Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-28 10:40:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 118495 szexpartner

Bubus56 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
legszebb punci
feneketlen mélytorok
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Ismeretségünk nem mai keletű, de utolsó visszatérése óta csak most sikerült összehozni a randit. Többször próbáltam telefonon elérni, de ez nem jött össze. Figyelve a hirdetését, igyekeztem a megadott aktualitásokra üzenetben és VTR-en reagálni, de valahogy elkerült a szerencse. Minden megkeresésemre válaszolt, de csak a tényt erősítette meg, megint lemaradtam. Aztán eljött a hétfő, s kiírta, másnap délelőtt még vannak lehetőségek. A nekem küldött üzenetében is felvetette a másnapot. Azonnal küldtem a VTR-t, s egy sms-t is, hogy biztos legyek, még időben vagyok. Hamarosan jött az elfogadó válasz, a pontos címmel, s egy örömteli üdvözléssel kiegészítve. Így várhattam az idő múlását.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület belső részén található szocreál épület. a színháztól és a piactól kb. ugyanolyan távolságra. Így a tömegközlekedés megoldott. Én autómmal a házzal szemben parkoltam, bőven akadt hely a környéken, igaz fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Érkezésemkor pár alpinista függeszkedett a ház homlokzatán, az erkélyek rácsát festették. Mivel a találkánk helye nem erre az oldalra mutatott, így a kukkolás elmaradt. A telefoni utasításnak megfelelően a nyitott kapun áthaladva éppen elértem a liftet valakivel, de gyalog se lett volna megerőltető a feljutás. Kis garzonszerű lakásba vezetett partnerem, aki a lift előtt várt. A szobában megfelelő méretű és állapotú franciaágy várt minket. A fürdőben zuhany és a szükséges higiéniai felszerelések. Az aláfestő zenéről Melina telefonja gondoskodott. Minden adott volt, hogy végre jól érezzük egymást.
Melina külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képei között találhatóak mostaniak és korábbiak is. A megadott adatokból is ki lehet következtetni, pláne, ha valaki régebben ismeri a hölgyet, pár kilót leadott az utóbbi időben. Formás gazella teste azonban most is izgatóan kívánatos. Marokba simuló cicik, jól keményedő bimbókkal, a korábbi pircingek nekem nem hiányoztak. A fazonírozott lepkés punci számomra mindig nagy kedvenc marad. Utcai ruhában, farmer és póló, fogadott a lift előtt, ebben a helyzetben ez normális.
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118495 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 118495 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-28 11:45:36 erotikus masszázs 1184955. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-28 11:45:36 erotikus masszázs 1184956. Melina +36707355651 beszámoló 2023-06-28 11:45:36 erotikus masszázs 118495
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Puszik a liftnél, majd a lakásban magamhoz öleltem vendéglátómat. Igazi csókokkal üdvözöltük egymást. Beszélgettünk, kivel mi történt az utolsó talink óta. Közben ölelések, simogatások közepette mindketten megszabadultunk a ruháinktól, s bementünk a fürdőszobába.

A hely szűke miatt a fürdés egyszemélyes volt felváltva, de közben itt is szóval tartottuk egymást. Törölközés és szájvíz használata után visszatértünk a szobába. Immár a csupasz testünk tapadt össze egy forró csók kíséretében. Éreztem egyből a bizsergést az ölemben. Melina megfordult, és kissé előre hajolt a telefonja kezelése ügyében, én meg egyből kiegyenesedtem, ahogy a popsi vágása a combok közé vezette a tagomat. Na itt már kezdett komollyá válni a helyzet. Kedvesem visszafordult, s újabb csókot váltottunk. összeölelkezve. Mosolyogva közölte, hogy neki alul meg kell vizsgálnia valamit. Az ágyhoz hátrált, majd leült, én előtte álltam igazándiból.

Csintalanul mosolygó szemeivel rám nézett, majd forró ajkai közé vette a szerszámot. Nagyon vágytam már erre az érzésre. Mikor pár pillanat múlva torkára engedett, csak hálálkodni tudtam. Gondoltam, most mindjárt próbálkozok egy kis kényszerrel, de partnerem megelőzött. Fejével ütemesen bólogatott amíg a kemény szerszám a torkát nem érte. Majd lenn tartotta hosszú ideig, azt hittem menten szétrobbanok. Kicsit kijjebb engedett de nyelvével és ajkaival elvarázsolt teljesen. Mindkét kezemet a fejére helyeztem, s fokozatosan de egyre mélyebben dugni kezdtem a száját majd a torkát. Mikor már koppanásig voltam, egy helyben tartottam magam, s torka játékában élvezkedtem. Fantasztikus és izgató volt Vele átélni ezt a dolgot. Pihenés képen elvettem a játékszerét, s magamhoz húztam egy nyelves csókra. Utána ismét a szájába adtam a hangszert, amin csodásan játszott tovább. Mivel az időnk közben haladt, feleszméltem, hogy nekem is dolgom van.. Egy újabb pihentető csók után kedvesemet az ágyra fektettem.

