Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Maszatka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-05 00:13:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Maszatka +36307984874 121427 erotikus masszázs

TiborX a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Maszatka hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, felvette, kicsit beszélgettünk, majd egyeztettünk időpontot 2 nappal későbbre. Egyszerűen, könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Magam is meglepődtem, de a parkolás nagyon könnyű volt, 20 méterre a bejárattól sikerült parkolnom. Van a környéken egyébként metro, busz, villamos, minden ami kellhet. A cím pontos volt, a házat könnyű megtalálni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás rendben volt, az előszobából nyílt a masszázs szoba és abból közvetlenül a fürdőszoba. A szobában volt masszázspad és ágy is, valamint egy kis asztal is székekkel. A fürdőszobában ötféle tusfüdrő, zuhanyfülke, és minden ami kell. A törölköző is tiszta volt.
Maszatka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Fehér köpenyben fogadott, így első benyomásaim csak az arcáról voltak, csinos szép hölgy és nagyon kedvesen fogadott. Masszázs közben már csak fehérnemű volt rajta, nagyon szép, arányos karcsú-sportos alakja van. Popsija nagyon formás.
1. Maszatka +36307984874 beszámoló Budapest 121427 erotikus masszázs
3. Maszatka +36307984874 beszámoló Budapest 121427 erotikus masszázs4. Maszatka +36307984874 beszámoló 2024-05-06 10:06:57 erotikus masszázs 1214275. Maszatka +36307984874 beszámoló 2024-05-06 10:06:57 erotikus masszázs 1214276. Maszatka +36307984874 beszámoló 2024-05-06 10:06:57 erotikus masszázs 121427
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezéskor leültetett a kisasztalhoz, hogy beszélgessünk. Ezt írta a bemutatkozásában is, így nem lepődtem meg, bár kicsit szokatlan helyzet volt. De nem volt kellemetlen, főleg én irányítottam a beszélgetést, tisztáztunk mindent amit kellett. Tusolás után már apró fehérneműben várt, és ez végig rajta is maradt. Jelezte hogy hozzá lehet érni, kivéve az intimebb részeket. Először hasra feküdtem és a talpamnél kezdte a masszázst, onnan haladt felfelé, kicsit néha vissza-vissza térve a már érintett területekhez. A masszázs végig nagyon szakszerű és egyben kényeztető is volt. Nem tudom ezt pontosan leírni, de nem csak enyhe simogatás volt, hanem rendes szakszerű masszázs, de nem a durva nyomkodó stílusbúl, hanem elnyújtott már-már érzéki mozdulatokkal. Nem voltak direkt benyúlások, de a mozdulatok dinamikája, és ahogy siklott rajtam a keze, néha a karja, az mégis erotikus volt. Nekem nagyon bejött! Aztán egy ponton a fülembe súgta, hogy "Megfordulhatsz!" És akkor megfordultam... :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után olajat csorgatott rám a hasamtól a combomig. Lágy mozdulatokkal simított végig, először még kikerülve, vagy enyhén érintve az intim részeket. A combomon és a hasamon siklott a keze, nagyon kellemes és izgató volt. Aztán érintette a szerszámot is, egyre többször és egyre inkább célirányosan. Volt, hogy csak apró pici épphogy érintésekkel hullámzott végig a keze rajtam. Aztán egyre közvetlenebbül vette kézbe a dolgokat. Simított, csavargatott, volt hogy csak a makkot izgatta, máskor az egész rudat, lágyan és végtelenül erotikusan. A zacsit is érintette, majd lejjebb haladva a gátat izgatta. Figyelt rám, látta hogy mivel tud a végtelenségig felizgatni. Pontosan érezte hogy mi a jó nekem és amikor felvitt egy hullám tetejére, apró mozdulatokkal tartott ott. Több hullám is volt, nagyon értett hozzá. Én közben diszkréten simogattam a derekát és popsiját. Megvolt az összhang, eufórikus érzés volt, aztán az egyik hullám tetején már nem volt visszaút és hatalmasat robbantam a kezei között. Törölgetés után még egy kis csokival is megkínált.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem voltak extrák, a rózsacsokor mérete ennek megfelelő, nagyon korrekt. A végén nyújtottam át.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Erősen korlátozott amiket vállal, azt viszont osztályon felüli színvonalon teszi. Nagyon ritka az, aki ilyen szinten képes ráhangolódni a másikra, és ilyen élménnyel megajándékozni. Mindenképpen a top élményeim közé tartozik ez a masszázs, nagyon jól éreztem magam. Szép, csinos, kedves és észbontóan érzéki hölgy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Maszatka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-07 06:21:15
Szépen megírt, információ gazdag olvasmány Az erotikus részletek is jók. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet