik. A fürdést, egy függöny fellépős zuhanyban ejtettük meg. Agy tusfürdő neki egy nekem, nem egy DM nekem nem is kell. Törölközni volt mibe kényelmesen, kicsi egyszemélyes kilépő. Amiért oda látogattunk akkor ketten, arra megfelelt.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Melina egy magas, vékony nő. Hosszú barna haj. Pici cicik, lapos has. Érkezésemkor civilben fogadott, kijött elém a folyosóra. Kérésemre vett fel combfixet ami szépen feszül a lábára. Dohányzik, én nem dohányosként éreztem. Képeinek teljes mértékben megfelel szerintem. Ami nekem újdonság volt az az intim fazon. Úgy újdonság hogy élőben még nem tapasztaltam így(Nyilván tudtam róla, mert fel van tüntetve az oldalon.). Nagyobbacska pamacska van a puncija felett, nem egy rövid trimmelt csík. Tetoválások itt-ott, engem nem zavartak. Korábban voltak arcos képei, valamiért egy kerekdedebb arcra emlékeztem, de szerintem senki sem fog csalódni ha meglátja. Az oldalon megadottaknak megfelel úgy gondolom. Nagyon kellemes hangja van, már telefonban is. Nem vagyok egy nagy ASMR fan, de tudnám sokat hallgatni. Jó a beszélőkéje is hozzá, de nem megy a program rovására. Okos nő!
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119518 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119518 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:41:15 erotikus masszázs 1195185. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:41:15 erotikus masszázs 1195186. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:41:15 erotikus masszázs 119518
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Előbb érkeztem, írtam neki az oldalon. 15 perccel előbb be is jutottam a foglalt időpontnál. Felérve a folyosón integetett, mikor kiléptem a liftből. Szobába beérve lepakoltam cuccaimat és elég sokat beszélgettünk. Megtudtam, hogy szakmámbeliek vannak többségben a látogatók között, vagy legalábbis látható a számunk mostanában. Miután kibeszélgettük magunkat, elindultunk egy közös fürdésre. Közös vetkőzés a szobában, mindketten civilből. "bepasszíroztuk" magunkat a kabinba és Melina managelte a víz hőmérsékletet. Egymást lelocsoltuk, simogattuk kicsit, utána mindketten szappanozás. Első puszik elcsattantak. Melina végigsimított odalent én is a ciciket, punciját simiztem ismerkedés gyanánt kicsit. Lecsapattuk magunkat aztán vissza szobába.

Ekkor kapta fel a combfixet az ágyon egymás mellett ülve. Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze? De mondta, hogy nem-nem, ez még csak a bemelegítés volt. Elém térdelt és itt jöttek "keményebb" megmozdulások. Teljesen eltüntetett! Intenzíven tolta a száját a farkamra. Látta, érezte szerintem, hogy eléggé megilletődve kapálózok, hogy rátegyem a kezem a fejére vagy sem, de egyszer csak megfogta a csuklóm a és a tarkójára húzta. Innentől már bátrabban húztam rá a fejét, tartottam lent míg a szájában voltam. Ezen "szopatás" alatt többször is kértem egy pár pillanatra, hogy álljunk meg, mert nem akartam ideje korán elélvezni a szájában.
Ágyra ülve folytattuk a gyorsan, melyre vevő, fejet ráhúzva, alkalmanként lent tartós franciát. Annyira izgalmas volt számomra, hogy remegtem közben mint a nyárfalevél.

Nagy nehezen kiböktem hogy aktust is szeretnék. Gyorsan gumit pattintott és szemből estem neki. Hát ez a szemből szerintem részemről nem volt egy nagy történet, talán inkább csak maszatoltam, ösztönösen keféltem. Kérdeztem hogy váltsunk-e amiben egy sokkal jobb lovaglás vett kezdetét. Még az érzés is jobb volt. Egyik lábán térdelt másikkal guggolva mozgott fel-le rajtam, miközben testét simogattam. Viszonylag hamar éreztem is hogy jön a ihlet és kérdeztem szájba szabad-e? Persze csak szóljak és intézi. Hát szólni nem tudtam , de a szemébe nézve bólintottam és értette egyből. Leszállt rólam, mellékuporodott, levette az óvszert és egy intenzív francia közepette a szájában élveztem el. Nagyon jó volt! Nyilván ekkor, mikor máskor áll görcsbe a lábam. Szépen levezette nem engedte ki egyből. Majd kiugrott a mosdóba rendbe szedni a magát.

