Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Maja

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-06-06 17:17:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Maja +36208093205 121718 erotikus masszázs

bleez a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Maja hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Korábban volt egy balul sikerült egyeztetésünk, akkor beszéltem Majával telón is. Mindenképpen korrigálni akartam a dolgot, ezért amikor láttam, h online, ráírtam, tud-e ajánlani időpontokat. Kedvesen válaszolt, én meg választottam a felajánlottak közül. Küldtem vtr-t is, amit gyorsan visszaigazolt. Az igaz, h nem lóg az oldalon, de ha hirdet, akkor telefonon elérhető.
Megközelítés
Dózsa Thököly saroktól nem messze, trolik, buszok, parkolók dögivel, mind fizetős. Többemeletes modern társasház, házszám jól látható, lift visz az emeletre.
Helyszín
A lakás modern és tiszta, nappali-konyha paravánnal van leválasztva, mert többen rendelnek és így biztosítják, h ne találkozz mással. Az előszobából nyílik a 2 masszázsszoba, ahol széles matrac, kis kanapé és komód biztosítja a komfortot. Nincs teljesen sötét, csak a redőny volt lehúzva. Fürdőben kád függönnyel, több tusfürdő, szájvíz, kispohár, szóval minden pöpec. Nem luxuskégli, hanem egy tiszta, praktikus bérlemény.
Maja külseje
Maja külseje teljesen megfelel a képeknek, adatok is stimmelnek. Vékony, sportos alkat, pici természetes cicik, lapos has, gyönyörű szabályos fenék, hamvas borotvált punci. Barna haja takaros copfban, szép arcán kedves mosoly, csillogó fogsor. Két lábbal a földön járó, nőiesen határozott lány, nekem szimpatikus véleménnyel a rohanó világunk sok kérdésében.
1. Maja +36208093205 beszámoló Budapest 121718 erotikus masszázs
3. Maja +36208093205 beszámoló Budapest 121718 erotikus masszázs4. Maja +36208093205 beszámoló 2024-06-07 00:13:57 erotikus masszázs 1217185. Maja +36208093205 beszámoló 2024-06-07 00:13:57 erotikus masszázs 1217186. Maja +36208093205 beszámoló 2024-06-07 00:13:57 erotikus masszázs 121718
Erotikus masszázs
A masszázsra a kényeztetést követően került sor, gyakorlott mozdulatokkal, krémet használva, közepes erösséggel átgyúrt a lábamtól a nyakamig. Közben sokféle témáról beszélgettünk, eléggé feloldódott és így nagyon élveztem.
Levezetés
A fürdőből visszaérkezve megöleltem Maját, elkezdtem puszikat lehelni a vállára, majd a nyakára, végül megkerestem az ajkát és örömömre finoman visszacsókolt. Simogattam a kecses hátát és a fenomenális fenekét, aztán lesimogattam a kis pántos semmiséget a vállairól. Kaptak csókot az ikrek is, majd a tatamira invitáltam Maját és folytattuk a csókolózást. Elindultam lefelé a testén, óvatosan izgattam a ciciket, aztán lesodortam a falat bugyit és bevettem magam a lábai közé. Kicsit nyalakodtam a kisajkak között, de éreztem, hogy ez még korai próbálkozás, ezért melléfeküdtem ismét csókolózni. Most Ö kerekedett felém, beolajozta magát és elkezdett egy finom cicis csúszkát a farkamon, derékszögben tudtam simogatni a punciját. Váltott és nekem háttal belefogott egy puncis csúszkába, a popsija közül meredező farkamat kézzel simogatta. Rendesen beállított, ezért kértem a 69-et, rámtolatott és innentől kölcsönösen izgattuk egymást. Nagyon finom kéztechnikája van, amikor elsülés előtti állapotba kerültem, finoman megfogtam a kezét. Maja feltalálta magát kéz nélkül is és lágyan bekapta a farkam. A két technikát váltogatja, háromszor voltam csúcsközelben, míg végre megadtam magam. Kézzel végzett ki, hosszan és intenzíven élveztem. Ezt követően letakarított, kicsit még összebújtunk és beszélgettünk, majd zuhany, öltözés, búcsúcsók és tipli.
Elszámolás
Megkérdeztem az elején, h mikor adjam a masszázsdíjat, rám bízta, ezért vetkőzés előtt kitettem a komódra. Ami a hidetésben van, azt mind odaadóan nyújtja Maja. A csókjának külön örültem, ez sem extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon pozitív élményeket gyűjtöttem Majánál, szép, értelmes és határozott nőt ismertem meg. Jól egymásra hangolódtunk, pedig eléggé letámadtam az elején, amit nem annyira kedvel. Elég sok kérdésben azonos véleményen voltunk, a végére teljesen feloldódott, így egy mosolygós szépségtöl búcsúztam el.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Maja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-07 12:22:32
Köszönöm szépen a kis regényt. Amit akartam azt megtudtam belőle

2024-06-07 11:15:31
Jó olvasni a beszít,igényes sorok, őszinte tartalom, szép történet. Majáról fontos apróságok derülnek ki, amik erősítik az ázsióját! Köszi a beszít!

