Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-14 10:24:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen :)

Beszámoló Lolita +36302153801 119866 szexpartner

Aragorn1 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
csodás cicik
élvezi az ujjazást
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Nagyon régen, pontosan 5 éve jártam Lolitánál. Már hetek óta gondoltam, hogy felkeresem.Eljött az idő, hívtam harmadszorra elértem, megbeszéltük az időpontot. Rugalmas mint régen is volt.
Megközelítés
Autóval érkeztem, parkolás könnyű, de fizetős. BKV sűrűn jár, hisz egy forgalmas úton található.
Helyszín
Emeletes ház felső szintjén rendel. A szoba egy közös hancurozáshoz épp megfelel, az ágy kényelmes, fürdőszobában fürdőkád, tusfürdők választéka is megfelelő.
Lolita külseje
Nekem változatlan, magassága tökéletes, helyes arc, formás cicik, perfekt popsi, csupasz, nyalni való puncus, bársonyos bőr.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 119866 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 119866 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-14 18:42:53 erotikus masszázs 1198665. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-14 18:42:53 erotikus masszázs 1198666. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-14 18:42:53 erotikus masszázs 119866
Action
Üdvözöljük egymást, megbeszéltük nagyon régen találkoztunk. Egy gyors tusolás, mivel tisztálkodás érkeztem, farokmosás történt. Meztelenül mentem vissza a szobába, Ő már fekve várt, csak a bugyi maradt fenn. Egymás mellé heveredtünk, elkezdtem simogatni, majd melleit megkóstoltam. Végig puszilgattam testét, közben a bugyijához nyúltam. Vendéglátóm apró sóhajokkal fejezte ki tetszését. Lassan a bugyit is leoperáltam, elém tárult csupasz, hamvas ki puncija. Ideje volt megkóstolni kis kelyhét. Szeretek nyalni, hol csiklóját, hol a hüvelyét nyaltam. Mikor már elég nedves lett, az ujjamat is bedugtam a cuniba. Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra. Gumi fel és misszibe csatlakoztunk. Döngettem, közben Ő sóhajtott. Hol lassan, hol gyorsan adtam neki. Mivel kanos voltam, nem tudtam sokáig húzni, nyögve élveztem a gumiba.
Pihenéskép jót dumáltunk.
Hamarosan a fenekét, hátát simogattam, de az ujjammal a kis barlangocskájáról sem feledkeztem meg. Ismét egy gumi került a farkamra, ismét elől támadtam. Mivel így második körben már a gumifóbiám is jelen van, lekonyúltam. Kértem masszírozó csúcsra, élveztem, holt ponton voltam, de nem következett be orgazmusom.
Gyors tusolás, dumcsi, majd kikisért Lolita.
Elszámolás
Nekem megérte újabb találkozásujk. Lolita egy közvetlen, kedves vendéglátó. Sajnos 2x nem tudtam elélvezni, de Őt ezért nem hibáztattom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
5 év után nekem jó volt, hogy újra találkozhatunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 10db
(2023-11-11) : Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült).

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

(2020-02-19) : Amikor már érzetem hogy kezd végem lenni, végig csókoltam a testét a ciciket és a hasát és így haladtam le a puncijához, melye frissen borotválva illatosan és már nedvesen várta nyelvemet, hosszan kényeztettem a nyelvemmel majd az ujjaimat is bevettem miközben a nyelvemmel a csiklóját izgattam, egyik kezemmel a melleit simogattam a másik kezem ujjaim meg a puncijában dolgoztak, ténykedésemnek meg is lett az eredménye

nagyon jó: 23db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 18db
(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.

(2022-05-18) : Kellemes francia folytatás következett. Nagyon odafigyelősen csinálta, több technikát is váltogatott, hol csak a hegyét kapta be, hol teljesen, hol a nyelvét is aktívan használta körbe-körbe, mindenesetre jól esett. Hagyott kicsit nyugodni, majd újra feltüzelt, így ment egy ideig.