Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lola

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 05:17:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kóbor macskám!

Örülök, hogy rám találtál és hogy felejthetetlen élményt tudtam adni neked! 🥰

Köszönöm a részletes, figyelmes és végtelenül kedves beszámolódat!

Remélem jössz még dorombolni hozzám! 😉😘

Beszámoló Lola +36301486165 120766 erotikus masszázs

Straval_Gabriev_2 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Lola hirdetővel
ennivaló lábfej
végig incselkedő
ínyenc láberotika
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Február 6-án lett aktív Lola adatlapja, és egyvalami megütötte a szememet, igen nyilván a szépsége, de mindezek mellett: " Imádom a szexi combfixeket, harisnyákat és magassarkú cipőket. Szóval ha láb fétised van, akkor nagy örömmel kényeztetnélek a finom lábaimmal.😜 Most épp rózsaszín a körmöm 🤩 " - mintha kihúzták volna a Lottó 5-t.
Több se kellett egyből ráírtam VTR-en. Végül Febr. 8. randiztunk először.
Nos a mostani randi Febr. 22. - és ráadásul dupla-dupla randi szóval ezt írom meg most.
Minden megbeszélés tökéletesen VTR-en keresztül zajlott. Minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sławomir Mrożek büszke lenne rám, mert amit itt végbement a megközelítés és kivitelezés kapcsán az tényleg illene egy szürrealista novellába, de legalább is Örkény Válogatott Egypercesei közé.
Szóval bent a munkahelyen felhívtam a taxis cimbit, hogy kora estére lenne egy fuvar de 2 állomással, illetve Kenzo barátom becuccolt hozzám albérleti státuszba és Őt kéne a lakásról a Corvin negyedbe hozni, itt becsatlakozom én is és innen kellene eljutni a célállomáshoz.
( Corvin negyed szóval hagyom leesni a 20 fillérest. )
Nos ezzel megkezdődött Straval Gabriev és Kenzo kalandja az éjszakába. :D
Hát mikor felvettek kezdjük ott hogy röhög mind a kettő, szóval szépen össze spanoltak, majd a szofisztikált módon Casanova jelzővel illetnek ( nyilván nem ez hangzott el).
Nos a Déli pályaudvar környékén egy kis dugóban ülve, mármint mi a taxiban ültünk, mert egy parafadugó nem bírt volna el három embert; elkezdte részletezni Péter a taxis a falusi wc-knek a kialakítását.
- Szóval bemész a budira oszt egy kézzel tartod a tetejét hogy rád ne roskadjon a tákolmány, a másik kezeddel meg űzöd el a pókot. - ez még olyan harmat gyenge dolog volt majd kifejtette, hogy miért van a kerti budin egy kukorica csutka egy zsinóron. Az a wc papír... szóval azzal recézed ki a hátsódat, oszt ha hígfosás van akkor megköt benne a kula azt ki kell verni ha márt megkötött. Igazi falusi refresh élmény, aztán csodálkoznak, hogy terjed a hepatitisz A-tól ZS-ig.
Mire megérkeztünk kiégette az agyamat. És kérdezitek, hogy ezt most muszáj volt leírni?!
Igen!
Ez egy élménybeszámoló, és engem ilyen élmények értek Megközelítés alatt, szóval ez a taxis kaland szerves része az egésznek. Amúgy meg öt házszámmal előbbi címet adtam meg a diszkréció végett, szóval miután kifizettük Pétert, még jól is esett az a kis séta kiszellőztetni a fejet a sok hülyeségtől.
Kocsi révén GPS odavisz, szóval könnyű megtalálni a címet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nekem ilyen budai villának tűnik, luxus nyaraló gyönyörű kilátással. Nagyon tip top minden, maga a lakrész inkább ilyen szalon érzetét kelti, nyilván ennek a célnak van bérelve, Ninával közösen jól berendezték a lányok a lakást.
Nem csak a fürdőszoba, ez jellemző mindenre, szóval felszereltségből csillagos ötös.
Minden pipere cucc, tusfürdő, dezodor, szájvíz etc. megtalálható.
Ami nekem tetszett, hogy a matrac alatt "ülésfűtés" van. 😃
Lola külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szőke haj, acélkék színű szempár, huncut mosoly, kislányos báj, ártatlan mégis pimasz stílus és valami hihetetlen szexuális kisugárzás. Ha kezdő lennék akkor ott helyben szerelmes lettem volna. Van egy olyan hihetetlen aurája ami beszippant és a bűvöletébe esel és nincs menekvés. ❤️😃
Sportos testalkat, darázs derék és azok a hihetetlenül szexi lábai. Huhhh.
Fekete selyem köntös volt rajta, alatta szép fekete fehérnemű szett combfixel.
1. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 120766 erotikus masszázs
3. Lola +36301486165 beszámoló Budapest 120766 erotikus masszázs4. Lola +36301486165 beszámoló 2024-02-26 10:46:02 erotikus masszázs 1207665. Lola +36301486165 beszámoló 2024-02-26 10:46:02 erotikus masszázs 1207666. Lola +36301486165 beszámoló 2024-02-26 10:46:02 erotikus masszázs 120766
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Igazából érkezéskor azt vettem észre hogy Kenzo zavarba jött, én meg megszeppentem a Lola és Nina páros láttán. Két gyönyörű nő állt előttünk és hát na. 😃

Sikerült megbeszélni, leosztani a szobákat.
Utána fürdőbe el és alig vártam, hogy visszatérjek Lolához.