2024-06-07 00:16:40
Köszi! Tömör, de lényegre törő írás szép élményekkel.
Mutasd mindet

FunkciókMaja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-30) : Előszőr hasra fektettem, s kevés tenyerem össze dörzsölésével előmelegített krémmel, amatőr módon, de nagyon lelkesen utaztattam meg kezeimet hibátlan es tetoválatlan selymes bőrén, karcsú derekán, formás fenekén, most én is huncutkodva benyúlásokat sőt benyalásokat alkalmaztam, majd csúszkát imitálva hasalva kúsztam fel a nyakáig

(2022-07-08) : Oldalról hajoltam rá, a combjai összecsukva. Finom csókokkal borítottam, őrjítő volt. Annyira szép és érzéki, és őrült izgalmas így. Sóhajtozni kezdett, majd pár perc után, éreztem, finoman megmozdította a combjait, jelezvén, már szemből akarja. Bekéredzkedtem a combok közé, átöleltem őket, közéjük hajoltam, és belecsókoltam a legérzékenyebb testrészébe. Egy darabig felhajtott fejjel nézte, mit csinálok, majd a hangja erősödésével letette a fejét, és megfogott, hol a kezem, hogy a fejem, és átadta magát a sodrásnak. A hangja egyre erősebb lett, majd egy idő után feltört valami remegés mélyről, és beszorított a combjai közé, és csak élvezett, élvezett... Annyira gyönyörű volt! Aztán, miután kipihegte magát, kis ciróka, majd a masszázs. A masszást befejezvén, oldalam mellé térdelt, közel az arcomhoz, majd megérintett a meredező részemnél.

(2020-07-12) : Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Majanak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam

felejthetetlen: 8db
(2024-07-24) : Jött megint az olaj, majd nekem hátat fordítva a farkamat a popsijához szorította, és egyik oldalról a kezével kényeztetett, a másikról pedig a popsijával és puncijával siklott rajtam. Hát kérem, ez őrületes volt.

(2024-04-08) : Nagyon hamar nagyon magasra juttatott, és az igazi kényeztetés még csak ekkor kezdődött. Finoman elkezdte simogatni a farkamat, majd bevetette ajkait is.

(2022-12-22) : Maja széles mosollyal fogadott, a szobába kisért, ahol beszélgettünk kicsit miközben én megszabadultam ruháimtól. Reménykedtem, hogy szimpatikus leszek, mert itt az oldalon a leírásban az szerepelt, hogy az esetben van csók és kölcsönösség. Miután visszatértem a tusolásból Maja kérdezte, hogy mit szeretnék...

nagyon jó: 6db
(2022-09-04) : Masszázst lent kezdte a vádlijaimban található csomókkal. Adott nekik rendesen, jó erős keze van. Meg is jegyeztem: jó, hogy nem bunyóznom kell vele, mert lehet bajban lennék. Nevetett. Hátsóm, derekam, hátam következett, minden részemet átgyurmázott. Utána átmentünk valami nagyon gyengéd simogatásba, közben el is csendesedtünk.

(2022-06-30) : A vádlimmal kezdett, krémmel masszírozott. Határozott, erős kézzel lazította, gyúrta az izmaimat. Vádli után a combok, a fenék, a derekam és a hátam következett. Az erőssége megfelelő volt elég jól ellazultam, jól esett. Egyet sajnáltam, amit szóvá is tettem: jó lett volna egy nagy tükör az ágy mellett, mert jó volt ugyan a masszázs, de az alatt az idő alatt, amíg a hasamon feküdtem nélkülöznöm kellett ennek a gyönyörű fiatal nőnek a látványát. Eleinte beszélgettünk, de annyira jólesett a masszázs, hogy egy idő után elhallgattam és csak élveztem a kezét. Miután a program végéhez ért, visszatért a combomhoz és a fenekemhez, a masszázs átment simogatásba, egyre többször az erogén zónáimhoz tévedt a keze.

(2022-04-07) : Ez így tartott kb. egy percig, amikor éreztem, hogy én is puszikat kapok a vállamra, kulcscsontra. Gondoltam egyet és a puszikkal elindultam Maja szája felé. lassan az arcát puszilgatva előbb, majd adtam egy szájrapuszit, amit viszonzott, majd csókra nyíltak ajkai és egy szenvedélyes, nyelvjátékos csókolózásba kezdtünk. Szétválás után megbeszéltük, hogy két kényeztetés fogja a masszázst keretbe foglalni, majd elhelyezkedtünk a tatamin.

: 12db
(2024-07-22) : Egy fergeteges kölcsönös francia 69 Maja felettem. Mikor végén lett, a nyakán hasamon landoltak az utódok.

(2024-07-17) : Amit eloszor is kiemelnek az a kozvetlen legkor, hangulat. Mintha reg ismernenk egymast, kedves volt, nyitott, beszelgetos.

(2023-01-03) : A masszázs alapjait tanulta, de jelenlegi techikája a sok éves gyakorlaton alapszik. Keményen átgyúrt a sarkamtól a tarkómig, hosszan elidőzve a hátam bizonyos csomópontjain. Beszélgetés közben említettem a tantra masszázzsal kapcsolatos nagyon kellemes tapasztalataimat.

lehetne jobb: 1db
(2022-04-28) : Az utolsó felvonásban az ágyon a bal oldalán feküdt, én előtte térdeltem, a puncija környékét simogattam, miközben felváltva hol a szájában hol a kezében voltam.