Míg visszatért az ágyon agonizáltam próbáltam visszatérni az élvezetből és kínból ami lábamban volt. Vízzel kínált amit elfogadtam Kicsit ölelkezve ücsörögtünk az ágy szélén. Szavaival élve nihilben, nyugalomban. Ez nagyon jól esett! Közös öltözés vissza civilbe, közben dumcsi. Távozás közben egy búcsú ölelés, csók/puszi és vissza a folyosóra. Korábban érkeztem, korábban távoztam. Én figyeltem inkább az időre ő nemigen(1 órát voltam, kitöltöttük.).
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Elején rendeztem a kis asztalra, a bővebb infó szerinti rózsákat, egy órára, ami végig ott maradt. túl Nagy művészet nincs a matekban, amit vállal tudtommal benne van, nem kell extrákkal küzdeni.
Rózsacsokor
gyakorlatlan nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon egyedi élményt kaptam Melinától. Általában full barátnős élményben volt eddig csak részem, igaz azt is keresem . Ez a HC franciáztatás távol állt tőlem. Elég kis mimóza vagyok szerintem ezen a téren, szóval jó volt hogy mutatta az utat közben. Mindenképpen jó volt megélni egy ilyesfajta "dominanciát", amire Melina lehetőséget ad.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-10-09 15:33:29
A betyárját de izgalmasan tálaltad elénk ezt a randit

2023-10-09 13:38:21
Remek írásod kellemesen nosztalgikus szálakat pendített meg bennem, lévén annak idején nekem is Melina vette el a kényszerfranciás szüzességemet - hidd el, jobb kezekbe (ill. torokba) elsőre nem is kerülhettél volna. Köszi a beszámolót!

2023-10-09 11:55:40
Nem csak olvasmányos és élvezetes beszámolót írtál, hanem telis tele van lényegi, kincset érő információkkal is. Köszönet és gratuláció!
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

felejthetetlen: 15db
(2023-07-26) : Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat.

(2023-07-06) : majd lejjebb is helyezkedett és bizony lekezdődött egy nagyon jó kis francia dolog.... igazából ezért mentem. :)) volt mélytorok és minden ami csak lehetséges megfelelő hangokkal párosulva (bár én nem pornón szocializálódtam ;-))

(2023-06-28) : Csintalanul mosolygó szemeivel rám nézett, majd forró ajkai közé vette a szerszámot. Nagyon vágytam már erre az érzésre. Mikor pár pillanat múlva torkára engedett, csak hálálkodni tudtam. Gondoltam, most mindjárt próbálkozok egy kis kényszerrel, de partnerem megelőzött.

nagyon jó: 15db
(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

(2023-06-09) : majd folytatta, amit már a fürdőben elkezdett, még több változatossággal és hosszabban, a golyók is kaptak a jóból, és lehet tolni Melinának, vagy ésszel húzni a fejét, de ugye, minek, ütközésig és még annál is tovább tolja magától is, miközben a szemedbe néz, mosolygó szemmel!

: 9db
(2023-12-06) : A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta.

(2023-11-27) : Néhány másodperc alatt "beindultunk". Beszélgetésben. Folyt a szó, ömlöttek a mondatok. Két ismeretlen komoly témákat, vagy kevésbé azokat érintve, mesélve, sztorizva, nevetve.......Ragyogó volt. Melina, amellett, hogy olyan átlagon felüli tájékozottsággal

(2023-09-14) : Melina tövig eltüntetett, tulajdonképpen torokra vett (a randi végén mosolyogva meg is jegyezte, hogy nyilván nem sokszor történik ez meg az én méretemmel, ami egy nagyon ügyes mindkettőnknek szóló dicséret volt). Néha kiengedett a szájából, rendszeresen tartotta a szemkontaktust, pornósan zavaró hanghatás szinte nuku, mélytorokhoz értő barátnős feeling ON, szóval szuperul éreztem magam, azt kaptam, amiért mentem.