Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-27 07:41:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm kedves :)
Örülök, hogy megismertelek nagyon jól éreztem magam . Csodás vagy ❤️ millió csók neked

Beszámoló Marcsi +36703159115 121061 szexpartner

Andel1991 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Mikor megláttam Marcsi zuhanyzós fotóját, abban a pillanatban tudtam, hogy meg kell látogatnom :) Így hát kértem bővebb infót és be is jelentkeztem VTR-en egy két órás programra, amit rövid időn belül el is fogadott és megkaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VTR-en pontos címet kaptam, a ház könnyen megközelíthető, villamos megállótól pár perc sétára található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem a legmodernebb lakás, de tökéletes tisztaság honol bent, az ágy kényelmes és a fürdőben is megtalálható volt többféle tusfürdő és szájvíz. A zuhanyzás kádban történik. A vendéglátómtól kapott törülköző is megfelelő volt. A tett helyszíne egyébként egy studio jellegű helység, ilyen egybe konyha-nappali-háló szerűség.
Marcsi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, Marcsi tényleg ilyen csinos mint a fotóin. Haját pici kontyba fogva viselte, ahogy az egyik képén is látható és ha jól emlékszem, fekete színű fehérneműben fogadott. Hihetetlen, hogy mennyire nehéz erre visszaemlékezni, de hát nem erre figyeltem elsősorban, ill. elég hamar le is került róla a ruci :) Nagyon formás, kívánatos hölgy. Ha valamit kiemelnék, az a csodás mellei, amik testméreteivel arányosak és tökéletes formájúak.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121061 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121061 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:24:26 erotikus masszázs 1210615. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:24:26 erotikus masszázs 1210616. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:24:26 erotikus masszázs 121061
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
A ház elől hívtam és meg is kaptam az instrukciókat a bejutáshoz. A lakásba érve, bemutatkozás után levettem a cipőmet és a kabátomat, majd rendeztem is volna a rendeznivalót, de Marcsi mondta, hogy majd a végén. Így hát következett a vetkőzés és a tisztálkodás. Ahogy az előző részben is írtam, nem lehet kivetnivaló a fürdő felszereltségére. Zuhi után irány vissza a szobába, ahol állva kezdtük az ismerkedést, gyengéd érintésekkel. Marcsi kérdezte, hogy mit szeretek: hát én mindenevő vagyok, de mondtam neki, hogy imádok csókolózni és franciázni. Ezt meghallván kaptam is jó pár barátnős csókot, ami közben én is felfedeztem Marcsi domborulatait, ő meg gyorsan megszabadult a textíliától.

Kisvártatva kérdeztem, hogy ledőlünk-e az ágyra, amire egyértelmű igen volt a válasz és kaptam egy csodás franciát. Nagyon tetszett Marcsi technikája, mert abszolút érzékien és finoman csinálja, ugyanakkor beleéléssel, bő nyállal, olykor hanghatásokat is kiváltva :) Ja és a pontot az i-re a nyelvjátéka teszi fel ahogy cica-szerűen nyalakodik a farkamon és a heréimen. Most is látom lelki szemeim előtt ahogy kitartóan bólogat fel-le rajtam és közben látom ahogy egy nyálcsepp szépen lassan csorog le a kemény farkamon. Ezután kértem, hogy cseréljünk, én lettem az adó, s ő a kapó, ahogy a lábai közé helyezkedtem és elkezdtem felfedezni a punciját. Nagyon finom és kívánatos volt, nagyszerű élmény volt közben a melleit markolni. Sikert sajnos nem sikerült elérni, szólt is, hogy nehezen élvező típus. Utána megint helycsere és folytatta, amit elkezdett, én a hátamon, ő pedig lábaim között térdelve munkálkodott. Na ennek meg is lett a kitörő eredménye, s teljes testemet betöltő remegésekkel kísérve, hatalmasat élveztem a szájába. A bizonyíték végül Marcsi pocijában landolt, majd vendéglátom exkuzálva magát, kiment a fürdőbe, hogy meg tudjon tisztálkodni. Nekem amúgy is kellett egy perc, hogy magamhoz térjek, így hát egyáltalán nem bántam a kis szünetet.

Alig hogy megszűnt a lábaim remegése az orgazmusom után, Marcsi már jött is vissza és beszélgetésbe elegyedtünk így, egymás mellett heverve, miközben ő simogatott. Kellemes beszélgetőpartner, intelligens és rendkívül közvetlen hölgy. Több mindenről szó volt, munkáról, tanulásról, a közelgő ünnepekről. De persze itt még nem volt vége a történetnek, hiszen még sok időnk volt hátra, így hát kértem, hogy hadd franciázzak neki megint.

Ez hasonlóképpen alakult, mint elsőre: nagyon kellemes nyalakodás következett, sajnos kirobbanó siker nélkül. Sebaj, váltottunk és Marcsi újra bemutatta díjnyertes francia tudását. Tekintve, hogy alig pár perce élveztem el, nagyon hamar újra lendületbe jöttem és kértem, hogy húzzunk gumit. Először missziben próbálkoztunk, de itt sajnos nem sikerült becsusszanni, valószínűleg főleg azért, mert nem voltam még 100% kemény, ill. Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon. Közben olykor fenekét fogva diktáltam a tempót, máskor hagytam, hogy saját ritmusában lovagoljon meg. A pacizás után kértem, próbáljuk meg újra szemből, ekkor már egy párnával Marcsi csípője alatt és síkosítóval felszerelkezve sikerült is a mutatvány. Pár váltakozó tempójú, olykor lassú és érzéki, máskor gyors és heves perc után, kis szünetet kértem. Egy gyors törülközés, hogy letöröljem az izzadságot magamról, majd következett a harmadik klasszikus: a doggy. Na, ez is egy fantasztikus élmény volt, vendéglátóm épp olyan szexi hátulról, mint elölről, így hát imádtam figyelni a formás popsiját, miközben a farkam el-eltűnt a puncijában. Az este fináléja újra az a bizonyos mesteri francia volt, a hátamon fekve. Marcsi nagyon kitartóan dolgozott, de a végén muszáj voltam kicsit kézzel rásegíteni, hogy meglegyen az eredmény. Így, közös erővel sikerült a második orgazmust is összehozni, ami ugyanúgy a szájában landolt és amit ugyanúgy lenyelt, mint elsőre.

Még beszélgettünk egy jót, mielőtt elmentem zuhanyozni, aztán felöltöztem. Megtörtént az elszámolás, majd puszi és fájó búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban szereplő információk alapján, korrekt módon történt, utólag. Extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Abszolút jó érzésekkel távoztam, kielégülve és feltöltődve. Marcsi nagyon közvetlen és barátságos, ugyanakkor érzéki és kacér hölgy. Ja, és nem utolsó sorban rendkívül szexi :) Bátran ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2024-03-28 09:35:11
Minden lényeges elemet tartalmazó, egyedi hangvételű beszámoló.

2024-03-28 04:28:39
Információéhségemet minden tekintetben kielégítő írás.

2024-03-27 20:39:02
Nagyon jól megírt kis beszámoló ez. Kellően informatív és részletes is. Gratulálok!

2024-03-27 17:54:44
Dolgozatod nálam elérte az ötös osztályzatot

2024-03-27 16:37:23
@Andel1991 ezek szerint pontos.
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 35db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.