Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-14 20:07:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 119279 szexpartner

garabon a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
feneketlen mélytorok
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Melina hirdetését itt láttam az oldalon. Régóta szerepel a kedvenceim között, egyszer-egyszer hívtam is telefonon, de persze soha nem értem el, úgyhogy amikor már tényleg úgy éreztem, hogy vele találkoznék szívesen, akkor VTR-en kerestem meg, jó pár nappal a választott időpont előtt. Egy üzenetet is írtam neki, hogy mivel még nem találkoztunk, szívesen fel is hívom. Pár napig függött a kérelmem, láttam, hogy az oldalon sem járt. Végül a randi előtti napon erősítette meg, és az üzenetemre is válaszolt, hogy mikor érhetem el telefonon, és hogy szívesen válaszol a kérdéseimre, de a maga részéről egyébként nem ragaszkodik a telefonos beszélgetéshez. Visszaírtam neki, hogy a beszámolóiból igyekeztem tájékozódni, szóval kérdéseim igazából nincsenek, és biztosítottam, hogy természetesen ott leszek a megbeszélt időpontban. Így is történt. Annyi, hogy egy sms-t még küldtem neki aznap, mégiscsak legyen meg neki a számom, mielőtt odaérek. Szóval összességében az egyeztetés a VTR és a belső üzenetküldés segítségével nagyon flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet VTR-en keresztül kaptam meg Melinától, pontos, nem lehet eltéveszteni, a térkép úgy kb. jól eligazít. BKV-val mentem, a hármas metró egyik csomóponti megállója közelébe. A parkolásról kevéssé tudok nyilatkozni, mert bár szokásom szerint korábban érkeztem pár perccel, alapvetően viszonylag szűk utcákon tettem egy kört a környéken, úgyhogy a fene tudja, mennyi hely van kocsiknak. A ház nem egy mai épület, de kellően diszkrét, mert ugyan van portaszolgálat, a kutyát nem érdekli, ki hova megy. Még azelőtt hívtam Melinát, hogy az épületbe beléptem volna, a ház előtt sem kellett várnom; megkaptam az útba igazítást, és csak el kellett jutnom a megfelelő emeletre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
"Átmeneti hely", mondta Melina, de a célnak megfelel. Szűk előtér, amiből zuhanytálcás kis fürdő-WC nyílik, a zuhánynál elhúzható függöny, két vagy három tusfürdő, a kézmosónál szájvíz és hozzá pohár. A másik helyiség lényegében egy hálószoba, de az egyik falán van valamiféle konyhapult-szerűség (ezt őszintén szólva nem nagyon figyeltem meg), egy asztalka két székkel, meg egy kétszemélyes ágy, azzal szemben egy kisebb tévé a falon. Kellően tiszta és rendezett minden, az ágy láthatóan még érintetlen. Amikor beléptünk, az ablakon szépen áradt be a délutáni napfény, aztán Melina egy ponton kicsit állított a rolón, hogy hangulatosabb félhomály legyen.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Melina a folyosón integetve fogadott, utcai ruhában, hosszú, lófarokba fogott barna (bár talán vörös árnyalatú? azt biztos csak a fény tette) hajjal. Szerintem jobban áll neki, mint a korábbi rövid haja. Magas, vékony, helyes arcú nő, engem egy régi barátnőmre emlékeztet, úgyhogy így is viszonyultam hozzá rögtön, ráadásul beigazolódott, amit egyébként szinte biztosra vettem, hogy valójában már találkoztunk, csak akkor még más néven hirdetett és pár kerülettel odébb. Ezt korábban nem akartam üzenetben említeni neki, nehogy már tévedésből beégjek ezzel... Mindenesetre rögtön csevegni kezdtünk, mert bár csak egyszer találkoztunk, történetesen már akkor is bőven akadtak közös témáink, úgyhogy volt mit folytatnunk. Talán ennek is köszönhető, de nagyon barátságos volt már az első pillanattól kezdve. Közben levetkőztem, és amíg zuhanyoztam, Melináról is lekerült a ruha. Egy gramm felesleg nincs rajta, kerek popsi, hosszú láb, szép kis cickók. Néhol tetoválások a testén. Abszolút megfelel a képeinek.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119279 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 119279 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-09-15 09:27:48 erotikus masszázs 1192795. Melina +36707355651 beszámoló 2023-09-15 09:27:48 erotikus masszázs 1192796. Melina +36707355651 beszámoló 2023-09-15 09:27:48 erotikus masszázs 119279
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Őszintén szólva nagyon céltudatosan egy kis francia miatt mentem Melinához, és bár úgy voltam vele, hogy szívesen össze is bújnék vele, valahogy sejtettem, hogy nem abba az irányba terelődik majd a randi. Ugye szinte teljesen biztos voltam abban, hogy már találkoztunk, és emlékeztem, hogy mennyi közös témánk volt már a Covid előtt is, azóta pedig jó hosszú idő eltelt... Lezuhanyoztam, aztán Melina is gyorsan letusolt, mert ő is épp csak előttem érkezett, majd az ágy mellett állva kicsit csókolózni kezdtünk (nem voltak különösebben nyelves csókok, ellenben nagyon kellemes ajakharapósak, ha lehet ezt mondani, merthogy harapás persze nem történt; mindenesetre gyorsan elkezdett felcsigázni). Két csók között mondta, hogy először megmasszíroz egy kicsit, de ezt a tervet kb. 1 másodperc alatt ejtettük, és rátértünk a további csókolózásra, meg persze simogattam, ahogy ott álltunk. Aztán nem is tudom, mintha megint eszembe jutott volna valami a korábbi beszélgetésünkből, és rákérdeztem valamire, de az is lehet, hogy nem, mindenesetre elheveredtünk, még pontosabban nem sokkal később már én feküdtem háton az ágyon, Melina pedig (egy kis beszélgetés után? vagy az később volt?) a lábam közé térdelt, és a kezét egyáltalán nem használva a szájába vett. Minden csókolózás mellett addig egészen beszélgetős volt a randi, ekkor viszont persze megkeményedtem. Melina tövig eltüntetett, tulajdonképpen torokra vett (a randi végén mosolyogva meg is jegyezte, hogy nyilván nem sokszor történik ez meg az én méretemmel, ami egy nagyon ügyes mindkettőnknek szóló dicséret volt). Néha kiengedett a szájából, rendszeresen tartotta a szemkontaktust, pornósan zavaró hanghatás szinte nuku, mélytorokhoz értő barátnős feeling ON, szóval szuperul éreztem magam, azt kaptam, amiért mentem.
Azt hiszem, egy ponton szóltam, vagy legalábbis érzékeltettem, hogy talán valamit váltanunk kellene, még mielőtt, de az mindenesetre biztos, hogy magamhoz húztam és megcsókoltam - bárhogyan is, valahogy megint átsodródtunk egy beszélgetősebb szakaszba, ami nagyon jókor jött egyébként az én szempontomból. "Tudod mit? Most te feküdj le, én meg majd csókolgatlak kicsit", mondtam, és tényleg adtam neki néhány csókot ide-oda a melle környékén, a lapos hasára és az ágyékára, de igen gyorsan a finom puncijához értem, és persze nyalogatni kezdtem. Melina már az első nyelvmozdulataimra is halk hangokkal reagált, úgyhogy nyilván a jelzéseire odafigyelve folytattam a dolgot, amíg szépen célhoz nem értünk, és még utána is nyalogattam egy kicsit, de a kis megremegései alapján nyilvánvalóan érzékennyé vált, úgyhogy nem erőltettem egy második kört, pedig lett volna kedvem hozzá. Nekem az olyan Zen-hely egy nő lába között...
