Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-29 09:48:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm ❤️ nagyon örülök neked mindig csodás randink volt legutóbb is de veled csak is jó lehet . Várlak újra nagyon

Beszámoló Marcsi +36703159115 121079 szexpartner

Kalaposanakonda a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Csodás véletlen volt, hogy éppen aznap rátaláltam a hirdetésére, mikor elkezdett újra Budapesten rendelni pár napig. Rögtön hívtam, és lecsaptam az alkalomra, hogy nem kell messzi vidéki városba utazni miatta. Egy késő délutáni időpontot egyeztettünk.
Megközelítés
Kocsival. Parkolni 5 perc sétára a háztól könnyű, a ház előtt nem igazán. Szolid fizetős hely, este 6ig az utcán.
Helyszín
Célnak teljesen megfelelő. Fürdő tiszta. Szobában nagy francia ágy.
Marcsi külseje
Mivel sokadjára voltam nála az évek alatt, így semmi meglepetés nem ért. A képek hűen tükrözik a külsőt. Legfeljebb a haja szokott más és más lenni. Most rövid, természetes hajjal várt, mi nekem nagyon bejött. Meg is dicsértem érte, hogy szerintem Neki ez áll legjobban. Egy fehér body-t viselt, valami kis fodros vállpánttal emlékeim szerint, de nem ezt néztem :)
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121079 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121079 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-02 08:28:46 erotikus masszázs 1210795. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-02 08:28:46 erotikus masszázs 1210796. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-04-02 08:28:46 erotikus masszázs 121079
Action
Lakásba lépve kedvesen puszival fogadott. Ledobtam a cipőmet. Lepakoltam a cipelt filmstúdió kellékeket, aztán elkezdtem ölelgetni, mert sajnos mióta vidéken van, keveset találkozunk, és hiányzott. Ruhát ledobva, meztelenül álltam előtte. Ő simogatott, aztán a szerszámomhoz nyúlt és bekapta (megjegyzem eleve tisztán érkeztem). Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem. Nem ez volt a terv (én igazból popót szerettem volna kipróbálni vele, de sajnos méretem miatt velem nem vállalja, vállalta most sem), de gondoltam hagyjuk a történelmet folyni a már többször kitaposott kerékvágásban. Éreztem, hogy simán el bírnék menni a kis szájába hamarosan. Azt viszont már nem akartam volna hagyni filmezés nélkül, így kértem álljon egy kicsit, míg a kamerát állványra rakom és elindítom. Utána ott folytattuk, ahol abba hagytuk. A végjátékot most két kamerával vettem, a másikat kézben tartva. Szokás szerint kitátott szájába, nyelvére érkezett a spricc, amit az utolsó cseppig lenyelt. Még szopogatta kicsit a farkam utána, majd mindketten elmentünk tisztálkodni.
Pihenés, regenerálódásképpen az ágyon fekve beszélgettünk. (annyi biztos, hogy más téren nem igazán ugyan azokat a dolgokat szeretjük, de ez nem számít)
Majd Ő kezdeményezett, hogy szívesen franciázna újra. Imádom, ha egy nő kezdeményez :) Engedtem az "erőszaknak", és sikerült újra keménnyé varázsolnia. Itt igénybe vettem azt a specialitását is, amit kevés lány csinál, neveztessen a popsi kényeztetést nyelvvel. Nagyon jól, egyre jobban csinálja szerintem. Mélyen, érzékien benyalva, egyre jobban rányomva a nyelvét, szerintem határozottan fejlődött az évek alatt :) Én közben a saját farkam markolásztam, ami még tocsogott az előtte abszolvált franci bő nyálától. Ezt is két kamerával örökítettem meg az utókornak (itt elsősorban magamra gondolok), bár utólag visszanézve a kameraman munkája nem lett valami tökéletes. Hiába, mással (is) volt elfoglalva :)
Így ráhangolódva az aktusra gumit kértem végül, majd változatos pózokban nyomtuk. Lovagolt rajtam, nagyszerűen lovagol, majd szemből, hanyatt fekve döngettem meg, miközben a cicijei vitus táncot jártak. Imádtam. Így is lett másodjára végem. Hagyta, hogy benne maradjak, míg lenyugszom. Közben simogatott. Azt is nagyon szeretem, mikor a lány nem csak egy darab törlőpapírt nyom a végén a kezembe, hanem maga veszi le rólam gondosan a vegyvédelmi felszerelést. Marcsi így tett. Gondoskodás felső fokon :)
Zuhany, öltözés, virágcsokor átadása után el.
Elszámolás
Popót vállal, mint extrát, de sajnos csak a kisméretűeket. Szerettem volna, de nemet mondott erre (pedig fűt fát ígértem :)
Az alapnak hívott, de számomra messze nem alap szolgáltatásokat vettem igénybe nála.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ha lenen istennő felletti rang, tőlem azt kapná.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2024-04-25 07:46:51
Számomra informatív volt biztos felkerestem.

2024-04-02 20:11:54
Jól megírt, de: "megközelítés: Kocsival." Hát köszi, ezzel sokat segítettél azoknak, akik esetleg elmennének Marcsihoz...
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

(2022-08-30) : Marcsi rögtön elértette, és megsimogatta a keményedő farkam az alsónadrágon keresztül. Majd rögtön le is húzta rólam egyetlen ruhadarabom, és hogy nehogy az ezredes megfázzon, szájába kapta. Szopogatta, nyalogatta, szívogatta, amire rendesen megkeményedett. Kányszer franciát nem vállal a Hölgy, de ingerenciám támadt, hogy kicsit mélyebben a szájába toljam.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.