Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Martina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-16 08:00:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Martina +36205974347 120673 erotikus masszázs

Bricsesz a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Martina hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
legjobb mellszex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már régebben is szemeztem a hirdetésével, de csak most jutottam odáig, hogy fel is hívjam. Szerencsére anno még elmentettem a számát, mert most legnagyobb meglepetésemre nem találtam meg az oldalon. Hívtam, elmondtam ki vagyok és miért keresem, aztán kis beszélgetést követően meg is egyeztünk a részletekben. Megkaptam a címet is.
Megközelítés
Kocsival érkeztem. Parkolás fizetős, de sok parkoló hely van. Tömegközlekedés: busz, villamos az épület mögött, és mivel a keleti is csak pár perces séta, ott metró is van.
Helyszín
Újabb építésű, hangulatosan berendezett lakás. Matracon történik a masszázs. A szobában kellemes hangulatvilágítás van. Szerintem nem egyedül van, de nem találkoztam senkivel. A fürdő jól felszerelt, tiszta.
Martina külseje
40 feletti, mosolygós hölgy. Teste korához képest nagyon jól néz ki. Egy könnyű ruciban fogadott, ami sejtetni engedte idomait.
1. Martina +36205974347 beszámoló Budapest 120673 erotikus masszázs
3. Martina +36205974347 beszámoló Budapest 120673 erotikus masszázs4. Martina +36205974347 beszámoló 2024-02-16 09:25:14 erotikus masszázs 1206735. Martina +36205974347 beszámoló 2024-02-16 09:25:14 erotikus masszázs 1206736. Martina +36205974347 beszámoló 2024-02-16 09:25:14 erotikus masszázs 120673
Erotikus masszázs
Rövid, ismerkedős beszélgetés után megmutatta hol találom a fürdőt. Mikor végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába, ahol Martina jelezte, feküdjek le a matracra. Ő levette magáról a rucit, így láthatóvá váltak szép idomai. Elhelyezkedtem, ő pedig elkezdte a masszázst. Krémet használ. Keze kellemes erősséggel siklott testemen, végig nyomva, masszírozva a vádlimtól egészen a vállamig. közben beszélgettünk, viccelődtünk. Érezni a mozdulatain a gyakorlottságot, a rutint. Természetesen az elejétől bevetett némi erotikus benyúlást, elszólást, mintegy előkészítve a levezetés részt. Nagyon jól esett a keze munkája, amit férfiasságom is értékelt, így hamarosan kényelmetlenné vált a hason fekvés. Ezt ő is észrevette és jelzett, fordulhatok.
Levezetés
Fordulás után elölről is kaptam egy kis masszázst, de ez persze már amolyan simogatásos dolog volt és egyre jobban férfiasságom felé irányult. Hamarosan már kétségem sem volt afelől, mire is készül vendéglátóm. Először kezeivel simogatta péniszemet, majd hamarosan a szájába vette és egy csodás franciás kényeztetést kaptam tőle. Aztán abbahagyta és egy egész testes csúszkamasszázsba kezdett. Le és fel siklott a teste a testemen, még jobban felfokozva addig is egyre erősödő vágyamat. Mellei kicsit elidőztek a számnál, majd elcsattant egy kellemes csók is, de aztán lejjebb csúszott és farkam bekerült a mellei közé... Na itt végem is lett. Nem így terveztem, de így sikerült. Mikor lenyugodtam, megtisztogatott és mellém feküdt. Beszélgettük egy kicsit, aztán lassan távoznom kellett.
Elszámolás
Az elszámolás a telefonban lebeszéltek szerint a végén történt meg. Jól éreztem magam, így megérte számomra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes együttlétet kaptam egy kellemes és szép hölgytől. Nagyon jól éreztem magam, és a masszázs is jól esett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Martina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMartina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-04-21) : A tatamira huppantunk ott folytattuk, ahol kezdtük igazi nyelves csókkal, ami valóban az ez sokat számít legalábbis nekem, mert feltud tüzelni es izgatni is barátomnak is tetszik, mert kezdett kiegyenesedni. A nyakától kezdtem puszilgatni kellemes illatos bőre van. A cicik következtek miután elindultam dél felé barangolni. A cicik jól reagáltak nyelvészkedésem hatására bimbóin éreztem, hogy kemények lettek tovább haladva a hasára megkapta a babapuszit, mert ami jár az jár.

(2023-04-02) : Így javasoltam neki, hogy cseréljünk helyet most már én voltam felül. Igazi csókkal folytattuk, ami nagyon izgató volt es isteni finom.

nagyon jó: 2db
(2023-03-30) : Intenzív törődést kapott ajkakkal, nyelvvel, oldalról csak a makkot bekapva, csak félig bekapva aztán hopp teljesen eltüntetve! Oké hogy csak átlagos mérettel vagyok megáldva de akkor is piszok jó érzés érezni a mélységet, koppanást!

(2021-11-19) : Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe.

: 15db
(2024-04-13) : Hamar a matracra keveredtünk,ahol elképesztő franciát kaptam Martina a falloszom mindenhol kényeztette. Mint a makkom,mint a környéke Martina csodálatos nyelvjátékát élvezhette.

(2023-06-04) : Közepesnél kicsit erősebb masszázst kértem, és Martina masszázs krémet kenve testemre meg is kezdte a masszázst. Keze erőteljesen és határozottan dolgozott, mozdulataiból és ahogy haladt a testemen éreztem hogy megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkezik a masszázs területén. Végigdolgozta testem a vádlijaimtól kezdve, egészen a vállamig, és a gerincem mentén.

(2023-05-22) : Gyors tusolás követően találkoztunk a szobában. Mondta, hogy feküdjek fel a masszázs ágyra. Elkezdődött az amiért mentem egy kiadós masszázst kaptam nyakamtól a bokámig minden porcikámat átgyúrta érti a dolgát. Időközben lekerült a cicifix róla átment masszázs csúszkába. Itt már érzetem az cicik simogatását, ami lentre hatással lehetett, mert pajtim keményedett rendesen.

lehetne jobb: 1db
(2023-09-11) : Vádlimtól haladt a gerinc mellett a vállig. Masszázsa az izmok "gyurmázása" volt, gerincem mentén mikor testem dagasztotta mindkét kezével, a körmei újfent belém mélyedtek.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-09-30) : Sajnos nem jött össze mert amikor a megadott időpontra odaértem nem vette fel a telefont,vártam még 10 percet de akkor sem,majd eljöttem. Küldtem neki egy sms t hogy ez nem volt szép.