Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

MélytorkosLeónka39

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-10-23 18:59:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves!
Nagyon szépen köszönöm Neked a soraidat, és a "rangot" is! (Nagyon örülök ám neki:)
Én is mindig nagyon jól érzem magam Veled!!
Ugye tudod, hogy bármikor várlak hatalmas szeretettel!
Millió csókom Neked! Leonka

Beszámoló MélytorkosLeónka39 +36702683024 91236 szexpartner

tk23 a 2017-10 hónapi randiján történteket írta meg MélytorkosLeónka39 hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hamar felvette és szerencsére azonnal indulhattam is.
Megközelítés
Szentendrei Bogdáni út keresztedéstől nem messze a hosszú paneltömb.Kék busz nem messze ,parkoló fizetős de még az olcsóbb kategória.A felsőbb emeltre ajánlót lifttel érkezni.
Helyszín
Egy lakótelepi panel nagyszobája francia ágyal mellette nagy tükör :) kis éjjeli szekrénnyel székkel. Fürdőben többfajta tusfürdő szájvíz megtalálható zuhanyozni kádban lehet.
MélytorkosLeónka39 külseje
Minta képeken is látszik egy jól karban tartott kívánatos testű milf . Megérkezésemkor most egy fehér necc harisnya ,tanga melltartó és magassarkúban fogadott.
1. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 91236 erotikus masszázs
3. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 91236 erotikus masszázs4. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2017-10-23 18:59:11 erotikus masszázs 912365. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2017-10-23 18:59:11 erotikus masszázs 912366. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2017-10-23 18:59:11 erotikus masszázs 91236
Action
Zuhanyból visszatérvén kedves ölelkezős állva csókolózós egymásra hangolódás.Majd megszabadultunk a melltartótól így már a pici feszes cicikel is foglalkozhattam miközben már a puncit is simogattam Lenónka pedig már a keményen álló farkamat verte. Le gugólt majd szopni kezdet szinte kezdetöl fogva mélyen tövig nyelt jól nyálasan miközben a kezével a golyóimat kényeztette. Később belefogtunk a kényszer franciába így a kezem a fejére téve szopattam majd dugtam a száját,torkát! Ezt kár kihagyni nála mert iszonyat jó benne. Mielőtt elélveztem volna az ágyra térdelt négy kézláb pózban így tangáját félig lehúzva nyaltam popsit puncit viszonylag sokáig így nedvesedett is rendesen .Ebből fordult a hátára majd tanga most már levéve és folytattam a punci nyalást a felhúzott tágra nyitott lábai között.Végül én térdelve ő pedig oldalvást fekve mély torkozott kis kényszer elemekkel megtarkítva mígnem az arcára és a szájába élveztem amit azonnal le is nyelt.Pihenésközben mellém bújik cirógat simogat kellemes beszélgetés közben.Második menet szájba vesz majd keményre szop nem kevésbé kellemes módon mint előtte tette majd gumit húz.Itt kérem hogy hátulról szeretném smár fordul is négy kéz lábra én pedig könnyedén hatolok a nedves punciba szinte azonnal tövig és a kezdeti lassú ütemes mozgást fokozatosan felváltjuk egy egyre gyorsuló tempóra mígnem hatalmasat élvezek.Kicsit még hagy magában mozogni így kiélvezem puncia adta örömöm minden másodpercét!
Elszámolás
Előre szoktam rendezni a régi pesti átlag megtoldva a kényszer francia extrájával ami még így is mindenképpen megéri a kapott élményért.
Rózsacsokor
tk23 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint mindig most is teljesen elégedetten távoztam tőle ugyan fájó szível de mégis boldogan hisz újra láthattam érezhettem élvezhettem a vele eltöltőt időt !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MélytorkosLeónka39 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMélytorkosLeónka39 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

: 21db
(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.