Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-19 09:51:29



serlokholmsz szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Marcsi +36703159115 122879 szexpartner

serlokholmsz a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon és VTR-en egyeztettünk, VTR-en fixáltam a randit előző nap. A hirdetés itt az oldalon aktív volt akkor, ráadásul akciós napokat tartott...
Megközelítés
A Belvárosban a parkolás horror, úgyhogy kocsi helyett vonatoztam, metróztam. A Keletitől pedig pár perc séta a találkahely. Korbban GPS-eztem, az is odavezet, de most fejből mentem, és így is megtaláltam. Mielőtt odaértem megcsörgettem és egyből sikerült bejutnom.
Helyszín
Marcsi most is igényes lakásban dolgozik. Rend tisztaság mindenhol. A fürdőben kád, üvegfallal, több tusfürdő, szájvíz. A törölköző nagy, és puha volt. A szobában egy nagy ágyon történik az action. A ruháimat egy székre tudtam lepaoklni. Sajnos a tükör kicsit magasan van ahhoz, hogy ott is lássa az ember a műsort...
Mégis minden adott ahhoz, hogy kellemesen töltsük el az időt.
Marcsi külseje
Marcsi nem árul zsákbamacskát. A képein szinte minden látszik, ami nekem számít. Ráadásul többször jártam nála, így olyan információim is vannak, amik a képeken nem feltétlen látszanak. Egy kis szürke ruhában felöltözve fogadott, még cipő is volt rajta. Alatta szép fehérnemű, amit én hámoztam le róla a zuhanyzás után. Marcsi egyébként alacsony formás lány. Nem túl vékony, nem túl vastag sehol. Gyönyörű, az alkatához képest méretes cicik, icipici poci, sima babapunci. Az arc mindíg ízlés függő, nekem kimondottan bejön, a szemei pedig igézőek. Egy szóval gyönyőrű...
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 122879 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 122879 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-10-20 13:06:21 erotikus masszázs 1228795. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-10-20 13:06:21 erotikus masszázs 1228796. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-10-20 13:06:21 erotikus masszázs 122879
Action
A VTR-en lefoglalt időponthoz képest - tanulva a mulkori késésből - kicsit előbb érkeztem. Jeleztem Marcsinak, hogy 9:5 helyett akér 9-re is tunék érkezni. Gyorsan válaszolt, hogy neki is megfelel így, úgyhogy 9--kor a kapunál voltam. Beengedett, és a már említett rövid szürke kisruciban várt. Mintha valami rendezvényre készülnénk... Bevezetett a szobába, megkaptam a törölközőt és gyorsan szaladtam zuhanyozni. Reggel lévén csak az út porát kellett leöblítenem, így gyorsan végeztem. Marcsi még ruhában várt, de az gyorsan lekerült. A cicitartót és a bugyit már én vettem le róla. Utána az ágyra dőltünk és ő kezdett kényeztetni. Kértem, hogy ez legyen köcsönös, ezért egymással szembe - fejtől-lábtól - fordultunk. Én a puciját kényeztettem, nyalakodva, finoman ujjazva, ő pedig szájjal lehelt életet belém, ami gyorsan sikerült.
Mikor már álltam mint a cövek, gumit kértem és előbb hátulról, majd szemből hatoltam be a szűk punciba. Először mindig elbizonytalanodok, hogy egyáltalán be fog-e férni, olyan szűk, de aztán - hála a jó előkészítésnek - simán befogad... Imádom nézni is, ahogy ki be jár a a farkam a szűk nyílásban. Marcsi eközben mosolyogva néz az ember szemébe, ami még jobban felizgat. A végén oldalra fordítottam, és félig oldalt - félig hátulról pózban jutottam el a csúcsig. Kértem, hogy a szájában lehessen végem, így gyorsan váltottunk, gumi le, és natur franciával fejeztük be az első kört. Megint ügyetlen voltam, és nem csak az arcára, hanem a szemébe is ment az utódokból. Szerencsére elnéző volt, de azért kiszaladt kiöblíteni a szemét...
Ezután egy kellemes masszázs következett, végiggyúrta a hátamat, miközben én hason fekve pihiztem. Ő kezdeményezte a második menetet, amiben nem voltam biztos, hogy sikerülni fog. Végül Marcsi kitartásának köszönhetően egy fergeteges franciával tettük fel a pontot az I-re. Megint a szájában lett végem, de most ügyeltem, nehogy megint a szemébe menjen...
Ez után gyors zuhi, öltözés és indultam a dolgomra. Mikor kiértem, láttam, hogy az órát kicsit túlléptük, de Marcsi még csak nemis siettetett.
Elszámolás
Extrákat nem kértem, de szerintem nem is nagyon vannak. Amit válall az az alapban van. Az elszámolás utólag történt, a kedvezményes tartifa tényleg nagyon baráti. Az átalgon felüli szolgáltatásért kész ajándék.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint eddig mindíg Marcsitól most is teljesen megelégedve és kielégülten távoztam. Alig várom, hogy újra mehessek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2024-10-20 14:48:52
Köszönöm az írást, szép emlékeket ébresztett bennem.
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-09-11) : Kéz nélkül, a farkamat félig bekapva szopott. Néha a fejére ráfogva nagyon picit rásegítve nyomtam én is neki (kényszerfrancia alapvetően nincs). Utána egyik különlegességét filmeztem. Kinyalattam vele a popsimat. Nem sok lány csinálja, ő igen, és nagyon jól.

