Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Mélytorkú Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-14 13:42:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mélytorkú Barbi +36704063722 119870 szexpartner

sessantanove a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Mélytorkú Barbi hirdetővel
ennivaló lábfej
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap hívtam telefonon tájékozódási szándékkal, javaslatára gyorsan le is fixáltuk a másnap délelőtti első időpontot. Mondtam, hogy részemről ez még változhat, kb. két óra múlva újra hívtam és minden további nélkül áttettük a randit kora délutánra. Megfogott a kedves hangja és a kacér stílusa, alig vártam a másnapot. Aznap reggel még egy gyors telefonos megerősítést kért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újlipócia egyik utcája, közel a Nagykörúthoz. A kétszámú villamos pár percre áll meg, de a metró és troli sincs messze. Parkolni nehézkes, de nem lehetetlen a környéken. A pontos címet már az első beszélgetéskor megadta, gmaps-nek nem probléma, de még oldszkúl módon is oda lehet találni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A környék korai építészetét képviselő, de jó állapotban lévő bérházba kaputelefonos zsilipelés után jutunk, pár lépcső és már nyílik is ajtó.
A lakás szépen felújított. A szobában pár irreleváns bútordarab - van hova tenni a ruhákat - és egy nagyméretű nyitható kanapé található. Őszintén szólva, az is lehet, hogy franciaágy, de mindegy is, kényelmes és nem nyikorog. A fürdőben épített zuhanykabin, sokfajta tüsfürdő, szájvíz, sőt kétféle dezodor is található, mindenki találhat ízlésének megfelelőt. Pihe-puha, illatos törülköző, a végén természetesen kaptam tisztát.
Mélytorkú Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján nyilvánvaló(nak kell lennie), hogy Barbi nem pehelysúlyban indul, számomra ez az egyik vonzereje. A valóság még rá is tesz egy lapáttal, amihez hozzájön abszolút nyitott személyisége. Arca gyönyörű, az újabb képek alapján jól elképzelhető, meglepetés ebben sem érhet senkit. Fekete, Kleopátra jellegű frizurája abszolút harmonizál egész lényével. Valami csipkés egybe ruhadarabban és egy arra felvett köpenyben fogadott, talán a kombiné és a pongyola a megfelelő megnevezés, a pongyola szó véletlenül sem hordoz negatív felhangot. A telefonban kértem, hogy utcai ruhában fogadjon, ezt a higiéniára hivatkozva elutasította, bár utólag mondta, hogy megérti ezirányú vágyaimat.
1. Mélytorkú Barbi +36704063722 beszámoló Budapest 119870 erotikus masszázs
3. Mélytorkú Barbi +36704063722 beszámoló Budapest 119870 erotikus masszázs4. Mélytorkú Barbi +36704063722 beszámoló 2023-11-14 19:51:38 erotikus masszázs 1198705. Mélytorkú Barbi +36704063722 beszámoló 2023-11-14 19:51:38 erotikus masszázs 1198706. Mélytorkú Barbi +36704063722 beszámoló 2023-11-14 19:51:38 erotikus masszázs 119870
Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Enyhe domina:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A zuhanyzás után a szobában egymásnak estünk... Rákérdeztem az adatlapján szereplő enyhe domina lehetőségre, ez egy hosszas, elmélyült lábimádatba torkollott. Ezután rátért a névadó elfoglaltságára, hát szó mi szó, fantasztikus mélytorkos, mindent is kényeztető franciát kaptam. Néha kérnem is kellett a lassítást, nem akartam idő előtt végezni. Többször próbáltam a kölcsönösséget kezdeményezni, de ekkor ezt még nem engedte csodás partnerem. Egyszer csak előkerült valahonnan a vv felszerelés, Barbi által felkerült rendeltetési helyére, majd misszionárius pózban következett egy csodás menet. Magamhoz képest sikerült elég jó, értsd hosszú, köridőt produkálnom, a hanghatások alapjám Drágámnak sem volt ellenére a dolog, bár ekkor még nem jutott a csúcsra. A vég(em) után következett egy kis kölcsönös tisztálkodás, majd rátérhettem kedvencemre, a nyalakodásra. Nagyon finom, illatos Barbi puncija, hosszasan időztem combjai között, hamarosan sikerült neki is örömet szereznem. Rövid, tényleg rövid szusszanás után megismételtük ez utóbbi gyakorlatot, a hanghatások most sem maradtak el részéről.
Együttlétünk végén még egy jót beszélgettünk, vagyis inkább ő beszélt, én meg elképedve hallgattam. Mesélt egyéb elfoglaltságairól, jövőbeli terveiről, e téren is egy céltudatos, dinamikus Nő képe bontakozott ki előttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szuper korrekt, az adatlapon is látható honoráriumot említette Barbi a telefonban és természetesen ez a helyszínen sem változott. Zuhanyzás után az asztalra helyeztem, ott is maradt végig.
Őszintén szólva, ez ma már inkább átlag alattinak mondható összeg, ha a kapott élményt nézzük, akkor pedig szinte jelképesnek tekinthető.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy csodás helyen találkoztam egy csodás Nővel és eltöltöttünk egy csodás órát... Mi kellhet még...? Biztosan visszamegyek még, bár ha erre már nem sok időm van, ha Barbi megvalósítja terveit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mélytorkú Barbi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMélytorkú Barbi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-06-07) : Kérte, hogy feküdjek hanyatt az ágyon. "Imádok szopni! " mondta és rá is cuppant a cerkára. Szívta a hegyét, nyalta az oldalát, köpködte, folyatta a nyálát, majd tövig torokra szippantotta.

