Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-11 12:14:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen. Várlak vissza

Beszámoló Lolita +36302153801 119843 szexpartner

Ván-dor a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Pár hónapja találkoztam vele először - szerencsés véletlenek összjátéka, és az ő, ( szintén váratlan) közreműködése eredményeként. (arról irt beszámolómban - másik oldalon - ezt megírtam). Akkor megélt maradandó élményeim egy újabb - előre megtervezett látogatásra ösztönöztek, ami végül is realizálódott. Néhány kísérlet után sikerült elérni telefonon, - először nem tudta, ki vagyok, de első találkozásunk sztoriját megemlítve már emlékezett - és úgy tűnt, nincs ellenére egy újabb randi, így másnapra megbeszéltük a találkozást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metró, vonat, villamos busz max. 10 perc séta, parkolás fizetős de mindig megoldható, nekem a fenti járatok optimálisak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel épület, lift visz fel, folyosó vége rácsos ajtóval lezárva, - aminek előnye, hogy utcai ruhában fogad.lehetővé téve egy vizuális fokozatosságot és az előtted haladó hölgy mozgásának élvezetét. A többszobás lakásba beérve, egy kellemes szobában rövid beszélgetés, múltkori emlékek felidézése, kölcsönös érdeklődés közben gyors előkészületek, fürdés, tiszta, jól felszerelt, (szájvíz
függöny a kádnál, stb. )fürdőszoba.
Lolita külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Lolita 30-as évei elején levő karcsú jó alakú, nagyon vonzó lány, gyönyörű barna szemei igézőek. Nem nagy de telt, formás keblei vonzzák a szemet, kezet, az izgalmas, gömbölyű popsi alatt igen kívánatos, telt combok, szép formájú lábak különös, elringató és izgalmas gondolatokat, érzéseket keltenek.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 119843 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 119843 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-13 12:48:23 erotikus masszázs 1198435. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-13 12:48:23 erotikus masszázs 1198436. Lolita +36302153801 beszámoló 2023-11-13 12:48:23 erotikus masszázs 119843
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Fürdőből visszatérve már csak egy bugyiban feküdt a nagy franciaágyon, igéző szemei minden szónál többet mondtak. Összesimulva sokáig simogattuk egymást, karcsú, mégis telt,testének minden porcikája hozzám simult, ajkaink finoman olvadtak egymásba. Ilyen lehet a megérdemelt örökkévalóság! Ajka végigsiklott rajtam, közben levette az utolsó textilt is, és lágyan szájába vett. Nagyon finoman, érzéssel, lágyan, kényeztet, fel-fel néz, így igéző szemei még tovább fokozzák csodás kábulatomat. Felhúzom egy lágy csókra, majd ajkától elszakadva kebleit csókolom, kezeimmel is élvezve testének, karjainak, csípőjének, derekának ruganyos bársonyosságát. Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült). Régi emlékeket igéz - már a tudat is fantasztikus - egy csók szünetében mégis megkérem, hogy válasszunk más befejezést. Elfogadja, újra övé a kezdeményezés. Az átélt élmények hatására a vágy és a képesség arány felborult, de Lolita fantasztikus empátiával igyekszik visszaállítani az arányt, puha kezei, forró ajka, szemeink összekapcsolódása egyre magasabbra repítenek. Még feljön egy csókra, fülébe súgom, hogy azt és úgy csinál amit és ahogy akar, lassan elveszek az élményáradatban. egy kicsit gyorsít, majd "filmszakadás". Magamhoz térve érzem, hogy puha kezeiben tart és figyeli, visszatértem-e a valóságba. Megtörölget, összesimulunk egy kis beszélgetésre, majd ismét fürdőszoba, öltözés, búcsú, részemről a viszontlátás reményében.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korábbról ismert, egyébként előzőleg megerősített virágszálakat mindig előre leteszem. Lolita maga extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismételten nagyon jó érzésekkel távoztam. Számomra külön élmény közvetlensége, laza nyíltsága, őszintesége. Fizikai adottságain (amelyek önmagukban is teljesen lefedik egy ilyen hirdetés tartalmát, célját ) túl olyan tulajdonságokat véltem felfedezni, amelyekkel nemigen találkoztam. Azt érzem, nem munkának, élvezetnek, feladatnak, szolgáltatásnak, hanem hivatásnak tekinti tevékenységét. Szívesen megismerném még jobban, hallanék, olvasnék róla (Erre egyébként kértem és kaptam is ígéretet).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 10db
(2023-11-14) : Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra.

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

(2020-02-19) : Amikor már érzetem hogy kezd végem lenni, végig csókoltam a testét a ciciket és a hasát és így haladtam le a puncijához, melye frissen borotválva illatosan és már nedvesen várta nyelvemet, hosszan kényeztettem a nyelvemmel majd az ujjaimat is bevettem miközben a nyelvemmel a csiklóját izgattam, egyik kezemmel a melleit simogattam a másik kezem ujjaim meg a puncijában dolgoztak, ténykedésemnek meg is lett az eredménye

nagyon jó: 23db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 18db
(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.

(2022-05-18) : Kellemes francia folytatás következett. Nagyon odafigyelősen csinálta, több technikát is váltogatott, hol csak a hegyét kapta be, hol teljesen, hol a nyelvét is aktívan használta körbe-körbe, mindenesetre jól esett. Hagyott kicsit nyugodni, majd újra feltüzelt, így ment egy ideig.