Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-30 22:41:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 120520 szexpartner

bajhori a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Reggel kükdtem neki egy VTR-t. Mivel korán volt igy nem vártam rögtön választ. Mivel még nem találkoztunk, ezért amikor làttam hogy elérhetö felhivtam. Pontositottuk a dolgokat és nem lett volna megfelelö az idöpont...sebaj..megszakitás és küldtem az elözöekben megegyezett idöpontot. 5-10 perc mulva elfogadta, és kaptam a cimet.
Megközelítés
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Ingyenes övezet, a Szerémi utra merölegesen. Ingyenessége lévén a parkolás egy rémálom. Teljesen tele, a benzinkut is...piszok nagy mázli kell hogy helyet találj..erre kell idöt szànni..a bkk-t nen tudom. Buszmegállót az utcàban nem láttam. Sorry a felületességemért. A cim teljesen egyértelmü, szépen jelölve a háztömböm. Eltéveszthetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ujépitésü tàasashàz.Lassan kuriozum, ha egy hirdetö nem ilyenben fogad. A lakás àllapota ennek megfelelö, garzon. Balra konyha, szembe nappali, jobbkézre fürdö. Tisztaság megfelelö, a takaritó szerek jelenléte, és azok érezhetö illata tanusitja a rendszeres takaritást. Fürdö...zuhanyzós n+1 db tusfürdövel. Zuhanyzóba csúszásgátló. Szájviz müanyagpohárral pipa. Szoba...egy térben van a konyhával. Asztal, éjjeli szekrény, szobainas és egy franciaágy. Tv nem rémlik, bizom benne, hogy nem voltam ennyire vak. A fütésröl egy melegvizes lapradiátor gondoskodik. Asztmásoknak elönyös lehet a padlófütés hiánya. Összességében elmondható, hogy egy rendezett és tisztántartott kis garzonban tölthettem el rövid idöt.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A feltöltött képek a valósagnak megfelelnek, annyi kivétellel, hogy az arcát mintha kicserélték volna. Az arca sokkal szebb mint a képeken, persze ez nem nehéz mivel ki van takarva... viccet félre téve. Ugye ez egy szubjektiv dolog...szerintem nagyon szép a leány.szöke haj, hozzá kék szem, szép vonalvezetésü ajkak. hatalmas pozitivum szàmomra, hogy nem volt rommá sminkelve, csupàn némi szemfesték. Fogai szintén szépek és ápoltak. Mellei gyári kivitelüek, semmilyen tuningot nem tartalmaz. És nagy...jaj de még milyen...ilyen keblek között kivánnám, hogy utolérjen a kaszás....miközbe megy a basz...szeretkezés. Lenyügözòek! Háton fekve a legtermészetesebb pozitùrába helyezkednek. Fel kell hivnom a kollégák figyelmét, hogy a méret függvényében fokozódik az esélye, hogy a kebel ugy dönt hogy engedelmeskedik a gravitácionak, és a Föld középpontja felé igyekszik...na ezek a mellek nem ilyenek. Megfelelöen feszesek, jó tartással. Böre puha, kellemes illatú. Csipöje megfelelöen széles, izgató hatást vált ki az emberböl. A függöleges nemiszerve...a feltöltöt fotóknak megfelel. Gyönyörü. Szép zârt, nyelvmunka hatàsára teszi a dolgát és megfelelö kenést biztosit.
Kor...22+. Ez helytálló. Valamivel idösebb. Hogy mennyi a plusz, sosem tudjuk meg...
Összegezve a látottakat, azt kell mondjam, hogy egy remekül karbantartott, és rendkivül csinos hölgyhöz volt szerencsém
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120520 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 120520 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 10:03:42 erotikus masszázs 1205205. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 10:03:42 erotikus masszázs 1205206. Lotti +36702195569 beszámoló 2024-01-31 10:03:42 erotikus masszázs 120520
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Valahogy talàltam parkoló, elcsattiogtam a hàzig, kicsit várok 11:58 kor hivom felveszi, kod, bemegyek, aztán fel, el az ajtóig, nyilik. Belépek és az ajtó mögött megpillantom. Egy fekete csipkés dresszben fogadott. Már itt kidomborodott csodàs alakja. Igazság szerint nehezemre esett a szemébe nézni. Meg is jegyezte, hogy nem mondtam, hogy miben fogadjon, igy csak felkapott valamit. Betalált...beleégett a szemembe a làtvány...egy kis ismerkedö beszélgetés, puhatolózàs, anyagiak rendezése. Érdeklödött mit szeretnék...miután megbeszéltük, kaptam a törcsit és irány zuhanyozni. (...)
Visszaérkezésemkor meztelenül várt az ágyon. Itt be kell valljam egy kis képszakadás van...nem emlékszem mi volt. Az elsö emlékképem, hogy fekszünk az ágyon és csókolózunk. (Jegyzet magamnak: legközelebb 2 órán belül ne gyújts rá. Nem mondta ki, nem utalt rá, de szerintem zavarja) Hölgyeké az elsöbbség, igy utam a lentebb található külsö nemi szervének irányába vezetett. Mivel nem IC rapiddal mentem, természetesen egy rövid megállót tartottam majdnem félútom. Itt kicsit elidöztem ezen dombság csodàs táján. Lelkem itt már megnyugszik, fantasztikus érzést vált ki (belölem) ténykedésem. De az idö szorit, indulni kell tovább...lapos hasán keresztül vezet az ut. Végállomàsra érkezésemkor feltérképezem a környéket. Teljesen szörmentes és puha területeket barangolok be. Végül megérkezem uticélomhoz. Szört itt sem találni, ellenben gyönyörü és illatos. Elkezdem ténykedésem. Rövid idön belül kellemes hangjának rezgései érik el fülem. Lelkem tökéletes nyugalomban, átadom magam a pillanatoknak. Pár perc elteltével javasolja a 69-et, mivel nem szeret csak igy feküdni. Ebböl következik, hogy az orgazmus földére nem sikerült a bebocsàttatás. Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. Minden tökéltes...a rudim az egyik ideális helyen, közbe nyelvemmel egy csodás leányt kényeztetek. Na kitaláljátok kinek kell lemondani egy hosszú menetröl? Bizony nekem...a szelepek kinyitottak, és a nedü a nagyvilágba tàvozott...volna, ha nem lenne nála opció a szájba élvezés. De mivel nyitott rá, igy ez lett nedvem végsö nyughelye. Pontositok...eltünt mind....zsepi nélkül...if you know what I mean. Bizom benne, hogy ha már az orgazmus nem is, kellemes perceket tudtam neki okozni! Kis beszélgetés következett. Ezen tartalok bizalmas marad... (...)
Egyszer elhangzik egy kérdés..."na megprobáljak életet lehelni bele?"
Huhuuuuuuu hát hogy a manóba ne...és kezdödik újból egy mennyei francia. Nagyon hamar abszolválta a maga àltal (fel)àllított feladatot. Természetesen misszi...imàdom làtni, ahigy fekszik elöttem, süt a szeméböl az erotika, és mosolyàval csalogat magàhoz. Najo...azért a látvàny se kutya. Ràmkerül a gumi, a kukacom meg kis kenés után bekeeül a rendeltetésszerü helyére. Simogatom az arcát, csókolózunk, közben pedig lassan kezdünk neki. Megfelelö a szoritàs, nagyon kellemesek ezek a pillanatok. Kicsit felegyenesedem, làbait magam elé veszem, igy tovàbb nö a szoritàs. Bokáját és làbszárát is csókolom. Közben ö is folyamatosan alkalmazkodik, figyel együtt mozof velem, tudja mikor hogy kell mozognia, hogy ne veszitsek a keménységböl. Folyamatosan gyorsulunk egyre intenzivebb az együttlét, végül újfent beteljesült az elkerülhetetlen. Na most nem szàjba, de a gumiba lett vége. Melegség önt el, a Valhalla felé járok félúton. Amint visszakerülök a testembe, lekerül a gumi, gondoskodik a tovàbbi sorsáról. Megint beszélgetünk, közben lassan indulok zunhanyozni. (...) Öltözés közben még egy kis trécselés, két puszi és irány vissza lapátolni a GDP-t.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük, eljövetelemkor még az asztalon volt, érintetlenül. 2 extráról tudok, ezeket nem vettem igényben. Korreltséggel semmi probléma, amit megbeszéltük, azt teljesitette maradéktalanul
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nekem nincs kérdés....tökéletes és természetes külsö, megnyerö stilus, inteligens beszélgetés, elképesztö francia, és kivételes szex. Mi kellhet még ezen kivül? Nekem semmi. Ez az egy óra megfelelöen tartalmas volt, minden tekintetben!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2022-06-15) : Kezdődött az én kényeztetésem , élvezetes francia közben a kezem is elkalandozott . Pihenés képen érdeklődött hogy szeretném hogy kényeztesse az én popómat . Kicsi gát ingerlessel kezdte , lábamat felhúzva a popsimat is bevette a nyelves kényeztetésbe .

nagyon jó: 60db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

(2023-08-30) : Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt,

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.