Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Martina40

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-19 23:15:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Martina40 +36205974347 121273 erotikus masszázs

ElectricJoker a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Martina40 hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ma reggel már tudtam, hogy kell jönnöm Budapestre, és a 14-ik kerületben lesz dolgom napközben. Elkezdtem nézelődni itt az oldalon a szóba jöhető szolgáltatók között, megláttam Martina hirdetését, csábító volt a 15 perces ajándék felajánlása a részéről. Felhívtam, elsőre felvette, majd VTR-ben is egyeztettünk. Megbeszéltünk mindent, amit ilyenkor kell, megkaptam a címet, az időpontot. Minden simán ment, erre több szót kár vesztegetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hely jól ismert a tisztelt makktársak között, a Récsei center melletti méltán híres élménykombinát-komplexum egyik lakása. A pontos cím ismeretében a tetthely eltéveszthetetlen, komoly kognitív deficit kell a cím meg nem találásához. BKV 5 perc sétára, a parkolás az utcán fizetős, de ott gyakorlatilag nincs hely, én is a Récsei center parkolójában tettem le a verdát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Patika tisztaság mindenhol, a fürdő rendben, tusfürdőválaszték oké, van többféle dezodor és van szájvíz is. Én a zuhanyfüggönyt, mint olyat betiltanám, de ebben a pecóban nem én vagyok az uralkodó. A masszázsszoba is rendben van, bár nekem túl sötét volt, én a teljes nappali természetes fényt preferálom. Egy jó nagy matrac a földön és egy masszázspad, ez volt az érdemleges berendezés, ebből a masszázspadot csak a ruházatom ideiglenes tárolásához vettük igénybe, az ottlétem legnagyobb részében a matracon tobzódtam az élvezetekben.
Martina40 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Martina arcképpel hirdet, amely képek teljesen megfelelnek a valóságnak, így senkit nem ér olyan fajta meglepetés, amiből a rossz élmények szoktak születni. Személyében egy csodálatosan szép szemű és csinos MILF/GILF nyitott ajtót nekem, a hirdetésben megadott adatok valósnak tűnnek. Martina nekem elsőre is nagyon bejött, amikor egy köntös és egy bugyi-melltartó szett volt csak rajta, aztán, mikor már a matracra kerültem és lehetőségem volt felfedezni a testét, elragadottságom tovább fokozódott. Érett asszonyi, de fiatalokat idézően feszes teste minden érzékemet stimulálta, úgy voltam vele, hogy nem tudtam, hogy mit ízleljek, mit tapogassak, úgy éreztem, hogy enyém a világ, mint ahogy 40 éve Hans, a burgenlandi traktoros is átélte, amikor átjött munka után szombaton a soproni diszkóba. Martina bőre maga a csoda, ahogy az egyes porcikái is finomak külön külön. A puncija nagyon finom és nagyon szűk, és a végére hagytam a kedvenceimet; a cickóit. Feszesek, kézbe illőek, reagálnak a gyengéd izgatásra, gyönyörűek, illenek Martinához.
1. Martina40 +36205974347 beszámoló Budapest 121273 erotikus masszázs
3. Martina40 +36205974347 beszámoló Budapest 121273 erotikus masszázs4. Martina40 +36205974347 beszámoló 2024-04-22 07:27:42 erotikus masszázs 1212735. Martina40 +36205974347 beszámoló 2024-04-22 07:27:42 erotikus masszázs 1212736. Martina40 +36205974347 beszámoló 2024-04-22 07:27:42 erotikus masszázs 121273
Erotikus masszázs
A masszázs rész, a szokásomtól eltérően a mai nap hangsúlyosra sikerült. Igaz, sokat nem láttam belőle, mert az első része során Martina gyógymasszőröket megszégyenítő módon a lábamban egy letapadást oldott fel, és én kínomban csak hanyatt feküdve bámultam a plafont, aztán a masszázs második része során hason feküdtem a matracon, fejem a párnába fúrva és kaptam egy közepesen erős, de igen szakszerű masszázst, aminek csak passzív alanya voltam kvázi mozdulatlanul. Összességében a masszázs önmagában a masszázs miatt volt kiváló, még most is érzem a nyakam háláját Martina felé, az erotikus részt a kényeztetések során éltem át, de nem kevertük a kettőt. Mindenesetre nem maradt bennem semmiféle hiányérzet a masszázs részt illetőleg, a testi-lelki felfrissülésemhez ez is hozzá tett.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
A fürdőből visszajőve megkértem Martinát, hogy bemelegítés végett én kényeztethessem őt. Nem ellenkezett, így lehetőségem volt megismerkedni a testével. Némi felfedező körút után eljutottam a puncijához, Nyaltam, faltam, egy ujjammal is behatoltam, szerintem tetszett neki. Nem játszotta meg, hogy halálra orgazmizálom, és ezt nagyon szeretem. Némi idő után szerepet cseréltünk, és ő kényeztetett engem. Kaptam egy krémes lingam-masszázst, majd kérésemre egy végtelenül gyengéd, lassú, kézrásegítéses szopást, ahol az első menetnek vége lett a részemről; a dns-mintám a szájában jutott ki belőlem. némi papírtörlő igénybevétele után Martina javasolta a masszázst, ahol a fentebb leírt ütemben kaptam meg azt, majd jött a kényeztetés második része. Ismét én kezdtem, nyaltam-faltam őt, a cicikre most nagyobb figyelmet fordítva, majd kikötöttem a finom puncijánál és a reakciói alapján talán most nagyobb sikerrel kényeztettem őt, mint az első alkalommal. Majd a látogatás lezárása végett Martina kényeztetett engem, és a második lövésem a kezei között történt. Összességében nagyon elégedett voltam a kényeztetésekkel, kiválóan éreztem magam, ami ma bennem volt, azt megéltem Martina által.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapprogramra neveztem be, a VTR miatt 15 perc bónusszal, ami pont kellett, hogy kerek legyen az élmény. Megérkezéskor, még a fürdőszoba meglátogatása előtt tettem le a masszázspadra a pontosan kiszámolt ajándékot, több szó nem esett róla. Maximális korrektséget tapasztaltam, extrákat, ha vannak is, nem vettem igénybe, az időintervallum is rendben volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Huh, már megint mélyebb benyomást tett rám egy kiváló szolgáltató, mint ahogy akartam. Anno, amikor ifjú titánként kalandoztam, megéltem az élményt és utána nem törődtem vele. Most, ahogy lassan ballagok a B oldal felé, az olyan kiváló szolgáltatók, mint amilyen Martina, a puszta testi kielégülésen túl egyre inkább megérintenek. Ok, öregszem, már mások a kiválasztott szolgáltatóhoz vezető út paraméterei, mint egy előző életben, de valahogy mostanában ezekkel a saját magamban élő picsogásokkal együtt is teljesebb élményeket élek át, mint anno a pampák szilaj bikájaként, legalábbis azt hiszem. Martina személyében egy végtelenül kedves, törődő, jólelkű, intelligens emberhez volt szerencsém, aki ráadásul nagyon jó nő, az utcán is utánafordulnék, ha meglátnám, és akivel a kényeztető rész során is minden rendben ment. Martina, noha saját bevallása szerint nem régi motoros a szférában, a vegytiszta profizmus megtestesítője. Figyelt magára, figyelt az időre, figyelt rám, megtett mindent, hogy királyul érezzem magam, jól kommunikált és kellően visszafogott volt a saját magáról megosztott infokat illetően. Ismételten sikerült kapnom egy tökéletes szolgáltatói élményt, a nekem tetsző, gyengéd fajtából. Martina az a nő, legalábbis számomra, egy db látogatás után, aki egy másik életben, úgy, hogy mindketten fele ennyi idősek lennénk, no brainer választás lenne a megállapodásra és a családalapításra. Az általa megélt élménykomplexitás miatt biztosan újra megyek majd hozzá, és csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy látogassa meg őt, és engedje, hogy Martina masszírozza és kényeztesse, nem fogja megbánni.
Martina, köszönöm szépen a ma délutáni programot, teljesen feltöltődtem, kerek egész volt, amit kaptam töled.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Martina40 erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-22 08:03:29
Kiváló, szépen fogalmazott, tényfeltáró, szellemes írás. Gratula.
Mutasd mindet

