Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-26 22:07:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen, hogy találkoztunk és ❤️
Köszönöm a sok dicséretet is :)
Igazán különleges és nagyszerű férfi vagy szuper randi volt csók neked kedves

Beszámoló Marcsi +36703159115 121056 szexpartner

Eugen_von_Kelepe a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR-en egyeztettünk: reggel, még Marcsi rendelési ideje előtt írtam neki, hogy aznap este meglátogatnám. "Ha nem jön össze, max. elmegyek moziba." - Akkor már túl voltam azon, hogy az előző hetekben öt nap alatt (hétfő-péntek) két másik lánnyal nem sikerült VTR-en időpontot egyeztetni egy laza péntek esti rosszalkodásra, mert fejenként 2,5 nap nem volt elég, hogy megnézzék és visszajelezzenek (pedig beléptek az oldalra).
Még mindig Marcsi rendelési ideje előtt, még mielőtt elindultam volna dolgozni meg is kaptam a jóváhagyó visszajelzést a pontos címmel. - Szeretem, ha egy kellemes meglepetéssel indul a nap. :-)

Amit kiemelnék: olyan időpontban rendel, hogy dolgozó ember számára szabadnap és lecsúsztatós idegbaj nélkül elérhető.
Megközelítés
Béke téri polgármesteri hivataltól öt perc sétányira sincs. - Tömegközlekedés által kellemesen fertőzött terület. Ha nem is a budai villanegyed, de közepesen bizalomgerjesztő környék: felújított házak, szolid járókelők.
A ház előtt egy-két szabad parkolóhely volt - este nyolc óra után jártam arra -, és egy parkolóautomata egyértelműen jelzi, hogy nincs ingyen a parkolás.

Bejutás: óra perckor felhívtam telefonon - köszönöm a bizalmat: ekkor hallotta először a hangom -, és megkaptam a kaputelefonba beütendő számot, beengedett, és ekkor elárulta az emelet és a lakás számát, irányát.
Helyszín
Új építésű vagy alaposan felújított pesti ház, ami belül is tip-top.

Egy L-alakú folyosó végén, az "L" betű rövidebb szára végén található üveges ajtó mögött egy kisebb terasz van, és onnan nyílik a bejárati ajtó. Eltéveszthetetlen és diszkrét. - Elképzelni nem tudom, mi járhatott az építészmérnök fejében, feltételezem nem direkt kupinak tervezett egy-egy lakást minden szintre.

Pici, egyszobás lakás. Az előszobából nyíló nappali-konyha-hálószoba stb. kombinát a baszoba: ezen a rendelőn csak akkor osztozhatna kolléganőkkel, ha a legkisebb létszámú program az édeshármas lenne. Nyomát se láttam másnak. Főleg, hogy még a ruhásszekrény is üvegajtós, így tuti, hogy nem állt benne orosz poloska.
Franciaágy, nagy TV + hangtechnika - zene nem volt, nem is igényeltem -, és a "női lakás" kellékei: sok-sok dekoráció és szobanövény. (Macska és kutya azért nem volt. :-))

Nos, igen, a fürdőszoba… Nyíltan hirdette, hogy most csak egy hetet rendel Pesten, és találkánk során egyértelművé vált, hogy (ide?) költözés várható áprilisra. A fürdőszobában kád, tusfürdőből megfelelő választék, szájvíz és némi kapkodás nyomai vártak. Törülközőt természetesen kaptam, a szájvizes poharat és a zuhanyfüggönyt nem találtam. Ejnye…
Marcsi külseje
A képeken látható lány fogadott, de 3D-ben mindig minden másképp hasonló. :-) Élőben egészen meglepően hasonlít Audrey Hepburnra és Lori Madisonra a Fülledt Utcákból/The Deuce-ból (Emily Meade).

Széles mosolya végig lankadatlan volt. :-)

Sminkje tökéletesen észrevehetetlen, esetleg ajkait kontúrozta valamivel. Hajszíne bevallottan festett, világosbarna lenne az eredeti. Több képén is látható piercig: nélkülük fogadott. Egyik alkarján tetoválás van, több nincs.
Ha az olimpián lenne tökéletes cicik versenyszám, idén nyáron aranyesélyes lenne a szilikonmentes kategóriában: ha nem is óriásiak a mellei, Marcsi vékonyságához képest meglepően nagyok, tökéletesen gömbölyűek, és semmi belógás. - A természet ajándéka. :-)

Természetesen Marcsi ápoltsága 100%-os volt.

Figyelmesen hallgatva egy bizonyos jellegzetes magyar - fehér bőrű magyar - tájszólással beszél. Szerintem egy kicsit hallkan, de kellemes és kedves hangszínnel.

