Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lola

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-08-15 13:07:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Sziamia kedves!
Nagyon koszonom a beszamolot! 🥰
Jol esett nagyon, amit irtal es kulon koszonet, hogy kicsit megmassziroztal. Igazan felfrissitett 😊
Orulok, hogy talalkoztunk es remelem mielobb ujra latjuk egymast!
Puszillak😘😘

Beszámoló Lola +36301486165 122342 erotikus masszázs

kodani a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Lola hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lola már akkor bekerült a kedvencek közé, amikor először megláttam a hirdetését😍, a találkozásra viszont eddig várni kellett, de mindenképpen megérte!
Mivel írta, hogy augusztus elején tér vissza, de addig ér időpontot egyeztetni, így pár nappal előtte hívtam telefonon, amin sajnos nem értem el, ezért küldtem Neki sms, illetve Vtr üzenetet is, amire aztán később válaszolt, majd ezt követően telefonon is megbeszéltük augusztus első szombatját, hogy akkor találkozunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel Lola barátnőjénél voltam már ugyanott, ezért az odajutás mondhatni rutinszerűen ment. Amúgy a budai oldalon kell viszonylag sokáig felfelé menni, ahol egy teljesen rendben lévő kisebb társasházban található a lakás. Eddig a lépcsőház ajtaja mindig nyitva volt, így még a csengetéssel sem kellett foglalkozni. Amúgy autóval és busszal is könnyen megközelíthető, a parkolásért pedig nem kell fizetni. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szerintem nagyon szép és rendezett, tisztaság és jó illat fogadott. A fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll, sőt, még Axe dezodorok közül is lehet választani.
A szobában tatamin történik a masszázs, ami mellett egy majdnem teljes fal nagyságú tükör található, így szinte nem tud olyan történni, amiről lemaradna az ember. 😃
Lola külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lola gyönyörű, de ez persze a képeken is látszik, viszont élőben szerintem még szebb! Amikor előlépett az ajtó mögül és megláttam, alig hittem a szememnek, hogy egy ilyen bombázóval tölthetem a következő egy órát! 😍 Lola tényleg gyönyörű, az arca nagyon szép és mosolygós, de a szemében látszik a huncutság és a szenvedély. A teste tökéletes, ami főleg akkor vált nyilvánvalóvá, amikor elindult előttem befelé és megcsodálhattam a popsiját, amit a tanga bugyi nem annyira takart.
1. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122342 erotikus masszázs
3. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 122342 erotikus masszázs4. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-15 20:22:16 erotikus masszázs 1223425. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-15 20:22:16 erotikus masszázs 1223426. Lola +36301486165 beszámoló 2024-08-15 20:22:16 erotikus masszázs 122342
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs előtt gyorsan elmentem zuhanyozni, visszaérve Lola már bent várt, szóval nem vesztegettem az időt, a törölközőt felakasztottam a helyére, aztán hason el is helyezkedtem a tatamin. Lola ezután szintén megszabadult minden ruhadarabjától, majd kérdezte, hogy mit szeretnék, végül a hagyományosnak mondható masszázs-csúszka-levezetés részben maradtunk.
Lola masszázsa nekem tökéletes volt, szépen végigmaszírozta az egész testemet, amiben az egyik legjobb az volt, amikor már rajta ült a fenekemen/hátamon és érezhettem a puncijának melegét a bőrömön. Mindezek mellett az a tekintet, ami Neki van, valószínűleg a legjobb potencianövelőket is maga mögé utasítja, mert úgy tud ránézni az emberre, hogy lent azonnal kiadják a fel, vigyázzállás parancsot. :D
Miközben Lola maszírozott megbeszéltük, hogy egy kis masszázsban én is részesítem Őt, így aztán helyet cseréltünk, ott feküdt előttem, csodálhattam az egész testét és az volt a célom, hogy a lehető legjobban kényeztethessem, ahogy csak tudom. :)
Elkezdtem tehát én is beolajozni az Ő testét és finom lágy mozdulatokkal végigsimítani tetőtől talpig.
A masszázs elején még kérdezte Lola, hogy van-e lábfétisem, de mondtam, hogy nincs, viszont ebben a helyzetben nem tudtam megállni, így finoman felhajtottam a lábát, bevettem az ujjait a számba és elkezdtem nyalogatni, miközben a meredező farkamat nekinyomtam a combjának, hogy teljesen érezhesse mennyire kívánom.
Ezután fölé térdeltem és hátához nyomva a farkamat fel-le csúszkáltam rajta én is egy kicsit.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aztán visszatértünk az eredeti felálláshoz, amikor is Lola vette át az irányítást és bőséges mennyiségű olajat csurgatott a farkamra és elkezdte finoman kényeztetni.
Több pozícióban is folytatódott a dolog, az egyik kedvencem az volt, amikor egymással szemben ültünk, lábaink oldalra kinyitva és egymáson feküdve, miközben Lola a farkamat kényezteti a kezével, majd közelebb húzva magamhoz átölelve érezhettem az illatát és nézhettem az elképesztően izgató szemébe. Huhh, nagyon jó volt
Aztán volt még egy olyan, hogy hanyatt feküdtem, Lola felém fordulva ült a mellkasomon és premier plánban figyelhettem gyönyörű punciját néha szinte csak pár centi távolságból, persze a határokat szigorúan betartva.
A vég aztán úgy ért, hogy megfordult rajtam és a fenekét felém tolva dolgozott a szerszámomon, közben kicsit az ánuszomat is meg-meg simogatva, ami iszonyat izgató volt, közben oldalt a tükörben néztük egymást és pillanatok alatt elélveztem a kezébe.
Utána nagyon finoman lenyugtatta a kisebbik énem, majd letörölgetett és mentem is zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe, de most nem is ugrik be, hogy lenne bármi, szerintem ahogy nézni és izgatni tud, az full extra! :)
A rózsaszálakat érkezéskor leraktam, hogy búcsúzáskor már ne azzal kelljen foglalkozni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 26, másfel órás randira 34, két órás randira 42 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében azt mondhatom, hogy biztosan fogom még keresni Lolát később is, mert sorrendet nem tudom állítani, de akikkel eddig találkoztam, közülük biztosan a TOP 3-ban van :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-20 13:30:57
Tisztelettudóan elfogult írás ✍️. Informatív, szubjektíiv.😃 Lola aktivitása💆 részletezve van, de reakciói nem.💃 "Pornós feeling" hiányzott? Ha nem volt elvárás talán nem szükséges pontozni.🔢🏷️💐✔️ Élvezetes olvasmány 💬, köszi a publikálását.🙏
Mutasd mindet

