Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-06 12:18:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 120573 szexpartner

nagyblero a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Aznap délelőtt telefonon hívtam, egyből felvette. Mivel már korábban is találkoztunk és az adatlapján is már tájékozódtam az esetleges változásokról, csak az időpont megbeszélése volt a beszélgetés témája. Szerencsére hamar találtunk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot és már indulhattam is hozzá.
Megközelítés
XI. kerület autóval könnyen megközelíthető része, GPS házhoz visz. BKV-t nem figyeltem. Szerencsére nem volt nagy forgalom és aránylag könnyen találtam ingyenes parkoló helyet, nem túl messze a háztól. Cím egyértelmű beengedés gyors, diszkrét.
Helyszín
A tetthely egy kis, amerikai konyhás garzon, közepén egy nagy francia ággyal, sejtelmes félhomály. Van hová pakolni a ruhákat is. Kellemes meleg fogadott a kinti hideg után. A fürdő a bejárati ajtótól jobbra nyílik. Mindenhol rend és tisztaság. Fürdőben is minden tiszta és kulturált, volt elég tusfürdő és szájvíz is kis pohárkákkal.
Lotti külseje
Lotti egy szép, formás szőke lány csinos arccal, fantasztikus mellekkel. Nőies az alakja, ott gömbölyödik ahol kell.
Ahogy meglátja az ember azonnal megkívánja. Az arckitakarás is tényleg csak a diszkréciót szolgálja.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120573 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120573 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-02-06 17:36:22 erotikus masszázs 1205735. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-02-06 17:36:22 erotikus masszázs 1205736. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-02-06 17:36:22 erotikus masszázs 120573
Action
Fürdésből visszatérve meztelenül várt az ágyon és maga mellé invitált. Az ágyra érve csókolózni kezdtünk, majd csodás melleit kezdtem kényeztetni, aztán egyre lejjebb haladva dél felé ráleltem finom puncijára. Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átéléssel és annyira jól csinál hogy az már ember feletti gyönyörökkel halmoz el, érzékien váltogatva a szopást a popsi és a gát valamint a zacsi nyelvvel történő izgatását. Már azon voltam, hogy kész nincs tovább így lesz végem, amit tán nem is bántam volna, de ekkor mégis gumit kértem. Mivel kicsit fájt kedvesem térde (ezt egy térdgumi is jelezte) a lovaglás most nem jöhetett szóba ezért missziben kezdtük, késöbb kutyusban folytattuk úgy hogy nem térdelt, hanem hason feküdt, hogy kíméljük a fájós térdét és úgy hatoltam be hátulról finom puncijába. Mivel terveim szerint a szájába szerettem volna elélvezni, ezért újra ajkai közé kéredzkedtem és csodás franciája repített végül a csúcsra, hatalmasat élvezve a szájába. Az utódok a pociban végezték én nem láttam belőlük semmit. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem gyorsan letussolni, felöltöztem és elköszöntem.
Elszámolás
Extrát nem kértem, minden alap amit szeretek. Igazi "extrája", a posnyalás nyelvvel is az alapban van.
A virágcsokrot megérkezésemkor kérés nélkül letettem a konyha pultra utána sem került szóba.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lotti egy nagyon kedves, megbízható lány aki nagyon odaadóan foglalkozik a vendéggel és figyel annak minden rezdülésére, próbál mindig a kedvében járni, hogy az megelégedve távozzon. Esetemben ez teljes mértékben sikerült is neki.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

(2022-06-15) : Kezdődött az én kényeztetésem , élvezetes francia közben a kezem is elkalandozott . Pihenés képen érdeklődött hogy szeretném hogy kényeztesse az én popómat . Kicsi gát ingerlessel kezdte , lábamat felhúzva a popsimat is bevette a nyelves kényeztetésbe .

nagyon jó: 60db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

(2023-08-30) : Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt,

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.