Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-20 07:52:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 119621 szexpartner

Jojo2022 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt láttam a hirdetését, valahogy sose "került még elém" korábban, pedig a beszámolók számából látszik, hogy régi és rutinos hirdetőről van szó. A megadott telefonszámra reggel küldtem egy udvarias sms-t, hogy esetleg van-e még lehetőség a mai napon délelőtt összefutni - szerencsém volt, 12:00-ra kaptam szabad időpontot, ezt követően telefonon átbeszéltük a fontosabb részleteket, könnyen ment, udvarias volt, hamar felvette. Kedves hangja van, barátnős hangulatban telt az eszmecsere.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 11. kerület egy közismert lakótömbje, voltam már itt párszor pár helyen - így viszonylag gyakorlottan ment az idetalálás. Autóval jöttem, a Kondorosi útnál szerencsére találtam ingyenes parkolóhelyet 50 méterre a bejárattól, így ezzel sem volt gond. A környéken alapvetően sok a parkolóhely (hol fizetős, hol ingyenes) de sokan is parkolnak, szerintem érdemes időt szánni rá. Worst case scenarióként van egy nagyobbacska bevásárlóközpont is, szerintem egy rövid parkolás ott is megoldható. BKV is van a közelben a Fehérvári út felől. A cím számomra egyértelmű volt, mert már korábban megjegyeztem, hogy minden részlet számít :) (fontos tehát a házszám is és a betű is, hogy jó lépcsőháznál próbálkozz). A lépcsőház előtt hívtam, megkaptam a kódot, picike lépcsőzés és a megadott ajtószám elé ahogy értem, már nyílt is résnyire az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy kis garzon, a célnak tökéletesen megfelel. Makulátlan tisztaság mindenhol, a fürdőben is katonás rend (10 féle tusfürdő, mértani pontossággal elhelyezve egymáshoz egyenlő távolságra - itt már tudtam hogy nem lehet gond), a törölköző úgy kiszárítva hogy az egy mosodai szolgáltató cégnek is becsületére válna. A lakásban kicsi hangulatfény, nagy francia ágy, oldalt egy keskeny tükör, látszik, hogy minden apró részletre figyel a kedves szolgáltató, rögtön elfog a "jó helyen jársz" érzés.
Lotti külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Egyértelműen ő van a képeken, igazi "bögyös csaj", nem túl magas, de nem is alacsony, nagy természetes cicik, amelyek még egyáltalán NEM gravitálnak, kerek popsi, nekem olyan igazi husis-csajszi az egyetemről feelingem volt. Gyönyörű és szabályos lábfej, nagy kék szemek szép szőke haj, jó illat, ruganyos bőr. A megadott korhoz képest kicsit szerintem előrébb tart, de még bőven 30 alatt.

Egy törölközőbe csavarva várt, alatta Éva-kosztüm, amennyire emlékszem teljesen borotvált-epilált test, szóval ahogyan a lakás is tüchtig a hölgy is nagyon patent - hogy megidézzem egy pillanatra az egyik hazai kisebb tévécsatorna szezonális filmajánlóját. (nem a transzformerszeset, hanem az újabbat)
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 119621 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 119621 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2023-10-20 09:32:54 erotikus masszázs 1196215. Lotti +36702195569 beszámoló 2023-10-20 09:32:54 erotikus masszázs 1196216. Lotti +36702195569 beszámoló 2023-10-20 09:32:54 erotikus masszázs 119621
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Csók:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fél órára érkeztem, kifejezetten franciás-popsinyalós szeánszra. Rövid ismerkedés és egyeztetés után L a fürdőbe (tus, szájvíz) a kicsomagolt ajándékom már az ágyon. És itt kell megállnom egy pillanatra. Már a beszélgetés alatt is feltűnt, hogy nem tudtunk teljesen tökéletesen összehangolódni (ez nálam nem ritka, de erre meg szerintem rájöttetek) amitől én persze nem lassítottam, csak éreztem, hogy valami "nem kerek" és ez folytatódott kicsit az első érintéseknél is. Ne nagy dologra gondoljatok, allegóriába csomagolva olyan ez, mint amikor te már rontanál a házba ajtóstul, a másik meg még b@szakodik a zárral. Aztán te megállsz, hogy bocsi egy f@sz vagyok, de látod hogy most a másik rúgja be a házfalat. Szóval ilyen tipikus "nem vagyunk egy hullámhosszon" történet. DE. Itt jön a legnagyobb respect, mert nem vett vissza, nem lett passzív, nem sértődött meg, hanem azonnal elkövetett mindent, hogy bár szerencsétlen vagyok, egyrészt ebből ne érezzek semmit és hozzunk ki mindent a helyzetből. Hatalmas köszönet érte :)

A tények röviden kicsi puszik a nyakra, cicikre, szájra, kicsi ölelkezés, majd rátért a Tárgyra. Úgy helyezkedett hogy mindent lássak, de tudjam markolászni a ciciket, simogathassam a popsit, oldalt tükör szóval a kilátás parádés. Franciás technikája inkább barátnős de változatos, puha és lágy, hol a tetejével játszik, hol bevette jó félig. Nem hagyta ki a környéket sem, zacsik és a gát, már ebben a pozícióban felderítésre került. Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit, nagyon finoman de megharapja magát a fenekemet, majd újra vissza a popóra, majd rá a makkra majd megint a gát, popó..... na ez eltartott egy darabig, mert elég nehezen megyek el, viszont ő meg k*rvára kitartó, így aztán perverz élvezkedésem szerintem tartott legalább 10 percig. Más lányok ennek a felénél már kapitulálnak hogy ennyi ideig nem lehet. Ismét bebizonyosodott, hogy egy nagyon tapasztalt, rutinos partnerrel volt lehetőségem együtt lenni.

A vég az ágy szélén állva ért, ő előttem ült, zacsim a szájában én vertem és a szájába mentem el, utódok lenyelésre kerültek, többet nem találkoztunk. (az utódokkal).

Kicsi törölgetés jött majd szélvész sebességgel tusolás mert túlmentünk az időn (ezt ő nem mondta, magamtól le tudtam olvasni az óráról), pár kedves szó és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Franciás popókényeztetős fél órára jelentkeztem, előre egyeztettük ennek összegét melyet én rögtön találkozáskor el is helyeztem (Deákigazolvány) az asztalra, többet szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon korrekt "szolgáltató", ahhoz képest, hogy egyáltalán nem voltam formában, fáradthatatlanul és készségesen leste minden rezdülésem.

Azt éreztem, hogy nem tudtunk "közel kerülni" mert szerintem nem voltam neki túl szimpatikus, de ezt én magamtól gondolom így, egyáltalán nem éreztette velem, a szolgáltatás színvonalából ez semmit sem vett el. Nekem inkább plussz érték, hogy nem flegmázott be, nem vonta ki magát, hanem még így összehozott egy nagyon minőségi találkát!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

felejthetetlen: 36db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

nagyon jó: 60db
(2024-04-11) : Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenekét. Izgatóan élvez én pedig egyre tempósabban tolom a farkam a puncijába,

(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

: 133db
(2024-06-22) : Pár apró csók hangolódásként, majd egyből szájába is vesz, és elkezd szopni. Lábaim közé koporodik és lábaim felolva elkezdi nyelvével az ánuszom kényeztetni. Imádom ahogy csinálja, ő pedig azt imádja hogy ez a férfiakat beindítja.

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

(2023-08-30) : Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt,

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.