FunkciókLola legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-08-16) : De eszméletlen a pinaráma ami eléd tárul miközben kézzel kényeztet valami isteni módon. Hát igen ő egy Istennő az isten hegyen. A két óra alatt kétszeri kényeztetésben volt részem. Kipróbáltuk a láberotikát is. Mindenben nagyon készséges és alkalmazkodó.

felejthetetlen: 3db
(2024-04-25) : Az utolsó elèlvezèsnèl a legbátrabb, simán fölè hajol, ki is nyitja száját, mondom de szerencsèd van hogy ez nem az első, különben menne minden szájba. De a hetedik. Semmi se tör fel, mèg incselkedően pár centire a farkamtól kinyújtja a nyelvèt mintha megnyalná a farkam, tökèletes illuzió.

(2024-03-19) : Olajjal maszíroz közepes erősséggel, nekem nagyon jól esett, kellemesen tudtunk közben beszélgetni különböző témákról.Külön tetszett hogy a második levezetés után maradt még 20 percünk, így megkérdezte, hogy szeretnék-e még masszázst. N

(2024-02-26) : A szenvedély potméterét az egekbe csavarja, úristen, mit művel velem?! Itt már megcsal az emlékezetem de valahogy fordított lovagló pózban kerülünk úgy hogy Ő a mellkasomon ül közben puha kacsójával a farkammal játszik

: 2db
(2024-09-03) : Lolánál a kölcsönösségnek határai vannak, és ugyan teste kb. 95-98%-át szabadon lehet kényeztetni, de néhány apró, de kritikus pont (száj/punci/ánusz) szigorúan tabu. Nomármost, amikor csodálatos puncija az arcom előtt nyelvnyújtásnyira táncol, de az a nyelvnyújtás már nem engedélyezett

(2024-02-25) : Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.