Ő feljebb húzódott, hogy én is kényelmesen elférjek combjai között. Úgy tűnt, neki is tetszett az eddigi felkészülés, mert mikor csiklójához ért a nyelvem, testén remegés futott át. Ez a visszajelzés még inkább megerősített elhatározásomban, a csúcsig fogom kényeztetni Őt. Először az ajkakat nyalogattam szopogattam, kedvesem kicsit szélesebbre nyitotta combjait, s egyik kezével a fejemet simogatta. Szinte arcomba tolta a vágyott puncit. Áttértem az egyre jobban duzzadó csiklója kezelésére. Számba vettem, szopogattam, majd nyelvemmel ingereltem változó sebességgel és intenzitással. Egyre sűrűbbé váltak a remegései, lábait emelgette, s a vállamon is pihentette időnként. Közben kezeimmel a cicikhez nyúltam, s a kemény bimbóit ujjbegyemmel izgattam. Később a tetszésének hangot is adott, örültem, hogy így értékelte tevékenységemet. Többször is a csúcs közelében jártunk, de ekkor mindig technikát váltottam. Hol ellenőriztem a megfelelő nedvesedést, hol az ajkakat ápolgattam. Mikor már éreztem, hogy nagyon várja a beteljesülést, egy kitartó nyelves csikló játékkal vittem remegő testét a célba. Izmai megfeszültek, úgy éreztem, teljesen nekem adta magát. Pihegve feküdt, míg én nyelvemmel többször próbáltam levezetni örömét. Mikor az érzékeny részéhez értem, még mindig finom remegés volt teste válasza. Én fejemet a nedves ölébe hajtottam, s megbeszéltük, milyen jó lenne ebben a helyzetben együtt pihengetni. Én maximálisan benne lettem volna ebbe a pihenésbe, de az idő nem nekem dolgozott. Melina elhúzta magát a további incselkedésemtől, s a következő pillanatban már a combjaim közé fészkelte magát. Most te következel, mondta mosolyogva, s csillogó szemeiben láttam, ez így lesz.

Kissé elfeküdt testrészemet egyből kezelésbe vette. Forró ajkai gyorsan visszaállították a megfelelő keménységet, Ő közben a szemembe nézve leste a reakciómat. Szerettem volna talán még kipróbálni dolgokat, azonban szorult helyzetemből nem tudtam, és nem is akartam szabadulni. Ajkai, nyelve és torka játékával elindított a vég felé. Lelkes munkálkodása számomra fantasztikus volt, de nem igazán sokáig tudtam tartani magam. Két bólintása között jött a kitörés, de Ő szorgalmasan folytatta a kezelésemet, míg az utolsó csepp is ajkai közé nem ért. Még utána is finoman ápolgatott, csodás érzés volt nyelve és szája gondoskodása. Egy darabig így feküdtünk. Én megköszöntem odaadó törődését, s buksiját simogattam. Lassan kiengedte szájából a már elpilledt testrészemet, s kiszaladt a fürdőbe, rendbe tenni magát.

Még egy keveset beszélgettünk öltözés közben, majd a viszontlátás reményében kis csókkal engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk a dologról. Az ajándék mértéke nyilvános. Extrák nincsenek, mivel a Vele töltött idő maga az extra. Kis édesség ajándékomat érkezésemkor adtam át, a rózsákat távozás előtt rendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy újabb élménnyel gazdagodtam ezzel a lopott órával. Nagyon vártam már az újbóli találkozást. Remélem, még sokszor ismételhetünk, akár ilyen lágyabb, akár keményebb együttlétekkel!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2023-07-01 13:24:38
Tökéletesen megírt részletgazdag beszámoló. És kedvcsináló is. Köszi, hogy megosztottad a kalandodat.

2023-06-30 10:33:26
Nagyszerűen megírt, élvezetes beszi. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

felejthetetlen: 15db
(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-07-26) : Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat.

(2023-07-06) : majd lejjebb is helyezkedett és bizony lekezdődött egy nagyon jó kis francia dolog.... igazából ezért mentem. :)) volt mélytorok és minden ami csak lehetséges megfelelő hangokkal párosulva (bár én nem pornón szocializálódtam ;-))

nagyon jó: 15db
(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

(2023-06-09) : majd folytatta, amit már a fürdőben elkezdett, még több változatossággal és hosszabban, a golyók is kaptak a jóból, és lehet tolni Melinának, vagy ésszel húzni a fejét, de ugye, minek, ütközésig és még annál is tovább tolja magától is, miközben a szemedbe néz, mosolygó szemmel!

: 9db
(2023-12-06) : A száj-nyelv-garat-mandula-szájpadlás olyan összjátékára képes, hogy az a lehetetlenség határait súrolja. Végem lett, csillagok forogtak körülöttm. Pihi az ágyon, mellém térdelt, én kifliben, a combján a fejemmel, simogatta a hátam, finoman karmolászta.

(2023-11-27) : Néhány másodperc alatt "beindultunk". Beszélgetésben. Folyt a szó, ömlöttek a mondatok. Két ismeretlen komoly témákat, vagy kevésbé azokat érintve, mesélve, sztorizva, nevetve.......Ragyogó volt. Melina, amellett, hogy olyan átlagon felüli tájékozottsággal

(2023-09-14) : Melina tövig eltüntetett, tulajdonképpen torokra vett (a randi végén mosolyogva meg is jegyezte, hogy nyilván nem sokszor történik ez meg az én méretemmel, ami egy nagyon ügyes mindkettőnknek szóló dicséret volt). Néha kiengedett a szájából, rendszeresen tartotta a szemkontaktust, pornósan zavaró hanghatás szinte nuku, mélytorokhoz értő barátnős feeling ON, szóval szuperul éreztem magam, azt kaptam, amiért mentem.