Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest VI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-28 10:40:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 118495 szexpartner

Bubus56 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
legszebb punci
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ismeretségünk nem mai keletű, de utolsó visszatérése óta csak most sikerült összehozni a randit. Többször próbáltam telefonon elérni, de ez nem jött össze. Figyelve a hirdetését, igyekeztem a megadott aktualitásokra üzenetben és VTR-en reagálni, de valahogy elkerült a szerencse. Minden megkeresésemre válaszolt, de csak a tényt erősítette meg, megint lemaradtam. Aztán eljött a hétfő, s kiírta, másnap délelőtt még vannak lehetőségek. A nekem küldött üzenetében is felvetette a másnapot. Azonnal küldtem a VTR-t, s egy sms-t is, hogy biztos legyek, még időben vagyok. Hamarosan jött az elfogadó válasz, a pontos címmel, s egy örömteli üdvözléssel kiegészítve. Így várhattam az idő múlását.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület belső részén található szocreál épület. a színháztól és a piactól kb. ugyanolyan távolságra. Így a tömegközlekedés megoldott. Én autómmal a házzal szemben parkoltam, bőven akadt hely a környéken, igaz fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Érkezésemkor pár alpinista függeszkedett a ház homlokzatán, az erkélyek rácsát festették. Mivel a találkánk helye nem erre az oldalra mutatott, így a kukkolás elmaradt. A telefoni utasításnak megfelelően a nyitott kapun áthaladva éppen elértem a liftet valakivel, de gyalog se lett volna megerőltető a feljutás. Kis garzonszerű lakásba vezetett partnerem, aki a lift előtt várt. A szobában megfelelő méretű és állapotú franciaágy várt minket. A fürdőben zuhany és a szükséges higiéniai felszerelések. Az aláfestő zenéről Melina telefonja gondoskodott. Minden adott volt, hogy végre jól érezzük egymást.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei között találhatóak mostaniak és korábbiak is. A megadott adatokból is ki lehet következtetni, pláne, ha valaki régebben ismeri a hölgyet, pár kilót leadott az utóbbi időben. Formás gazella teste azonban most is izgatóan kívánatos. Marokba simuló cicik, jól keményedő bimbókkal, a korábbi pircingek nekem nem hiányoztak. A fazonírozott lepkés punci számomra mindig nagy kedvenc marad. Utcai ruhában, farmer és póló, fogadott a lift előtt, ebben a helyzetben ez normális.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118495 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118495 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-28 11:45:36 erotikus masszázs 1184955. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-28 11:45:36 erotikus masszázs 118495
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Puszik a liftnél, majd a lakásban magamhoz öleltem vendéglátómat. Igazi csókokkal üdvözöltük egymást. Beszélgettünk, kivel mi történt az utolsó talink óta. Közben ölelések, simogatások közepette mindketten megszabadultunk a ruháinktól, s bementünk a fürdőszobába.

A hely szűke miatt a fürdés egyszemélyes volt felváltva, de közben itt is szóval tartottuk egymást. Törölközés és szájvíz használata után visszatértünk a szobába. Immár a csupasz testünk tapadt össze egy forró csók kíséretében. Éreztem egyből a bizsergést az ölemben. Melina megfordult, és kissé előre hajolt a telefonja kezelése ügyében, én meg egyből kiegyenesedtem, ahogy a popsi vágása a combok közé vezette a tagomat. Na itt már kezdett komollyá válni a helyzet. Kedvesem visszafordult, s újabb csókot váltottunk. összeölelkezve. Mosolyogva közölte, hogy neki alul meg kell vizsgálnia valamit. Az ágyhoz hátrált, majd leült, én előtte álltam igazándiból.

Csintalanul mosolygó szemeivel rám nézett, majd forró ajkai közé vette a szerszámot. Nagyon vágytam már erre az érzésre. Mikor pár pillanat múlva torkára engedett, csak hálálkodni tudtam. Gondoltam, most mindjárt próbálkozok egy kis kényszerrel, de partnerem megelőzött. Fejével ütemesen bólogatott amíg a kemény szerszám a torkát nem érte. Majd lenn tartotta hosszú ideig, azt hittem menten szétrobbanok. Kicsit kijjebb engedett de nyelvével és ajkaival elvarázsolt teljesen. Mindkét kezemet a fejére helyeztem, s fokozatosan de egyre mélyebben dugni kezdtem a száját majd a torkát. Mikor már koppanásig voltam, egy helyben tartottam magam, s torka játékában élvezkedtem. Fantasztikus és izgató volt Vele átélni ezt a dolgot. Pihenés képen elvettem a játékszerét, s magamhoz húztam egy nyelves csókra. Utána ismét a szájába adtam a hangszert, amin csodásan játszott tovább. Mivel az időnk közben haladt, feleszméltem, hogy nekem is dolgom van.. Egy újabb pihentető csók után kedvesemet az ágyra fektettem.

