Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-29 23:47:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 118518 szexpartner

RimaPudendi a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
érzéki hang
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-n történt. Maga a kommunikàció könnyen ment, de a megfelelő időpont kiválasztása nehézkesebb volt. Volt, hogy már majdnem találkoztunk, de a csillagok együttállása nem volt megfelelő. A lényeg, hogy érdemes előre tervezni.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Szokásomhoz híven BKV. Azzal egyszerű, mint a faék.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy apartman lakás, ha jól tudom, ez jelenleg egy szükség megoldás. Maga a tömb elég retró, valószínűleg korábbi munkásszállóból lett átalakítva. Van portás, de kérdés nélkül felengedett. A lakóegység pici, de célnak megfelel. Egyebekben tisztasság volt, és minden higéniás lehetőség adott.
Melina külseje
Kèpei vegyesen valódiak és retusáltak. Szerintem rá tökéletes illik, hogy a szomszédlány típus. Vékony, sudár teremtés.

Hètköznapi viseletben fogadott. Ha volt rajta smink, az is nagyon minimális. Arcra mosolygós, kedves. Hogy az utcán megfordulnék utána? Ha őszinte vagyok nem.

DE!!!!!!!

Először is hallani kell a hangját. Annyira érzéki, melegséggel teli, mintha hájjal kenegetnék az ember fülét.Teljes meggyőződéssel mondom,hogy egy hangoskönyvet (akár egy mesekönyvet) simàn el tudnék képzelni, az ő orgánumával.

Másodszor amikor elkezdtünk az ágyon ülve beszélgetni, hétköznapi dolgokról. Az ember nézi, nézi és tényleg annyira átsüt róla, mennyire egy szerény, jóságos teremtés. Erre mondják, hogy jelenléte van.

Harmadik. Beszélő szemek. Ezt nem tudom részletezni, át kell élni.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118518 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118518 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-30 09:08:08 erotikus masszázs 1185185. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-30 09:08:08 erotikus masszázs 118518
Action
Hogy találtam rá?

Nekem ez a dolog, amit mi ebben a közösségben csinálunk, még nagyon új. És nem tagadom , kicsit be is szippantott. Valahol félelmetes és egy óriási adrenalinlöket, hogy egy idegen nő privát szférájába kerülsz pillanatok alatt, és szerencsésebb esetekben, mindent meg is kapsz tőle.

Nyilván az ember keresi, a korábban otthon megszokott, szürkèbb dolgok helyett , a kicsit extrémebb lehetőségeket.
Melina is a látókörömbe került, de akkor még csak nagyon felületesen tekintettem rá.

Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

Ja....az aktus nagyon kielégítő volt 🙈🙉🙊
-Amit kiírt, azt maradéktalanul vállalja.
-Nagymesteri módon végrehajtja.
-Ott van veled, nem csak testileg, hanem fejben is.
-Szemébe nézzel és elveszel.

De talán ennyi elég is volt az ömlengésből.
Úgy érzem mindketten pozitív benyomást tettünk a másikra.

Köszönöm a figyelmet!
Ez most egy ilyen beszi lesz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag. Közben is csacsogtunk mikor átnyújtottam és úgy éreztem, mintha mindkettőnkél ez egy huszadrangú dolog lett volna.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Göd save the Queen!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-07-03 17:44:20
Teljesen igazad van, hogy ez egy másfajta beszi lett. Az eksön rész helyett bőven betekintést nyerhettem a külsőségekről! Nekem tetszett. Köszönöm az egyedi írásod!

2023-07-01 13:36:52
Sajátos stílusú beszit írtál, de nagyon tetszett az ötleted. Informatív is, szerintem sok minden benne van, ami a rutinos MT-sak számára érdekes lehet, viszont a gyakorlatlanok/kezdők nem tudom mit kezdenek vele. Egy picit több tartalom kellene a stílus megtartása mellett, szerintem, és akkor kiváló lenne!

2023-06-30 19:55:08
Figyelemfelkeltő, jó beszámoló! Tartalmaz egy csomó hasznos információt, amit a többi nem.
Köszönöm!

2023-06-30 16:40:59
Ez valóban egy formabontó beszi. Nem vitatom jól írsz, de itt kicsit tényszerű adatokat várunk el az írótól. Ahogy gondolom a meglátogatott lány is, hiszen így kiderül vállalásai hogyan is valósulnak meg egy randi folyamán. Ezekkel szegényebbek lettünk.... Valaki írta hogy a mennyiség a minőség rovására is tud menni. De ez szerintem pusztán a te kezdeti lelkesedésed ami mindnyájuknak volt egykor :) Úgyhogy hajrá, abba ne hagyd !

2023-06-30 15:30:26
Tömör, de hasznos...mint, ahogy ez az indoklás is az:)
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 19db
(2024-07-07) : Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek.

(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

nagyon jó: 19db
(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

(2024-06-13) : Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt.

(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

: 16db
(2024-06-28) : Hihetetlen cuppogással kezd szopni közben farok tövét izgatja és kérésre tépi a golyókat is. Néha ráhúzom a fejét tövig lenyomva gurgulázik majd lehuzva fejét a csodás sűrű garatváladékot rámfolyatja, majd lassan visszanyalja és újra kezdi a mélytorkot amíg a seggembe markolva kivégez, mert egy ponton túl már nincs visszaút

(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.