FunkciókMartina40 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-04-21) : A tatamira huppantunk ott folytattuk, ahol kezdtük igazi nyelves csókkal, ami valóban az ez sokat számít legalábbis nekem, mert feltud tüzelni es izgatni is barátomnak is tetszik, mert kezdett kiegyenesedni. A nyakától kezdtem puszilgatni kellemes illatos bőre van. A cicik következtek miután elindultam dél felé barangolni. A cicik jól reagáltak nyelvészkedésem hatására bimbóin éreztem, hogy kemények lettek tovább haladva a hasára megkapta a babapuszit, mert ami jár az jár.

(2023-04-02) : Így javasoltam neki, hogy cseréljünk helyet most már én voltam felül. Igazi csókkal folytattuk, ami nagyon izgató volt es isteni finom.

nagyon jó: 3db
(2024-04-13) : Hamar a matracra keveredtünk,ahol elképesztő franciát kaptam Martina a falloszom mindenhol kényeztette. Mint a makkom,mint a környéke Martina csodálatos nyelvjátékát élvezhette.

(2023-03-30) : Intenzív törődést kapott ajkakkal, nyelvvel, oldalról csak a makkot bekapva, csak félig bekapva aztán hopp teljesen eltüntetve! Oké hogy csak átlagos mérettel vagyok megáldva de akkor is piszok jó érzés érezni a mélységet, koppanást!

(2021-11-19) : Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe.

: 15db
(2024-02-16) : Elhelyezkedtem, ő pedig elkezdte a masszázst. Krémet használ. Keze kellemes erősséggel siklott testemen, végig nyomva, masszírozva a vádlimtól egészen a vállamig. közben beszélgettünk, viccelődtünk. Érezni a mozdulatain a gyakorlottságot, a rutint.

(2023-06-04) : Közepesnél kicsit erősebb masszázst kértem, és Martina masszázs krémet kenve testemre meg is kezdte a masszázst. Keze erőteljesen és határozottan dolgozott, mozdulataiból és ahogy haladt a testemen éreztem hogy megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkezik a masszázs területén. Végigdolgozta testem a vádlijaimtól kezdve, egészen a vállamig, és a gerincem mentén.

(2023-05-22) : Gyors tusolás követően találkoztunk a szobában. Mondta, hogy feküdjek fel a masszázs ágyra. Elkezdődött az amiért mentem egy kiadós masszázst kaptam nyakamtól a bokámig minden porcikámat átgyúrta érti a dolgát. Időközben lekerült a cicifix róla átment masszázs csúszkába. Itt már érzetem az cicik simogatását, ami lentre hatással lehetett, mert pajtim keményedett rendesen.

lehetne jobb: 1db
(2023-09-11) : Vádlimtól haladt a gerinc mellett a vállig. Masszázsa az izmok "gyurmázása" volt, gerincem mentén mikor testem dagasztotta mindkét kezével, a körmei újfent belém mélyedtek.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-09-30) : Sajnos nem jött össze mert amikor a megadott időpontra odaértem nem vette fel a telefont,vártam még 10 percet de akkor sem,majd eljöttem. Küldtem neki egy sms t hogy ez nem volt szép.