"- Annyi különlegesebb kérésem lenne, hogy ha szívesen teljesíted, a játszósruhád része legyen egy szép magassarkú és (necc) combfix. :-)
- Sajnos nincs nálam kéznél kedves, de szoknyám az van ha szereted. :)
- Semmi gond. De ha már említetted a szoknyát… Bújj bele! ;-)"
Egy fehér kötött(?) egyberuhában fogadott, a miniszoknya része kellemesen kiemelte a szép lábait.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121056 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 121056 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:09:27 erotikus masszázs 1210565. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:09:27 erotikus masszázs 1210566. Marcsi +36703159115 beszámoló 2024-03-27 11:09:27 erotikus masszázs 121056
Action
Spoiler: munkahelyem hónapok óta teljesen leszív, és miután végre a szabadidőm és egy lány rendelési ideje is egybevágott, semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy hátradőlhessek, és kényeztessenek. Hát, erről nem lehet jó pornónovellát írni. - Marcsit dicséri, hogy becsülettel helytállt akkor is, amikor a jelenlétemen kívül alig valamennyire tudtam és kívántam aktív partnere lenni.

- Gyere be! - szólt Marcsi az ajtó mögül, és beléptem a résnyire nyitott ajtón az előszobába. Puszikkal köszöntöttük egymást, majd a kabátomtól és cipőmtől megszabadulva és egy gyors kézmosást követően behívott a baszobába. Átadatam neki a meglepetésajándékot, úgyhogy most már tudjuk, hogy Ferrero Roche a nyerő. :-)

Picit beszélgetünk, nagyon egyszerű dolgokról, amit megszakítottam azzal a kérdéssel, hogy merre van a fürdőszoba. Adott egy puha és illatos naagy törülközőt, és kedvesen útba igazított.

Visszatérve végre megízlelhettem ajkait: már állva csókolózni kezdtünk hosszan, elnyújtva. Kibontottam fehér ruhájából, és megcsodálhattam gazellatestét, hibátlan bőrét, és az általam eddig látott legtökéletesebb ciciket. Finoman meg is ízleltem őket. :-)

Kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, úgy fojtattuk a csókolózást, amíg franciát nem kértem.

Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott, hogy ne legyen monoton. Maximálisan rám figyelt, pont azt és úgy csinálta, ahogy kértem. Mélytorkozás és pornós köpködés nem volt, kezesés sem, de vadító szemkontaktus igen. :-)
A szájában durrantam el, ekkor finomabban és lassabban kezdte ajkaival kifejni belőlem az utolsó cseppeket. Megvárta lecsillapodásom megfeleő pillanatát, és kiengedte a farkam a szájából.
- Várj, megtörlöm a szám! - és kilibbent a fürdőszobába.

Gyorsan visszatért, és megcsókolt. (Éreztem a szájvíz ízét.) Hosszan csókolóztunk, beszélgettünk, és közben végig cirógatott. Majd újra csókolózás, és egy franciával elkezdődött a második kör.
Gyorsan megegyeztünk, hogy jó lesz 69-be váltani, és én is megízleltem őt. Példaértékűen rendben tartott szagtalan puncit kaptam. Nem titkolom: kis nyalakodás után elfogott a lustitisz, és gumit kértem.

Nos, igen, a kifáradásom: nem volt egyszerű a gumihúzáshoz és a lovagláshoz mereven tartani engem, harmadik próbálkozásra sikerült behatolni. Lovagolt egy kicsit, nem igazán éreztem bármit is. - Türelemmel és kedvességgel kezelte a helyzetet.

Úgyhogy kérésemre franciával folytattuk a második kört. Változatlan ügyességgel csinálta, kértem egy kis kezezést is, de végül enélkül sikerült a szájában elsütnie. Ismét kért egy kis időt, amíg "megtörölte a száját", majd visszatért mellém. - Természetesen csókkal örülve a gyors viszontlátásnak.

- Szerintem lassan lejár az időm.
- Nem kell sietni - válaszolta.
Még kicsit beszélgettünk apróságokról, de lassan ideje volt cipőt húzni és elkapni az éjszakai buszt. A lányok hagyományos "Vigyáz magadra!" elköszönésével búcsúzott el tőlem.
Elszámolás
Érkezéskor és bemutatkozás után átadtam diszkréten az ajándékba hozott csokival a telefonban megadott tiszteletdíját rejtő borítékot, amit a megköszönésén túl minden egyéb kommentár nélkül átvett.
Úgy gondolom, mindkettőnk számára korrekt és méltányos volt a rózsacsokor mérete.
Természetesen se időhúzás, se TP - húsz perccel túldumáltuk a keretet -, se infláció nem volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy újabb kedves és korrekt lányt ismerhettem meg. - Bár több lenne belőle!

Hogy csak "Jó" a beszámoló? - Ez nem róla szól, ennyire voltam képes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2024-03-28 09:28:20
Részletes iromány és egyedi stílusú, tetszett, és az is amit benne olvastam.

2024-03-28 05:42:24
Beszámolód néhol még a sorok között is informál. JM természetesen.
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 35db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2022-12-23) : After a while, she came back to the front and continued to suck me. After a while, i felt it's a good time to move on so I put on a condom, and after a slight lubrication, i penetrated her in a doggie position. Her pussy was tight and wet and she pushed herself back and forth on my dick. Awesome! Later we changed to a riding position and after a while we changed again to a side-fuck. In all the positions, we was into the game, and gave a wonderful GFE feeling.

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.