Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-22 14:24:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 121872 szexpartner

kincskereső1994 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Szexpartner lányokhoz ritkán látogatok el, azonban Lottinál már korábban sokat jártam, legfőképpen a védjegyéül is elhíresedett nyelves popsikényeztetése miatt. Most is ezért vettem felé az irányt. Telefonon könnyen elértem, ahol szerenécsmre tudott még időpontot adni nekem aznap.
Megközelítés
Bp. XI. kerülete, BKV és gépkocsival is könnyen megközelíthető a helyszín. A megadott cím számomra egyértelmű volt, illetve korábban is jártam már itt nála.
Helyszín
Újabb építésű ingatlan, ezzel párododó modern berendezés. A fürdőval sincs gond, tusfürdő választék is van bőven.
Lotti külseje
Képeken látható Lotti testalkata, mely élőben is visszaköszön. A megadott adatok szerintem kissé eltérnek, talán ideje lenne aktualizálni. Lotti életkora szerintem már jóval közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz, de ez nem jelent sokmindent. Magasság, súly szerintem helytállóak lehetnek. Arcra nem címlaplány, de nem fog senki elmenekülni tőle emiatt.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 121872 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 121872 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-06-23 20:55:04 erotikus masszázs 1218725. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-06-23 20:55:04 erotikus masszázs 1218726. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-06-23 20:55:04 erotikus masszázs 121872
Action
Korábban többször voltam már Lottinál, és most is a popsikényeztetése miatt érkeztem. Szerintem az elmúlt évek alatt kicsit kezd kiégni már, így elegendő a fél órás program, amit viszont maximálisan iygekszik a vendég kedvében járva teljesíteni. Gyors tusi, majd kezdünk is bele. Pár apró csók hangolódásként, majd egyből szájába is vesz, és elkezd szopni. Lábaim közé koporodik és lábaim felolva elkezdi nyelvével az ánuszom kényeztetni. Imádom ahogy csinálja, ő pedig azt imádja hogy ez a férfiakat beindítja. Közben kezeivel veri a farkam, illetve néha felfön és jó mélyre leveszi pár bólogatásra, majd vissza a popsimhoz újra. Nyelvével nem csak a környéket nyalja, hanem keményen belenyal az ánuszomba, és bedugja a nyelvét. Aztán javaslatára megfordulok, és négykézlábra ereszkedek, ő pedig úgy kerül mögém és így folytatja popsim kényeztetését. Kezével közben gyakran rámmarkol, és hevesen veri a farkam. Rákérdez, hogy esetleg húzzunk-e gumit, szexeljünk-e, de nem igénylem most a szexet, sokkal jobban felhúz a popsi kényeztetése, illetve szopása. Mikor már kezdett kicsit fáradni, és időnknek is a vége felé jártuk, akkor eléálltam és 2 perc intenzív szopást követően jó nagy adagot élveztem az szájába, amit maradéktalanul lenyelt.
Elszámolás
Korrekt. Erre csak ennyit tudok mondani. Nyilvánosak a rózsaszállak, melyek a helyszínen sem térnek el. Popsikényeztetés, NFVSZ és lenyelés is alap ahogyan azt hirdeti is.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ritkán járok szexpartner lányokhoz, évente 1-2 alkalommal maximum, mivel ami kell nekem, azt a masszázs lányoknál maximálisan meg szoktam találni. Azonban Lotti popsikényeztetése mindenképpen megért évente egy talákozót nekem. Akik hasonó perverzitással rendelkeznek, nekik bátran ajánlom Lottit, nem fognaj csalódni benne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

felejthetetlen: 35db
(2024-07-15) : Majd miután felszopott, felálltam és úgy toltam neki a szájába, amíg végem nem lett. Hagyott lenyugodni, nem rohant ki, de 1 idő után megkérdezte, jól vagyok-e. Aki kíváncsi, hogy köpni-nyelni tud-e, az járjon utána(m) és látogassa meg. Én nem tudtam még. Olyan nagy orgazmusom volt, hogy erre a részletre nem tudtam figyelni.

(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

nagyon jó: 61db
(2024-04-11) : Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenekét. Izgatóan élvez én pedig egyre tempósabban tolom a farkam a puncijába,

(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

: 134db
(2024-07-11) : Egy kis csók és cici ellenőrzés után gyorsan átvette az iranyitast. Megtalalta a közben már meredező farkamat, csodásan szopni kezdett. Nyelve már itt is remekelt, és ezt meg tudta fokozni, amikor lejjebb kalandozott. Egyet kell értenem a korábbi beszámolókkal: Lotti a fenéknyalás királynője.

(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.