Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Lola

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-08-16 12:54:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Draga Alterboy!
Nagyon koszonom a kedves szavakat es orulok, hogy imadtad a 120 perces programomat!
Remelem mihamarabb talalkozunk!
Puszillak es olellek! 😘☺️

Beszámoló Lola +36301486165 122350 erotikus masszázs

alterboy a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Lola hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül indítottam aztán a továbbiakban whatsupon kommunikáltunk. Könnyen ment,hamar elfogadta az általam választott időpontot. Kb 1 héttel a randi előtt kezdtem meg az egyeztetést mivel én külföldről érkezem,szeretem mindig jó előre lebeszélni a dolgokat. Minden nagyon simán ment,Lola nagyon kedves és kommunikatív.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Korábban már jártam itt Ninánál,szóval ismertem a címet. Egyébként a GPS odavisz pontosan a ház elé ahol mindig találni parkolót. Tömegközlekedésről sokat nem tudok mondani,nem nagyon ismerem a környéket de ha jól láttam akkor majdnem a ház előtt volt egy buszmegálló. Én hétvégén voltam,nem fizettem parkolót de szerintem a ház előtt amúgy is ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Budai apartman,tiszta rendezett környék. -1-es szinten rendel Lola. Apartman több szobával de csak kettesben voltunk. Szoba kicsi,de a célnak tökéletesen megfelel. Falra szerelt szobainas is van illetve egy ülő alkalmatosságot de nem nevezném kanapénak.Földön Tatami kispárnával mellette tükör a falon ami sokat dob a nem mindennapi vizuális élmény fokozásához. Sarokban egy szekrény a tiszta friss törölközőknek és a kellékeknek. Tip-Top tisztaság,kellemes félhomály és brutál jó zene. A fürdő pontosan a szobával szemben volt jelen esetben. Legutóbb a másik szobában voltam. Fürdő szintén kicsi,káddal felszerelt tiszta. Amire kell bőven elég. Van többféle tusfürdő,dezodor és volt 2 féle szájvíz is. Lolától még a szobában kaptam pihe puha türcsit.
Lola külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lényegében a képek hűen tükrözik mire számíthatsz viszont élőben szerintem sokkal szebb az összhatás. Képeken is nagyon tetszett,de mikor megláttam ajtó nyitás után le esett az állam. Rendesen zavarba jöttem. Korábban megbeszéltünk egy diáklányos beöltözést,amit nagy örömmel teljesített. Apró kis szoknya egy feszülő csipkés felsővel és azt hiszem magassarkú is volt rajta. Bomba volt a fogadtatás,nagyon szexi volt egy csipetnyi diáklányos fűszerezéssel. Ő volt most a szalagavató legszexibb diáklánya. Lola,magas karcsú hosszú hajjal és sportos testalkattal. Gyönyörű arc,olykor démoni olykor angyali szemekkel. Lábai hosszúak,vádlija és lábfeje nagyon szexi. Mellei kis kézbevalók,gyönyörű bimbókkal na és hát a feneke az valami fenomenális. Kerek,feszes,kemény egy igazi élmény akárcsak nézni is. Átadtam az ajándékom és a közé rejtett virágcsokrot majd ledobtam a cipőm és bekisért a szobába.
1. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122350 erotikus masszázs
3. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122350 erotikus masszázs4. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-17 00:50:02 erotikus masszázs 1223505. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-17 00:50:02 erotikus masszázs 1223506. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-17 00:50:02 erotikus masszázs 122350
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Fürdés után leheveredtem a tatmira. Lola kérdezte hogy még maradjon a ruci illetve hogy miként szeretném a programot. Megbeszéltük hogy még hagyja fent a textilt,majd útközben megszabadulunk tőle illetve hogy helyezzük az erotikára a hangsúlyt mert én a randi után úgyis megyek thai masszázsra szóval nem szeretném ezzel fárasztani. Ezekután rámült majd rám hajolt és kezdetét vette egy őrjítő utazás. Nem szeretnék minden apró részletbe belemenni ,de annyit elárulok hogy egy fantasztikus felizgatás következett mind vizuálisan mind fizikálisan. Szépen lassan lekerültek a szexi ruhadarabok is majd kezdetét vette számomra minden idők legjobb kényeztetése.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kézi és lábbal történő örömszerzésre van lehetőség,én mindkettőt kipróbáltam és Lola bármelyik verzióban nagyon profin és erotikusan eljuttat a csúcsra. Fantasztikus a lingamja,sok olajat használ és a kezeivel olykor olyan érzést kelt mintha punciban járatnád a szerszámot. Nem siet,fel visz nagyon magasra ,változatos a technikája igazi tantrikus élmény. Gyönyörű szemeivel sokszor a szemedbe néz amivel tényleg az őrületbe kerget. Csúszka masszázs is része a programnak amit semmiképp nem érdemes kihagyni. Profi módon használja a testét és van benne egy fordulás is amikor a punciját egész közel tolja az arcodhoz. Itt nehéz magadon uralkodni,de mivel nincs lehetőség kölcsönösségre a szabályokat be kell tartani. De eszméletlen a pinaráma ami eléd tárul miközben kézzel kényeztet valami isteni módon. Hát igen ő egy Istennő az isten hegyen. A két óra alatt kétszeri kényeztetésben volt részem. Kipróbáltuk a láberotikát is. Mindenben nagyon készséges és alkalmazkodó. Amit még fontosnak tartok hogy Lola kitartó egyáltalán nem unott. Látszik rajta hogy szeret kényeztet i és hatalmas erotikus kisugárzása van. Gyakorlatilag 2 órán keresztül verte a farkam úgy hogy közben foglalkozott a környékkel is. Izgatta a gátam is ,simogatta a testem végig incselkedett és egyszer sem láttam rajta hogy unná. Élvezi amit csinál és fontos neki hogy jól érezd magad. Nagyon figyelmes egy igazi angyal de mikor annak látja szükségét akkor átvált démoni szeretőddé. Magas prémium kategória amit ő képvisel,semmiben nem éreztem hiányérzetet. Mondtam is neki hogy még soha senki nem kényeztetett ilyen jól. Kérdezte is hogy miért? Még senki nem verte így a farkad? Mondtam de igen viszont ilyen körítés és hozzáállás nem volt hozzá. Lola egy igazi gyémánt,nagyon élveztem a kényeztetés minden percét. Olyan sokáig a fellegekben tartott hogy nem gondoltam volna bírom ennyi ideig de Lola kezei között kihozod magadból a maximumot. Közben sokszor azon gondolkodtam milyen isteni lehet vele szexelni. Ért a férfiakhoz és ezt érezteti is veled. Közben lehet vele beszélgetni is ,de itt is mindig figyel hogy legyen benne erotika. Izgató hangja van és kényeztetés közben mond vagy kérdez perverz dolgokat ami csak még jobban fokozza az izgalmat. Közben lehet a testét simogatni,sőt kötelező is. De a szabályokat be kell tartani cserébe ő az egekbe repít azt garantálom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha jól tudom nincsnek extrák,alapban van minden amit vállal. Előre az ajándékok közé rejtve adtam át a virágcsokrot. Nagyon korrekt,amit vállal azt maximális hozzáértéssel és hozzáállással nyújtja neked. Minden tökéletes vele kapcsolatban.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 42 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 26, másfel órás randira 34, két órás randira 42 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Fantasztikus élményekkel távoztam. Sokkal többet kaptam mint amit vártam. Nálam most abszolút NO1 lett. Ő egy istennő,a hozzáállása akár egy Gésa. Komoly prémium szolgáltatás amit tőle kapsz az elsőtől az utolsó percig. Ő tipikusan az a nő aki képes kézzel és az erotikával fűtött lényével jobban és élvezetesen kielégíteni mint más nők szájjal vagy szexxel. Itt kezdődik a profizmus és Lola ennek a megtestesítője. Abszolult kedvencem lett és nagyon várom hogy újra eljussanak hozzá. Lola! Köszönöm neked ezt a fantasztikus 2 órát,hamarosan újra találkozunk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-20 15:06:13
"Nem szeretnék minden apró részletbe belemenni", de szerencsére több részletet mégis.😃 Levezetés bemutatása igen jó 💃 Alapos ajánlás‼️ 🙏🏷️💐🔢✔️

2024-08-17 00:57:26
"Ő tipikusan az a nő aki képes kézzel és az erotikával fűtött lényével jobban és élvezetesen kielégíteni mint más nők szájjal vagy szexxel. Itt kezdődik a profizmus" zseniális lett az összkèp. Kevesen tudták volna így visszaadni.
Mutasd mindet

FunkciókLola legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-08-15) : Aztán volt még egy olyan, hogy hanyatt feküdtem, Lola felém fordulva ült a mellkasomon és premier plánban figyelhettem gyönyörű punciját néha szinte csak pár centi távolságból, persze a határokat szigorúan betartva.

(2024-04-25) : Az utolsó elèlvezèsnèl a legbátrabb, simán fölè hajol, ki is nyitja száját, mondom de szerencsèd van hogy ez nem az első, különben menne minden szájba. De a hetedik. Semmi se tör fel, mèg incselkedően pár centire a farkamtól kinyújtja a nyelvèt mintha megnyalná a farkam, tökèletes illuzió.

(2024-03-19) : Olajjal maszíroz közepes erősséggel, nekem nagyon jól esett, kellemesen tudtunk közben beszélgetni különböző témákról.Külön tetszett hogy a második levezetés után maradt még 20 percünk, így megkérdezte, hogy szeretnék-e még masszázst. N

: 2db
(2024-09-03) : Lolánál a kölcsönösségnek határai vannak, és ugyan teste kb. 95-98%-át szabadon lehet kényeztetni, de néhány apró, de kritikus pont (száj/punci/ánusz) szigorúan tabu. Nomármost, amikor csodálatos puncija az arcom előtt nyelvnyújtásnyira táncol, de az a nyelvnyújtás már nem engedélyezett

(2024-02-25) : Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.