Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lola

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 23:30:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vivalanocse!

Koszonom ezt a reszletekbe meno beszamolot!

Orulok, hogy felejthetetlen elmenyt okoztunk neked es 7x is a gyonyor vilagaba repitettunk!

Ui: pornoszinesz viszont valoban soha nem voltam es nem is tervezem, hogy a jovoben az lennek. Nem letagadtam, hanem oszinten valaszoltam a kerdesedre.

Minden jot a legkozelebbi talalkozasunkig! 😊

Beszámoló Lola +36301486165 121339 erotikus masszázs

vivalanocse1 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Lola hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Ahogy felkerült a hirdetèse Lolának eldöntöttem hogy èn írom az első páros beszámolóját. Más is így döntött ès hamarabb cselekedett, így már csak a második lehetek ha minden jól alakul.
Egyèbkènt VTRen jelentkeztem be, kèrtem a 18:00-20:00-ig kettő órás időtartamot. A tali napján mèg ráírtam ruci kèrèssel, melyet teljesített is a nagy napon.
Nina időtartama 17:30-19:00-ig szólt, így Lolával rendelkezèsre állt egy teljes egy óra, terveztem hogy kitöltöm egy bugyiját döfködős szeánsszal, tervem persze nem osztottam meg vele, nem kèrdeztem meg szabad-e.
Megközelítés
A Dèli pu-nál szálltam fel a buszra.
Előbb èrkeztem, már kb 16:50-kor ott voltam, a 40 percemet kivártam.
A házszámnál a külső kapu nyitva volt, már csak be illetve LE kellett mennem a megfelelő helyre.
Helyszín
Szóval le kellett mennem, különleges èpítmènyű ház. A nyíló ajtó jelezte hová kell belèpnem.
Most is az első szobában került sor a talinkra, tatami a falnál, falon egy nagy tükör, ezúttal nem moziztam, a kèt lány tökèletesen elvonta a figyelmemet. Volt kanapè is vègèbe tettem le a cuccom, helyet hagyva arra hátha akciózásra felhasználjuk ès ide jövünk.
A fürdőszobában a csapnál kètfèle szájvízre emlèkszem,sprayre meg a kádnál többfèle tusfürdőre. A kapott törülköző kifogástalan volt, mikènt a vendègül látásom is.
Lola külseje
Nina: lásd saját beszijèben.

Lola: ha rangsorolni lehetne akkor vannak a fotói melyeken jól nèz ki , a videón mèg jobban nèz ki ès èlőben nèz ki a legjobban. Ha fotók akkor a most kettes kèp hasonlít rá a legjobban. Sajnos a vegan pussy feliratú kèpe már nem látható, de vegán. Lehet ez is szerepet játszik hibátlan alakjában, gyönyörű bőrèben, majd kicsattan az egèszsègtől. A vegán èletmódnak nem is kellene jobb reklámarc mint Lola. Hosszú formás lábai vannak, feszes mellei. Kora kb húszas èvei vège is lehetne ránèzèsre. Ápolt lány, tükörsima puncival csábít, mindene termèszetes, plasztikai sebèszkès mèg nem látta testèt, szerintem nem is fogja.
Fogadóruhája felejthetetlen, szexi rucikba öltözött mert ráírtam utolsó pillanatban hogy kb mik az elkèpzelèseim, így abban lepett meg. Igaz a szexi rucik gyorsan lekerültek róla, de hát remek teste van így hát no problèm.
1. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 121339 erotikus masszázs
3. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 121339 erotikus masszázs4. Lola +36301486165 beszámoló 2024-04-26 08:07:04 erotikus masszázs 1213395. Lola +36301486165 beszámoló 2024-04-26 08:07:04 erotikus masszázs 1213396. Lola +36301486165 beszámoló 2024-04-26 08:07:04 erotikus masszázs 121339
Erotikus masszázs
Èpp Nina fogja a farkam ès masszírozza mikor 18:00-kor megjelenik Lola ès csatlakozik. Ès hűha! Mèg a videónál is szexibben ès szebben nèz ki. Mellènk bújik, a ruhákból kiszabadul ès mindkèt lány meztelenül van előttem. Ahogy ránèzek kèrdezem skorpió? Ők ilyen erotikusak. Nem, oroszlán. Nem èrzem annyira irányítónak, akaratosnak mint ami az oroszlánokhoz társul, kedves humoros. Jól el lehet viccelődni a kèt lánnyal. Pèldául beszèljük mi a tervem. Mondom az hogy majd azon versenyeznek ki elègít ki többször. Viccelődnek hogy majd egymás kezèből veszik el? Ja nem teljesen úgy. :) A lányok jól megèrtik egymást. Mèg Nina mondja lehet a verseny vègère Lolával az egy órában már csak beszèlgetni lesz erőm.

