Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lola

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-09-03 00:53:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Csavog!

Nagyon koszonom az elismero szavakat! 😊🥰
Boldogsaggal tolt el, hogy ilyen jol erezted magad nalam.🤗☺️

Remelem mihamarabb ujra bejelentkezel egy frissito s minden gondot feledteto masszazsra!😘

Puszillak!

Beszámoló Lola +36301486165 122489 erotikus masszázs

csávog a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Lola hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
ínyenc láberotika
határozott irányító
Egyeztetés
VTR-en irtam neki, gyorsan válaszolt, utána áttértünk WhatsApp-ra. A randi reggelén megerősitettem, ő megirta a cimet, szóval nagyon simán és olajozottan ment minden.
Megközelítés
Autóval mentem, a házzal szemben a járdán parkoltam, szombat volt, igy nem tudom kellett-e volna fizetni, de azt hiszem igen. BKV-vel is jól megközelithető.
Helyszín
Hegyvidéki társasház alagsora, de nem kell megijedni ettől, hiszen csak a lejtős telek miatt kell lefele menni. Rendes kis lakás, könnyű megtalálni, és a nappaliból szép kilátás is van. A fürdőszoba is okés és a tusfürdő-fétisisztákat is megnyugtathatom, hogy széles a választék (én mondjuk nem azért jöttem). Maga a masszázsszoba kissé szűkös, de ezen viszonylag gyorsan túltettem magam.
Lola külseje
Mint egy gazella… vékony tökéletes, alakja van, csodálatosan szép feneke, kicsi, de formás és feszes melle és hibátlan bőre. A lábai remekbeszabottak és a lábfeje olyan puhi, mint egy kisbabáé (ennek még jelentősége lesz a későbbiekben). Nem hizelgésiből, de TÉNYLEG jobban nézett ki mint a fotóin… egy gramm felesleg sincs rajta és hihetetlenül ruganyos, laza és egészséges a teste, látszik rajta, hogy rendszeresen sportol (rúdtánc). A teste alapján lehetne húszéves is, de szerencsére nem az, hanem rafinált harmincas boszorkány… Az arca is nagyon szép, buja hiúzszemei vannak, szőke haja pedig feszes kis kontyba volt tekerve, szabadon hagyva pihés tarkóját (oké, ez nekem fontos). De ami a legfontosabb - és már mások is megénekelték - Lolának tényleg erős erotikus kisugárzása van.
1. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122489 erotikus masszázs
3. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122489 erotikus masszázs4. Lola +36301486165 beszámoló 2024-09-03 08:17:57 erotikus masszázs 1224895. Lola +36301486165 beszámoló 2024-09-03 08:17:57 erotikus masszázs 1224896. Lola +36301486165 beszámoló 2024-09-03 08:17:57 erotikus masszázs 122489
Erotikus masszázs
Ezt kihagytuk. Pontosabban a két menet között volt valami erre emlékeztető, de elég gyorsan elfajult…
Levezetés
Azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy a randink egy kétórás kényezetés volt… Lola az elején kedvesen érdeklődött az elképzeléseim iránt, mondtam, hogy így elsőre leginkább rábíznám magam, de azért az a híres Lola-féle lábazást szívesen kipróbálnám. Nem bántam meg, Lola olyan masszázst tud a lábával, amit sok lány még a kezével sem és mindezt különféle pózokban, beleértve hogy ő áll én meg a lábai előtt heverek. Ebből is látszik, hogy nem esik nehezére a dominancia, amit mértékkel ugyan, de én sem vetek meg. A kezei persze legalább ennyire ügyesek és a csúszkamasszázsa is első osztályú!
A másik specialitása, hogy nem szégyell beszélni is a szexről, ez pedig sajnálatosan ritka a masszázslányok között. Ez azért is fontos, mert Lolánál a kölcsönösségnek határai vannak, és ugyan teste kb. 95-98%-át szabadon lehet kényeztetni, de néhány apró, de kritikus pont (száj/punci/ánusz) szigorúan tabu. Nomármost, amikor csodálatos puncija az arcom előtt nyelvnyújtásnyira táncol, de az a nyelvnyújtás már nem engedélyezett, akkor azért komoly kárpótlás, hogy közben beszélünk arról, hogy HA és AMENNYIBEN lehetne, mint tennénk egymással és ebben a társalgásban viszont nincsenek határok… Ez MAJDNEM olyan jó, mintha meg is tennék, különös tekintettel, hogy közben azért Lola keze-lába nem lankad.
Lola amellett, hogy szivesen irányítja a történéseket, abszolút nyitott volt a kéréseimre is (persze a fent említett keretek között). Legközelebbre alaposabban felkészülök!
Ami a konkrétumokat és a technikalitásokat illeti, nem untatnék vele senkit, részben, mert a korábbi beszik ezt már mind nagyon alaposan és jól megírták, és minden úgy is van, részben pedig mert kicsit szégyellős vagyok e téren (a fene tudja de valamiért úgy érzem, hogy akkor gyengül az élmény emléke.. bocs). A lényeg, ami nekem igazán maradandó volt, az Lola hihetetlenül szexi és erotikus személyisége és a randink pillanatra sem lankadó, folyamatos magas feszültsége volt.
Elszámolás
A végén adtam oda a tiszteletdíjat: * rózsaszál két órás szeánszért, kiváló ár-értékarány! Extrák nincsenek, az elején megbeszélt határokat szigorúan betartottuk, de a lehetőségekhez képest kimaxoltuk…
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 42 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 26, másfel órás randira 34, két órás randira 42 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Lola lenyűgöző lány, ha a karmai közé kerülsz, nem bánod meg. A magam részéről igyekezni fogok újra a karmai közé kerülni… Ja és csak azért “jó” mert ez a legmagasabb, amit adhatok (pedig volt már pár beszim), ha tehetném, LEISTENNŐZNÉM.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-05 12:42:14
"untatnék vele senkit" - ezzel rendesen lehúztad az igényes írásodat🤔. Őszintén mwgindoklod, de szembe mégy az elvárásokkal.😭 Valóságban az átlagos besziket meghaladó lényeges infókat és elmenyt osztasz meg😃. Adsz szempontot a választáshoz. 🙏 Tisztelt a múzsának!👱‍♀️