(2024-07-07) : Nyaltam-faltam a punciját és a popsiját amíg ő rajtam dolgozott. Mennyei érzés volt. Egy idő után kértem gumit és lovagló pózban folytattuk. Nagyon szűk puncija van és itt is folyamatos volt a szemkontaktus ami a végletekig izgatott.

(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

felejthetetlen: 28db
(2024-08-08) : Mikor már úgy éreztem közeledik a vég, lovaglást kértem, amit örömmel teljesített. Előbb szeből ült bele, köben mélyen a szemembe nézve lovagolt, majd kértem, hogy forduljon meg, és szép kerek popóját, valamint a farkamat körülölelő szeméremajkait csodálva ért el a végzet, jól megtöltve a gumit. Hagyott kicsit lenyugodni, majd óvatosan megszabadított a védőfelszereléstől.

(2024-07-10) : Egy idő után elém téredelt és olyan csodásan kezdett el szopni, hogy azt sem tudtam hova legyek. Nem volt sem mélytorok, sem kényszerfrancia, de annyira "barátnős" és kellemes volt, hogy egyszerűen nem akartam hogy abbahagyja.

(2024-05-31) : Simogatások után letérdelt és egy ízelítő franciát kaptam, majd átköltöztünk az ágyra és ott folytatódott a műsor. Franciája kellemes barátnős, nagyon jól esett. Mielőtt elmentem volna fordultunk és én is bepróbálkoztam bár nem arattam túl nagy sikert.

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 47db
(2024-09-17) : Lassan és finoman szopta a farkam, a pici vörös szája érzékien nyálazta fényesre azt, hosszasan kényeztetett így, néha rámpillantva a visszajelzésekért. Egy idő után elindult a zacsi felé is, nyilván nyalván, de itt nem állt meg, és látván, hogy ez nekem tetszik, nekikezdett az ánuszkényeztetésnek.

(2024-08-26) : Megkértem hogy inkább mégiscsak a térjünk vissza a 69-es pozícióhoz, és francia tudásával kényeztessen. Nem gondoltam hogy sikerülni fog de annyira kitartóan és érzékien csinálta, hogy csak sikerült másodszorra is.

(2024-08-19) : Huh, viszont az a franciatudás. Perceken keresztül és olyan dolgokat tett a szájával, nyelvével, valami eszméletlen. Alig bírtam visszatartani magam, minden újabb mozdulat után "csak még egy percet bírjak ki" - próbáltam visszatratni magam.