Lolától megkèrdezem olyat lehet-e hogy bugyi rajta, valami puncivèdőbb bugyi ès úgy dugást imitálunk, bugyi vèdenè a farkamtól. Az ötletem váratlanul èri, így nemet mond. Így picit kezdemènyező kèszsègem háttèrbe szorítom, hagyom hogy a lányok határozzák meg a talit.

Lola a lábaival vett "kezelèsbe", a lábaival masszírozta,izgatta a farkam ez talán specialitása, úgy láttam èlvezi. Közben Ninával a pornó kulisszatitkairól beszèlünk, hogy filmen van olyan hogy farok egyik punciból a másik punciba stb, viszont itt hirdetői világban hiába gumi a farkon, gumicserès a sztori. Mèg elmesèli neki pornós korában a 4 cm vastagság volt a kellemes análban. Lola is kontráz, elmondja neki is van már popós èlmènye, közben kiderül ő nem pornózott, csak Nina "ártatlan" barátnője, legalább is kèrdèsemre tagadja a pornót. Ettől függetlenül ugyanolyan ügyes mint Nina, nincs megszeppenve. Beszèjük szinte csak olyan lányokkal találkozom akik már több ezer fèrfival voltak, a legjobbakkal talizom.
Levezetés
Lola elègít ki először, igaz nem a lábaival hanem a kezèvel. Ő is használ olajat, ő kezèben is cuppog a farok. Bátran közel hajol a farkamhoz úgy szólok neki ha nem vigyáz arcán landol a sperma. Elveszi ès itt van spricc, szóval jól tette hogy elhajolt. 1:0 Lolának. Most Ninán a sor, ő is kielègít kèzzel, 1:1.

Kellemes meglepetès èr, nem is gondoltam volna de Lola kèri mikor már meztelen melleit látom hogy szeretgessem a melleit, lehet puszilni simogatni, szájba venni. Közben Nina kèzzel elèlveztet, 2:1 Ninának. Itt egèsz jól feltört harmmadikra is a sperma.

Nina ötletesen kitalálja hogy nem csak olajat, de nyálat is folyat a farkamra, ès van nyála bőven! Lola is megpróbálkozik a nyálfolyatással, övè kevesebb, Nina tanítgatja, előbb gyűjtsd össze. Hiába, kiütközik a pornós múlt előnye.

A kielègítèsek között mèg kapok látványelemeket a lányoktól, nem is akármilyeneket: fekszem ès a kèt lány felveszi a 69 pózt, nèzhetem a puncijukat, mást tilos ès közben kèzzel felváltva izgatnak. Ezt mèg tükörből is nèzem.
Míg Nina kèzzel verte a farkam addig Lola meztelenül csúszkált a hasamon hol a melleivel hol a puncijával volt a hasamon.

Aztán az egyik lány míg feküdtem fölèm jött, punci kb 20 centire, ès a másik lány pedig őrá jött, ilyet csak pornófilmben láttam eddig. Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Aztán le rólam ès Lola kivègez, 2:2. A verseny vège döntetlen.

Lola másik nagy kellemes meglepetèse volt a mocskos beszèd, nem voltam felkèszülve erre, pedig valaha valaki nyomott már hasonlót, imádja szavaival felhúzni az embert, szóba került popó dugás, sima dugás minden amivel csak húzhatta az agyam. Mozdulataival is húzott, száját közel tette farkamhoz, közel tette számhoz, nagyon erotikus volt, fülemhez is, èreztem leheletèt.

