Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 12:20:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm kedves , hogy megismertelek jól éreztem magam imádni való vagy csók neked

Beszámoló Marcsi +36703159115 121114 szexpartner

Sehnsucht a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés VTR-en keresztül teljesen simán és egyértelműen ment. A megkeresésre a válasz is pár óra alatt megjött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem. Parkolás szempontból az utcában mindig akad hely (szerintem), fizetős zóna, de nem vészes (plusz én kifogtam az ingyenes időszakot). Megközelítés egyszerű, van tömegközlekedés, egyértelmű volt minden. Pontos címet kaptam, közvetlenül előtte pedig a megfelelő emeletet és ajtót. Helyszínre pár perccel korábban érkeztem, de ez nem volt gond, érkezési jelzésem után azonnal fogadott. Megjegyzés: Elvileg egy korábbi helyszínén voltam, ez nemrég változhatott, ezért a helyszín részen csak a régiről tudok írni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín tiszta és rendezett volt, nem volt egy nagy lakás, de a célnak kényelmesen megfelelt. Rendbe volt minden rakva, kád, mosdó teljesen tiszták, törülköző, szájvíz, stb, ahogy azt illik és kell, minden kikészítve. Egyedül fogadott, mint mondta ez neki amúgy is lényeges (hála érte) szempont. A tetthely egy francia ágy volt, szintén tiszta és a célnak tökéletesen megfelelő.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel a képek teljesen megmutatnak mindent ezért nem volt semmi zsákbamacska, se meglepetés. Szép arcú, jó alakú lány, a képeknek 100%-ban megfelelően. Egy egyrészes bodyban várt, ami rendkívül hamar lekerült. Én külön kiemelném a csillogó szempárt és a huncut mosolyt, melyről nem tudom mennyire nekem szólt, de engem elvarázsolt az tuti.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121114 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121114 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-05 08:08:53 erotikus masszázs 1211145. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-05 08:08:53 erotikus masszázs 1211146. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-05 08:08:53 erotikus masszázs 121114
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett. A lényegi rész először lovaglással, majd a hátára fektetve, lábaival a magasban, folytatódott. majd ebben is ért véget. Amikor csak lehetett a tartott szemkontaktus nagyott dobott az élményen. Mivel ritkán járok és sajnos már nem épp energikusságom teljében vagyok, ezért második körre nem került sor, de ez tisztán az én "hibám". A gyors kis higiéniai cselekményt követően az ágyban pihenve beszélgettük mindenféléről. Utána észbekapva, hogy az idő elment (én kaptam a fejemhez, szerintem ha nem szólok el is feledkeztünk volna megnézni az órát), gyorsan még a fürdőbe vettem az irány, majd öltözés és puszival elköszöntünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás kapcsán előre adtam kis csoki kíséretében. Bár a cukorra lehet nekem lett volna szükségem. :D Mindent vállal ami az adatlapján szerepel. Extraként popsit kértem volna, de írta is, hogy méret függő, így az elmaradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csodás lány. Ha csak tehetem megpróbálok visszajutni hozzá még egy kis beszélgetésre. :) Már csak a tekintete miatt is. Esküszöm engem az fogott meg a leginkább, pedig nagyon csinos és jó alakja van. Egy ilyen lány jöhet bármikor, barátnőnek is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 35db
(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.