Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-31 12:14:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 120527 szexpartner

Mergewesh a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
A kedvenceim között kerestem hölgyet, hozzá már régóta szerettem volna menni, de elfoglalt, én meg nem tudok előre tervezni. De most szerencsém volt, épp ráért, telefon után 30 perc múlva mehettem is. A telefonban kedves volt, részletes, az odajutáshoz és a parkoláshoz is adott jó tippet - ezúton is köszönöm.
Ami számomra új volt, hogy, mint első randin, cxak fél órát maradhattam. Ennek oka, hogy nem ismerjük egymást és ha nem jó a kémia, ne legyen ciki az egy óra - valahol érthető. Minden esetre a randi végén megegyeztünk, hogy nem lesz felém több korlátozás :-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam, ismert lakótömb a XI. kerületben (uszoda, benzinkút, stb...). Bejutáshoz telefonos segítséget kaptam, minden egyéretlmű volt. A tömegközlekedés jó, parkolni ingyen tudtam tanácsára, 2 perc sétára a háztól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nem felső emeleten van, így liftet nem is használtam. Mikor közelítettem az ajtóhoz, az kinyílt, nem kellett kopogni, várt a hölgy. Egyszobás lakás, melynek első traktusa a konyha-előszovba, ebből nyílik a fürdő. Zuhanyzó van sok tusfürdővel, tiszta és vasalt törcsit kaptam, szájvíz és dezodor is megtalálható a felszerelési tárgyak között.
A tetthely egy kényelmes franciaágy, nem nyikorgott, tisztán, párnákkal a POV mozihoz, mellette tükör, ha más látószöget is igénybe vennék. Tisztaság és rend mindenhol - tökéletes.
Lotti külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képekről megismert hölgy fogadott, kedvesen, mosolyogva. A hangulatot egyből megadja mosolya és csevegése, kedvessége. Arc kitakarástól nem kell félni, kedves és csinos. Alakja a képeken látszik, pont azt kaptam, ímit vártam. Az egész lány egybenm van, kedves és jó beszélgető partner - elfogadnám szó nélkül csajomnak, ha megkérne... :-)
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120527 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120527 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 13:25:24 erotikus masszázs 1205275. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 13:25:24 erotikus masszázs 1205276. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 13:25:24 erotikus masszázs 120527
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
5
Mivel csak fél órára mentem, gyors de alapos fürdés és öblögetés után az ágyon találkoztunk. Csókokkal és öleléssel, simogatással kezdtünk, melybe Ő is odatette magát, viszzacsókolt, ölelt, simogatott. Kicsit odabújtam lábai közé, inkább saját élvezetemre - remélem, neki sem volt rossz. Puncija finom volt, külön tetszett, hogy nem játszotta túl az élvezetet.
Kértem, hogy bontakoztassa ki tudományát Ő is. Először franciával nyitott, melyben lelkes, nem unott, a bré felső részével foglalkozik (mélytorkot nem is ígér), teljesítménye nem kiemelkedő, de mindenképpen élvezetes.
Kért egy párnát a fenekem alá, miután tisztáztuk, hogy a popsimat is szeretem, ha kényeztetik. Nos, itt aztán maradandót, felejthetetlent alkotott a hölgy. Nyalja a popót, a gátat, kicsit (lágyan) harapdálja, kis nyögésekkel kíséri, aztán szájára veszi a zsákos családot, kis francia, majd vissza az altájra. Fenomenális, úgy vettem észre, élvezi csinálni, közben fel-fel néz szép kék szemeivel - isteni kényeztetést kaptam. Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be.
Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt. Ennek és a fergeteges előkészítésnek hála megindultak az autódok, úgyhogy megálltam, már az elején. Kérdőn nmézett, de bevallottam, hogy nem vele, hanem velem van baj. Póz cserét kértem, én kutyusban sokkal jobban bírom, de megjegyezte, hoyg az gyilkos szojott lenni. Persze.... gondoltam. Hát, gyilkos volt, ugyan is szép kerek a popó, nyomja magát rá ő is, nem csak hagyja, hogy dugjam, ráadásul szemben ott a tükör, amiben meg mozizok. Nem tartott sokáig a menet, beláttam, hogy nem kell visszatartani, had menjen, aminek mennie kell, nagyot élveztem a gumiba, isteni volt.
Törölközés közben megjegyeztem, hogy jó lett volna az egy óra, így megbeszéltük, legközelebb már lehet. Lesz is, ha rajtam múlik.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején helyeztem az asztalra a bővebb infóban látott és a telefonban hallott összeget, mely a randi végéig érintetlenül ott is maradt. Extrát talán egyet vállal, de nem vettem igénybe, az alap vállalás is bővelkedik minden földi jóban.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam. Csinos és értelmes lány, aki keresi az ember kedvét, mégha az idősebb és nem egy atléta típus. Amit vállal, azt maradéktalanul, élvezettel teszi, nekem felejthetetln élményt adott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

(2022-06-15) : Kezdődött az én kényeztetésem , élvezetes francia közben a kezem is elkalandozott . Pihenés képen érdeklődött hogy szeretném hogy kényeztesse az én popómat . Kicsi gát ingerlessel kezdte , lábamat felhúzva a popsimat is bevette a nyelves kényeztetésbe .

nagyon jó: 60db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

(2023-08-30) : Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt,

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.