19:00, Nina ideje lejárt, úgy válunk el tőle hogy èn a kanapèn ülök, Lola kutyában előttem ès hátranyúlva izgatja a farkam ès Nina kilèpve mèg annyit mond: mèg 3 legyen!

Pontosan egy teljes óra következik Lolával. A farkamat feneke oldalához èrinti, be is indít, utána kezeivel elèlveztet, 5-nèl járunk èlvezèsben ès èrzem hogy most kipurcantam kell a szünet, jöhet beszèlgetès meg töltődès. Megkèrdezem tőle ha már ilyen közel hajol hozzám szájjal akkor azèrt mert csók lehetsèges vagy csak szeret felhúzni? Azt mondja igen. Na várj, melyik igen? Mosolyogva mondja az utóbbi. Beszèl mèg arról neki vannak kissebb perverziói, szereti pl. ha folytogatják a nyakánál. Akkor eszerint picit sub vagy? Nem, ő inkább switch. Az mi? Az az hogy sub is meg domináns is tud lenni. Közben összejön egy újabb èlvezès, összenyomom a farkam mutatom valami kis nedv mèg van (alig látható). Az utolsó elèlvezèsnèl a legbátrabb, simán fölè hajol, ki is nyitja száját, mondom de szerencsèd van hogy ez nem az első, különben menne minden szájba. De a hetedik. Semmi se tör fel, mèg incselkedően pár centire a farkamtól kinyújtja a nyelvèt mintha megnyalná a farkam, tökèletes illuzió. A 7 èlvezès vègül is összejött, igaz 2,5 óra alatt. Lolától is elköszönök majd egy búcsú tusolás után.
Elszámolás
Már jóval èrkezèse előtt, magamtól kiraktam Nina ajándèka mellè, így csak egyszer kellett ezzel foglalkoznom ès idillünket nem szakította meg mèg egyszer az ajándèkozás.
Itt most csak Lola rózsáját jelenítem meg, oka az eltèrő időtartam, Lolával kèt órás volt a talink, időben hosszabbra nyúlt.
A szèpsègèèrt, hozzáállásáèrt, szemèlyisègèèrt abszolút megèrte.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kène vele egyszer szólózni is, kiváncsi lennèk úgy mit hoznánk ki egymásból. Brutál szèp leányzó, vegetáriánus. Nagyon jó a kapcsolatteremmtő kèpessège, egyáltalán nem látszott rajta hogy most kezdte volna, sőt. Teljesen egy szinten volt Ninával. Nyilván sokat segített hogy az èletben is règi barátnők ès jól megèrtik egymást, így a kèt lány közt fantasztikusan működött a kèmia.
Legutóbb egy, most kèt lány. Talán legközelebb már hárman lesznek. :)
Mindenesetre Lola is ugyanolyan felejthetetlen mint Nina. Ketten együtt meg verhetetlenek, igazi nyerő párosra bukkantam. Bárcsak tombola nyeremènyekkè válnának.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-29 11:13:42
Úr isten !!! Én is tervezem a két lánnyal ,de időben nehezen hozom össze . Ezek után nekem is mennem kell !!!😘🥰❤️😍

2024-04-28 13:28:21
Gratulálok, fantasztikus élmény lehetett! Nina pornós munkásságát ismerjük, de Lola sem éppen szent!

2024-04-26 22:15:35
A beszámoló értékelés szabályait figyelembe véve, leszögezem, hogy nem a személyednek jár az elismerésem, hanem az írásodnak.

Mégpedig azért, mert a páros randi második fejezetét is kiválóan írtad meg. Olyannyira, hogy annak ellenére, hogy Lolát még nem ismerem, mégis közelebb vittél hozzá. Nagyon jól lejött a két írásból a lányok szóló és közös nagyszerűsége. Akik ennél többre kíváncsiak, számukra nagyszerű iránytűk a Nináról és Loláról szóló írásaid.

2024-04-26 22:11:39
Gratulálok korrekt írás, plusz információkkal👏
Szóval akkor a nincs köcsönösség a cicik csókólgatázára izgatására nem vonatkozik. Jó ezt tudnin 😜

2024-04-26 20:46:41
A "legjobbnak" csak a jól megírt dukál, a miértre, ahogy ígértem nincs indoklás.
Mutasd mindet