Ő feljebb húzódott, hogy én is kényelmesen elférjek combjai között. Úgy tűnt, neki is tetszett az eddigi felkészülés, mert mikor csiklójához ért a nyelvem, testén remegés futott át. Ez a visszajelzés még inkább megerősített elhatározásomban, a csúcsig fogom kényeztetni Őt. Először az ajkakat nyalogattam szopogattam, kedvesem kicsit szélesebbre nyitotta combjait, s egyik kezével a fejemet simogatta. Szinte arcomba tolta a vágyott puncit. Áttértem az egyre jobban duzzadó csiklója kezelésére. Számba vettem, szopogattam, majd nyelvemmel ingereltem változó sebességgel és intenzitással. Egyre sűrűbbé váltak a remegései, lábait emelgette, s a vállamon is pihentette időnként. Közben kezeimmel a cicikhez nyúltam, s a kemény bimbóit ujjbegyemmel izgattam. Később a tetszésének hangot is adott, örültem, hogy így értékelte tevékenységemet. Többször is a csúcs közelében jártunk, de ekkor mindig technikát váltottam. Hol ellenőriztem a megfelelő nedvesedést, hol az ajkakat ápolgattam. Mikor már éreztem, hogy nagyon várja a beteljesülést, egy kitartó nyelves csikló játékkal vittem remegő testét a célba. Izmai megfeszültek, úgy éreztem, teljesen nekem adta magát. Pihegve feküdt, míg én nyelvemmel többször próbáltam levezetni örömét. Mikor az érzékeny részéhez értem, még mindig finom remegés volt teste válasza. Én fejemet a nedves ölébe hajtottam, s megbeszéltük, milyen jó lenne ebben a helyzetben együtt pihengetni. Én maximálisan benne lettem volna ebbe a pihenésbe, de az idő nem nekem dolgozott. Melina elhúzta magát a további incselkedésemtől, s a következő pillanatban már a combjaim közé fészkelte magát. Most te következel, mondta mosolyogva, s csillogó szemeiben láttam, ez így lesz.

Kissé elfeküdt testrészemet egyből kezelésbe vette. Forró ajkai gyorsan visszaállították a megfelelő keménységet, Ő közben a szemembe nézve leste a reakciómat. Szerettem volna talán még kipróbálni dolgokat, azonban szorult helyzetemből nem tudtam, és nem is akartam szabadulni. Ajkai, nyelve és torka játékával elindított a vég felé. Lelkes munkálkodása számomra fantasztikus volt, de nem igazán sokáig tudtam tartani magam. Két bólintása között jött a kitörés, de Ő szorgalmasan folytatta a kezelésemet, míg az utolsó csepp is ajkai közé nem ért. Még utána is finoman ápolgatott, csodás érzés volt nyelve és szája gondoskodása. Egy darabig így feküdtünk. Én megköszöntem odaadó törődését, s buksiját simogattam. Lassan kiengedte szájából a már elpilledt testrészemet, s kiszaladt a fürdőbe, rendbe tenni magát.

Még egy keveset beszélgettünk öltözés közben, majd a viszontlátás reményében kis csókkal engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk a dologról. Az ajándék mértéke nyilvános. Extrák nincsenek, mivel a Vele töltött idő maga az extra. Kis édesség ajándékomat érkezésemkor adtam át, a rózsákat távozás előtt rendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy újabb élménnyel gazdagodtam ezzel a lopott órával. Nagyon vártam már az újbóli találkozást. Remélem, még sokszor ismételhetünk, akár ilyen lágyabb, akár keményebb együttlétekkel!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-07-01 13:24:38
Tökéletesen megírt részletgazdag beszámoló. És kedvcsináló is. Köszi, hogy megosztottad a kalandodat.

2023-06-30 10:33:26
Nagyszerűen megírt, élvezetes beszi. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 18db
(2024-07-07) : Nem lehet leírni azt a technikát, amit alkalmaz, annyira jó, valahogy a nyelve oldalát használja, köröz, és utána laposan is nyal. Ugyanígy általam eddig nem ismert technikával nyeli el a farkam is, amire amúgy nem sokan voltak eddig képesek.

(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

nagyon jó: 20db
(2024-07-07) : Finoman fogtam a fejét és rásegítve jó mélyre nyomtam amitől már már öklendezett, azután a nyálat ráköpve folytatta. Ez így ment egy darabig, még a szájába nem ért a vég. Egyáltalán nem kapkodva, szépen kiszívott mindent és hagyott lenyugodni.

(2024-06-13) : Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt.

(2024-05-09) : Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon.

: 16db
(2024-06-28) : Hihetetlen cuppogással kezd szopni közben farok tövét izgatja és kérésre tépi a golyókat is. Néha ráhúzom a fejét tövig lenyomva gurgulázik majd lehuzva fejét a csodás sűrű garatváladékot rámfolyatja, majd lassan visszanyalja és újra kezdi a mélytorkot amíg a seggembe markolva kivégez, mert egy ponton túl már nincs visszaút

(2024-05-02) : Szája 1re mélyebben fogadja farkam, közben cuppogó hangok mellett folytatja a nyál@t vissza, ami fenomenális érzés és vizuális látvány ahogy a v@ladék 1re sűrűbb, és nylce a zacsi hergeli.

(2024-04-30) : Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem.