Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-07 20:32:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 119515 szexpartner

Kopaszkukac1 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben egyeztettünk többször is de nem akart összejönni az időpont, majd a mai tali előtt 1 nappal azaz tegnap igen, s vtr-ben rögzítettük is.
Úgy látom, hogy "munkanapjain" aktívan menedzseli az itteni felületet, s azon kívül teljes szünet - igaz a telefont nem is próbáltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Pontos a cím, navi odaviszt, én szgk-val mentem. Parkolás kissé nehézkes, úgy 200 m-re sikerült, de ennyi séta meg még jól is jön.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
3
Hát-hát... A kis garzon kéró az erre is igényeseknek lehangoló, de aki "csak" a partnerre figyel annak tökmind1. Retro, leharcolva, de se nem koszos, se nem kupis, se nem rosszagú. Tiszta törcsi, kedves, figyelmes kiszolgálás, s hoppá! Miután megfürödtél (bár aznapi első és egyetlen voltam) az alkalmi barátnő is tusol rendesen (ilyet már más is írt), s még veled együtt Listerinezik is! Dicséretes! Dohányzik ugyan, viszont nem erős, azaz nem túl erős az érzet emiatt.
Melina külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Szerencsés alkat, aki a korral alig változik. Vékony, lányos megjelenés, nem zavaró (vagy nem arra figyeltem???) némi tetoválással. Kicsi, de igen jó "textúrájú" cicik, szexi, kacér bimbókkal. Sajna a cici nem erős erogénzóna a számára. És a pamacs! Szeméremdombján kis játékos fanszőrzet, ami igen jól áll, szexi! Megsimogathatod vele az arcod;)
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119515 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119515 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:33:19 erotikus masszázs 1195155. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:33:19 erotikus masszázs 1195156. Melina +36707355651 beszámoló 2023-10-09 09:33:19 erotikus masszázs 119515
Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Első tali. Közvetlen, alkalmazkodó, kedvedbe járó mentalitás. Ma kevésbé voltuk energikusak mind2tten, viszont cserébe jólesően és őszintén lehetett dumálni. Gyors bizalmi légkör, persze ehhez te is kellesz. Annyit hagyott (bár többször finoman bepróbálkozott) ismerkedni, játszadozni magán, amennyit akartam. Utána átfordultunk kölcsönösbe, ami főképp 69 volt. Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett! Kihúzódott hanyatt az ágy szélére, s lelógatta a fejét félig, hogy igazán jól lehessen tesztelni. Hát lehet! Nem igyekeztem kikeresni hol a határ amikor az időhossztól netán fuldokolni kezd, mert anélkül is frenetikus volt (koppig ment) s nincsenek szado hajlamaim. Egyszómint100! Belevaló és tud is! Magába fogadta a torokfehérítőt, majd finoman játszadozott még 1 kicsit a lankadóval.
Ezután italoztunk (megkínált ezzel-azzal az érkezésemkor - egy Hellet kaptam, amit kortyolgattam néha), beszélgettünk, simizés, oldott légkör. Ezután kezelésbe vettem jobban a combtövét. Mivel csiklón jobban ingerelhető, így kapóra jött, hogy én is kedvébe járjak orálisan. Ez mindkettőnknek nagyon-nagyon jólesett. Miután kissé lenyugodott gumihúzás és missiben pajkoskodtunk amíg el nem ért a vég. A rendelkezésre álló időkeret végéhez közeledve fürdés, stb. Nem is hozta szóba, így a végén adtam ár bokrétát.
Mivel kiderült, hogy viszonylag útba esik nekem, így felajánlottam, hogy hazaviszem, amit elfogadott. Így nem kelett lepattanni róla gyorsan, s mindenkinek komfortosabb volt még egy darabig az élete.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alapból kínál minden olyat ami számomra jólesik, így extráról nem eshetett szó, de talán nincs is nála extra tétel.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó az attitűdje, hisz szolgáltatni akar, s ehhez kellő alkalmazkodása, alázata, gyakorlottsága van. A makktársak döntő részének ez nyerő. Lányos és nem asszonyos alkat, így igazán jólesett. Elválás előtt pár perccel azt mondta, hogy mivel nem szedett szét, így adósom eggyel... Mit is lehet ilyenkor tenni?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-10-09 19:00:38
Kicsit szűkszavúbb a történetmesélésed, mint ahogy én szeretem, de több olyan értékes információ is van a beszámolóban (pl. Melina hozzáállása), ami miatt a JM gombra nyomtam. Köszönet és gratuláció!

2023-10-09 15:34:54
Köszönöm szépen hogy fáradtságot nem kímélve megírtad ezt nekünk
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 18db
(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 16db
(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

(2023-06-09) : majd folytatta, amit már a fürdőben elkezdett, még több változatossággal és hosszabban, a golyók is kaptak a jóból, és lehet tolni Melinának, vagy ésszel húzni a fejét, de ugye, minek, ütközésig és még annál is tovább tolja magától is, miközben a szemedbe néz, mosolygó szemmel!

: 9db
(2023-12-26) : Visszatérve a szobába már meztelenül csókokkal kezdtünk, majd Melinda mellkasomat végig csókolta majd a szájába vette nemes részem és egy érzéki, nyalogatos felvezetés után egy igazi mélytorkos francia vette kezdetét, nem sajnálja a környéket sem,

(2023-12-06) : A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta.

(2023-11-27) : Néhány másodperc alatt "beindultunk". Beszélgetésben. Folyt a szó, ömlöttek a mondatok. Két ismeretlen komoly témákat, vagy kevésbé azokat érintve, mesélve, sztorizva, nevetve.......Ragyogó volt. Melina, amellett, hogy olyan átlagon felüli tájékozottsággal