Nos a masszázs, lényegében nem volt. Azaz ha pontos akarok lenni akkor Lingam masszázs volt, amit Lola a finom puha talpaival végzett. Szerintem ugorjunk a Kényeztetés ponthoz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Miután a fürdőszobából visszatértem és ketten maradtunk a szobánkban, és megváltam a törölközőmtől, letettem a puffra.
Kedvesen váltottunk pár szót, majd Lola kérdezte, hogy miként képzeltem el a programot, illetve hogy szeretném a sorrendet. Opcionális, lehet felvezetés és masszázs, vagy masszázs és levezetés.
Én az előbbit választottam.
Megkérdeztem hogy hozzám öltözik-e, amin picit mosolygott és engedte, hogy kicsomagoljam a ruháiból.
Térdre ereszkedtem előtte Ő meg a térdemre helyezte kecses lábikóját, nekem itt picit remegett a kezem, de lehúztam róla a harisnyát előre hajoltam és megcsókoltam a lábfejét. Ő huncut mosollyal a mellkasomnak nyomta a puha talpát és nagyon lassan lefelé húzta, egészen a farkamig majd ráhelyezte és óvatosan végig húzta rajta úgy, hogy a nagylábujja a makkomon maradjon. Mondanom sem kell hogy egyből felállt, Ő pedig ellentartott és próbálta lenyomni. Huhhhh közben lentről felnéztem rá és egy pillanatra villant a szeme, abban a tekintetben ott volt minden perverzitás, vágy és minden ami ilyenkor van férfi és nő között.
Megkegyelmezett nekem majd nyájasan közölte hogy foglaljak helyet, szót fogadtam és hanyatt feküdtem a matracon.
Mellém kucorodott és elkezdte cirógatni a mellkasom közben egyre közelebb hajolt és kaptam egy puszit az arcomra, majd elkezdődött a további "kínzás". Gyengéd sóhajok, az orra hegyével éppen érinti az én orromat, de épp mintha káprázat, mintha hozzá sem ért volna, ölelés és összefonódás. A szenvedély potméterét az egekbe csavarja, úristen, mit művel velem?! Itt már megcsal az emlékezetem de valahogy fordított lovagló pózban kerülünk úgy hogy Ő a mellkasomon ül közben puha kacsójával a farkammal játszik, azaz lingamos mesteri mozdulatokkal kényeztet.
Bal oldalt van egy tükör abban leskelődök, meglátom a tekintetét és tetszik amit látok, mert teljes átéléssel benne van, velem együtt van és Ő is élvezi hogy teljesen alá vagyok rendelve.
Ekkor hirtelen kitolja a popsiját szinte bele az arcomba. Konkrétan 2-3 mm áll tőlem a gyönyörűséges popsiluka. Itt el kellett mondanom magamban vagy tíz Miatyánkot hogy megőrizzem minden önmegtartóztatásomat. És Lola drága még direkt ilyen kislányos cuckold játék keretén belül, hogy én nem is tudtam, hogy miért "baj" ez, miért mit tennél? Huhhh...
Hanyatt dőlök, és ott van a szexi lábfeje a fejem mellett, eddig bírtam... elkezdem puszilgatni és a bokájától a nagylábujjáig végignyalom majd bekapom és elkezdem szopogatni a nagylábujját.
Hagy kibontakozni, tetszik neki hogy foglalatoskodom a lábikójával, majd pozíció csere és bekucorodik velem szemben és az ölembe helyezi mindkettő lábát. Na innentől nekem a mennyei mennyország jött el. Konkrétan olyan mesteri footjob technikát használ, amit kötelezően tanítani kellene. Látszik hogy sportol, mert van kellő stamina mindamellett a rúdtánc által kecsesség és koordináció. A fejemben egy új titulus alakult ki: 'Footjob Princess'
Közben végig tartja a szemkontaktust, az ajkába harap és közben rendületlenül fel-le-fel-le a finom puha talpai között ágaskodik a férfiasságom. Imádom ezt az érzést. Picit variál, bal talpának nekidönti a farkamat, támasztja, majd a jobb talpával dörzsöli a makkomat, gyöngyözik az előváladék, pillanatok kérdése hogy elélvezzek. Vissza a classic pozíció a talpai közé. Félhangosan felnyögök és hatalmasat spiccelek. Huhhh...

Ezek után hosszú percekig próbálok felocsúdni.
Sikerül megtalálni önmagam, ezek után félig összebújva a hátralévő időt beszélgetéssel töltjük el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztem a rózsacsokrot, a kiírt infónak megfelelő a virágok száma.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A törzsvendége lettem.😘 Azt mondtam neki hogy olyan vagyok mint egy kóbor macska, járkálok erre-arra, de azért kell egy állandóság, ahol szívesen fogadnak. Szóval szívesen dorombolok az ablakod alatt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-14 20:19:38
Ne már hotlova, ne csináld. Lolából soha nem lehet elèg. Főleg hogy mèg csak három beszije van. Kell minden infó. Inkább bő legyen mint tömör ez a beszi, köszönjük.

2024-04-14 20:01:34
Túl sok. Minden tekintetben.

2024-03-09 08:50:55
Ma újra olvastam. Fantasztikus élményed sziporkázóan írtad meg. Köszönet érte.

2024-03-06 05:54:15
Nem tudom mi célod volt a bevezetésben a megközelítés résznél, azt kihagyhattad volna, eléggé elrontotta a feelingemet. De aztán helyre hoztad a levezetésben.

2024-02-28 04:23:05
Rég láttam ilyen izgalmas láberotikás beszámolót, nekem nagyon meghozta a kedvem a hirdetőhöz!
Mutasd mindet