2024-09-04 00:01:37
..van aki csak "beszél a szexről" és aki a gyakorlatban is kedveli, maradok az utóbbinál:-)))

2024-09-03 17:40:38
Hiányoltam a további szájbarágást, például úriember nem is gondol olyanokra ami hangsúlyozottan tabu itt, ez nem olyan hely stb 2024van hagyjuk A két szép szeméért adunk hasonló csokrot, és a sok tusfürdőért Mint szakmasszázs meg szó nem esik, de a konkrét levezetésről sem! ljm

2024-09-03 14:19:51
Ha nem akarsz untatni akkor bele se kezdj, így csak elhúzod a mézesmadzgot

2024-09-03 14:01:04
Jó, jó, de légy szíves nem szégyenlősködni és legközelebb írd meg a részleteket is. Nem azért olvasunk beszámolót, hogy a kihagyott részleteket más, korábbi írásokból mazsolázzuk össze.
Mutasd mindet

FunkciókLola legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-08-16) : De eszméletlen a pinaráma ami eléd tárul miközben kézzel kényeztet valami isteni módon. Hát igen ő egy Istennő az isten hegyen. A két óra alatt kétszeri kényeztetésben volt részem. Kipróbáltuk a láberotikát is. Mindenben nagyon készséges és alkalmazkodó.

felejthetetlen: 4db
(2024-08-15) : Aztán volt még egy olyan, hogy hanyatt feküdtem, Lola felém fordulva ült a mellkasomon és premier plánban figyelhettem gyönyörű punciját néha szinte csak pár centi távolságból, persze a határokat szigorúan betartva.

(2024-04-25) : Az utolsó elèlvezèsnèl a legbátrabb, simán fölè hajol, ki is nyitja száját, mondom de szerencsèd van hogy ez nem az első, különben menne minden szájba. De a hetedik. Semmi se tör fel, mèg incselkedően pár centire a farkamtól kinyújtja a nyelvèt mintha megnyalná a farkam, tökèletes illuzió.

(2024-03-19) : Olajjal maszíroz közepes erősséggel, nekem nagyon jól esett, kellemesen tudtunk közben beszélgetni különböző témákról.Külön tetszett hogy a második levezetés után maradt még 20 percünk, így megkérdezte, hogy szeretnék-e még masszázst. N

: 1db
(2024-02-25) : Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.