Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest VI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Liza

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-06 21:02:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Liza +36704017872 118590 szexpartner

rezfaszú bagoly a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Pár csörgés után felvette, könnyen elértem a legutolsó kísérletemkor, bár már próbálkoztam nála pár nappal korábban is, akkor még sikertelenül. Megbeszéltünk egy másnapi időpontot, korrekt, kedves volt már a telefonban is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel nagyon belváros, BKV-val mentem, rengeteg tömegközlekedési eszközből lehet választani. A cím pontos, a ház előtt van két pad, mivel picivel korábban odaértem, az egyiken helyet foglalva a helyszínen vártam, hogy fogadjon Liza.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Patent lakás, tisztaság, rend. Liza szabadkozott, mivel volt nála megőrzésre egy kutyus is, aki viszont egyáltalán nem zajongott, és a vendéglátómhoz hasonlóan ő is kedvesen és barátságosan fogadott.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Liza szerintem ment jópár kört, amikor a libidót osztogatták, teljesen egyben van mint nő és tudja is ezt magáról, nem egy mű plázacica. Az arcát máshogy képzeltem de így is tetszett és nem kellett sok, hogy elvesszek a picit mandulavágású szemeiben. Az arckitakarástól sem kell félnie senkinek sem. Keblek eredetiek, igénylik ők is a törődést.
1. Liza +36704017872 beszámoló Budapest 118590 erotikus masszázs
3. Liza +36704017872 beszámoló Budapest 118590 erotikus masszázs4. Liza +36704017872 beszámoló 2023-07-07 09:54:11 erotikus masszázs 118590
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Ez egy nagyon masszív actionre sikeredett, de tényleg. Mostanában vaahogy sikerült jól és még jobban választanom és partnereimmel egymásra hangolódnom és kihozni a legjobbat a szituból - Liza is ebbe a kategóriába és élménybe sorolandó. Ilyen esetkben gondolja azt az emberfia, hogy szinte bérletet kellene szereznie az adott hirdetőhöz. Kölcsönös üdvözlés, ajándék letétele, majd elcsapattam fürdeni. Visszatértem után Liza csini fehérneműben várt a szép széles franciaágyon. Kaptam egy fini masszázst kezdetnek, közben jót dumáltunk, majd a masszázs hirtelen átment előjátékba, ugyanis Liza könnyen megtalálta a műszert is a lábaim között. Megfordultam, valahogy szinte egyből lepattant a melltartója is és utána sokáig élvezettel, dicséretekkel elhalmozva bűvölte a kobrát, mely műveletsort időtlen időkig el tudtam volna viselni. De kölcsön kenyér visszajár alapon megszabadítttam őt a bugyijától is és hasonló örömökben részesítettem én is vendéglátómat. Majd ezen előkészületek és gumírozás után volt misszi, oldalról, lovagló, kutya, meg még a Kámaszutra főbb elemei. Liza kifejezetten igényli a változatos törődést és elveszi, ami jár neki, közben masszív dirty talk-ot és egy bitang, kezdeményezős szexet kap egy jó értelemben őrült nővel az ember. Ahogy észrevettem, érzésem szerint már pár góllal vezettem, ami csak még jobban felhúzott. Már nagyon az időnk végefelé jártunk, de szerencsére sikerült hosszabbítanunk és pár póz után Liza a fehér életerőt az utolsó cseppig kiszívta belőlem. Utána magamhoz tértem, lemostam a nedveket, majd fájó búcsút vettem vendéglátómtól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Húzósabb mint az átlag, főleg a hosszabbítással együtt. De ma megérdemeltem ezt is, és egyáltalán nem bántam meg, hogy beneveztem Lizához.
Rózsacsokor
rezfaszú bagoly nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem gyöngén facsart ki a hölgy, ez a találkozó is ismétlésért kiált. Pornós elemekkel tűzdelt barátnő feelingnek mondanám az élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza szexpartner beszámolójáról


2023-07-10 08:18:17
Jó kis beszi lett ez! A kezdő kép alapján először azt hittem, hogy egyik korábbi kedvencem ugrott át ide, a "sötét oldalra", de tetszéssel olvastam erről a hölgyről is. Érettebb kollégák talán aláírják a véleményemet, hogy igazán hatalmasat csak 30 -os partnerrel szexel az emberfia...😉
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-05-24) : Lassan indult, játszadozott vele dícsérte, imádta a farkam. Én meg imádtam, ahogy játszadozik velem. Egyszer kétszer rágyorsított, de látszott rajt, hogy ki akarja élvezni és húzni akar. Egyszer csak jól bekapta nem mélyen, de érezni lehetett, hogy most ki fog végezni és hatalmasat élveztem a szájába.

nagyon jó: 2db
(2023-08-07) : Különféle módon és pózokban franciázott, s közben megkért (fantasztikus amikor ilyen a partner) hogy én is törődjek vele, s vizsgáljam meg bátran, hogy elég nedves-e már, mert ő már nagyon úgy érzi...

(2023-07-17) : A francia amúgy pont olyan volt, mint ahogy mondta: nagyon izgató, de elmenni nem lehetett tőle, ami nyilván pont a felhúzást szolgálta. Amúgy az elején tisztáztuk, hogy akár a szájába is mehettem volna (alapban benne), de nem éltem vele.

: 2db
(2024-07-08) : Hosszasan csinálta és finoman, lassan ahogy kértem. Aztán a szájába élveztem. Ezt is nagyon ügyesen csinálta. Kis idő elteltével a farkam simogatásával újra éledtem. Újrakezdtük. Fantasztikusan meglovagolt, majd kértem hogy csináljuk hátulról, érezhetően ő is élvezte,

(2024-06-03) : Aztán megérkezett a varázsszó is hogy megfordulhatok, és jött a kellemes francia. Látszólag elnyerte a tetszést a szerszám mert lelkes munkának lehettem szemtanúja, dicsérgette, közben a golyszlik és semmi más sem volt elhanyagolva. Kicsit feljebbjött, végigcsókolgatott ahol ért,