"Nagyon célirányos csókolgatás volt", jegyezte meg Melina, aztán megint beszélgetősebb percek következtek, majd ismét a hátamon találtam magam, és újrakezdődött a kettővel korábbi jelenet, kéz nélkül, barátnősen mélytorkos franciával merevvé varázsolt. Közben valamikor megkérdezte, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy igazság szerint összemaszatolnám az arcát, de talán le is feküdnék vele, "A sorrendet azért döntsd el", nevetett, mert előre megbeszéltük, hogy alapvetően egylövetű vagyok, aztán folytatta, amit elkezdett, én pedig megadtam magam az eredeti gondolatomnak, hogy nekem most "csak" ilyesmire van szükségem, úgyhogy a megfelelő hangjelzésekkel tudattam, hogy jó irányba haladunk. A kellő pillanatban, a célegyenest megérezve Melina végül helyettem végleg eldöntötte a kérdést, fölpattant, hívott magával és letérdelt az ágy mellé, én pedig kézbe vettem az irányítást, és pár pillanat múlva a szája köré, az arcára élveztem, meg persze csöpögtem kicsit ide meg oda is a testére, ahogy ott térdelt előttem. Nagyon izgató látvány volt... Még szopogatott egy percig, aztán egyáltalán nem sietve mindketten elmentünk a fürdőbe kicsit felfrissülni.
Bár még maradt úgy fél óránk, mert másfél órára mentem, a randi hátralévő részében nagyon tartalmasan beszélgettünk. Én megkaptam, amit vendégként a szex terén szerettem volna, és azt is, amire úgymond magánemberként számítottam, hogy valószínűleg egy nagyon jó hangulatú beszélgetést kerekítünk évekkel korábban elkezdett, meg persze aktuális témákról. Mivel ennek során még több közös pontot találtunk Melinával, ez így is történt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat. A csokor mérete ott van a hirdetésében, azzal készültem, és előre odaadtam, letettem a kisasztalra. A randink végén is még ott volt. Bár sokat beszélgettünk, így látszólag kevés volt az akció, valójában én egyébként sem csak egy sima dugásért járok a lányokhoz, és Melinától is többet kaptam ennél, úgyhogy maradéktalanul elégedett voltam. Nagyon korrektül mondta egyébként, hogy legközelebb az elején vigyem el akciósabb irányba a dolgot, de ez nekem tényleg így volt igazán kerek.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Természetesen mosolyogva távoztam. Melina egy érzéki, értelmes, nagyon barátságos nő. (Nem mellesleg olyan finoman tud mélytorkozni, mintha csak simán szopna... pornós látvány, barátnős kényelem.) Lehet, hogy azért, mert másodszor találkoztam vele, de úgy éreztem, most még közvetlenebb volt velem, mint az első randinkon évekkel ezelőtt. Akkor egyébként valamilyen szexi ruhában fogadott, most viszont, az utcai ruhájában, ezen a beszélgetős-szexes randin annyira önazonosnak éreztem, hogy semmilyen szexizés nem hiányzott, és így én is teljesen el tudtam engedni magam. Nagyon jól éreztem magam vele, és biztosan keresni fogom még!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-09-22 13:38:29
Ilyen kérem egy profi beszámoló, már a kiegészítő blokkok is profi módon lettek megírva! Sőt: modellértékű, jó lenne csak ilyeneket olvasni! Köszi h megírtad.

2023-09-16 22:20:44
Ez egy kicsit olyan pszichedelikus visszaemlékezés, ugye? Vagy nem?
😊
Mindenesetre nagyon érdekes, mint egy jó kis trip.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 18db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 18db
(2024-01-23) : Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).

(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

: 12db
(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.

(2024-03-18) : Nem teketóriázott és rögtön torokra vette, teljesen nem sikerült neki de a Top3ban benne van az tuti. Nagyon jó érzés volt majd kérte álljak az ágy mellé és úgy folytatta a franciás kényeztetésemet,

(2024-03-15) : Mozdulatai és megnyugtató hangja, figyelmessége vonzóvá tette számomra, alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak, amire nem kellett azért sokat várni