(2023-05-10) : Pillanatok alatt kőkeményre állította a zászlót, majd jött a következő kérdés, a popsimat izgathatja-e a nyelvével, mert hogy azt is szereti csinálni. Ki vagyok én hogy bármi jónak az elrontója legyek ... Itt is olyan prémium szolgáltatást kaptam mintha csak a Ritz Carlton hotelben lettem volna.

(2023-04-20) : rátalált , az akkor már kőkeményen álló falloszomra . Játékos partnerem nem volt rest és azonnal a torkára eresztette . Kb világszám , mint egy indiai kardnyelő úgy tüntetett el magába ! Nagyon speciális technikával , miközben a torkában voltam érezhetően nyelt, na most ez olyan stimuláció amit nem lehet sokáig élvezni kitárazás nélkül .

nagyon jó: 2db
(2023-06-12) : Jó nyálasan szop, ahogy jobban letolja magának, megjön a torkából is a nyál, amit ráköp a farkadra... elég jó. Tényleg letolja magának, a kényszert keveset is használtam ki, ahhoz képest, amit terveztem.

(2023-06-02) : Mi sem bizonyítja jobban hogy bár 15 perces időintervallumra mentem az együtt töltött aktus majd 30 percesre sikeredett, amit megállás nélkül nyálasan köpködve mély torokkal, néha erotikan vulgárisan (amit külön imádtam) abszolvált.

: 6db
(2023-08-31) : Ezután egyből belefogunk az orálba, ő az ágyon ül, èn előtte állok ès heves orálba kezd, lendületes a franciája, ès meg van a mèlytorok, eltüntet majd köp a farkamra.

(2023-08-28) : Egy oltári szopásért mentem, egy oltári szopást kaptam. Cerkával, gyolyókkal, seggemmel nagyon finoman kezdve és rám teljes mértékben figyelve foglalkozott. A fejét irányítottam, úgy nyelte a farkam, ahogy kevesen.

(2023-08-16) : Hát valóban tanítani kellene azt amit és ahogy csinál! Mint egy zeneművész, aki úgy játszik a választott hangszerén, ahogyan ő szeretne. Nagyon tudja mi kell nekünk, illetve a farkunknak.