Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-09 23:27:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Szilárd36!

Köszönöm a beszámolót!

Végre egy IGAZI FÉRFI, aki nemcsak elvárásokkal nyit be hozzánk, lányokhoz, hanem ő maga is meg akar felelni a női nemnek!

Sajnálom, hogy ez nem egy gyengédebb masszázs, de örömmel vettem, hogy készséggel alávetetted magad eme tortúrának csak azért, hogy (még) jobban nézz ki.

Igen, sajnos a szépségért szenvedni kell. Mi, lányok is izzadunk edzőtermekben, sülünk szoláriumban, olvadunk szaunában, kenünk magunkra drága kencéket, tépjük vagy festetjük az ősz hajszálainkat, harapjuk a masszpadot egy ilyen masszázs alkalmával, vagy bármit bevállalunk, hogy lassítsuk az idő kerekét, vagy formába hozzuk magunkat.

Őszintén örülök, hogy a férfiak közt is akad olyan, mint Te, hogy kész ugyanúgy alávetni magát bármi tortúrának, hogy -akár a civil életben, akár itt, köztünk-, felcsillanjon a szemünk, ha meglátunk egy Michelagelo faragta testet....

Annyira jó érzés számomra, hogy akad ilyen fiú is. Néha már sok azokból, akik úgy néznek ki, mint valami őrült zeneszerző, Shrek, vagy a blaha-i utcai harcos, aztán még ők kritizálnak meg minket, hogy nem vagyunk elég szépek, túl ez, túl az, túl kevés, túl sok, miért mosolygunk, miért nem mosolygunk, ezen a képen úgy nézünk ki, mint... azon meg amúgy, és különben is xar minden, akármi... Bármi, csak a saját tükrükbe ne kelljen nézni...
Sajnos egyre többen ülnek fordítva a lovon... (bár én csak hébe-hóba fogok ki egy-egy ilyet- aztán mutatok nekik ajtót-, de a csajokkal beszélgetve egyre gyakoribb a jelenség sajnos).

Köszönöm, hogy minden téren egyenrangú partnerként kezeled a nőket, és ugyanúgy kész vagy "szenvedni" értünk, mint ahogy mi is a férfiak elismeréséért!

Bármikor, bármilyen masszázstípusra szívesen látlak!

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 122805 erotikus masszázs

Szilard36 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
hosszú lábak
fergeteges csúszka
fergeteges francia
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Évek óta ismerem Lizát, így amikor értesültem egy új szolgáltatásáról, örömmel ragadtam telefonont és egyeztettünk időpontot, amit sajnos tolnunk kellett, mert az árvíz közénk állt. Az apadással együtt jött a hétvége, amikor már minden szereplő ráért!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Metró errefelé mindig jár, de parkolni nehezebb, a hétvégén azonban nincs akadály, nem kell körözni, viszont van parkoló udvar is a közelben, ahol megörzik a kocsit. Mondjuk én robogóval járok, így a bejáratnál parkolok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín már a földszinten elérhető, így mindig 1 percig tart a kapucsengőtől a bejutás. A szalon kellemes, barátságos, jó illatú és mindenhol Liza festményei a falakon, ezáltal kellemes spirituális hangulat lengi be a teret. Erotikus természetgyógyászat – így jellemezném a stílust.
Liza külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Liza továbbra is nagyon magas és formás, ahogy megismertem mindig változott a stílusa, hol sportosabb, hol nőiesebb, de mindig a gyönyörű lábain (egy istennőé) és kedves mosolyán, szép szemén és arcán időzik el a tekintetem.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 122805 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 122805 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2024-10-10 10:18:48 erotikus masszázs 1228055. Liza +36209240243 beszámoló 2024-10-10 10:18:48 erotikus masszázs 1228056. Liza +36209240243 beszámoló 2024-10-10 10:18:48 erotikus masszázs 122805
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Szóval Liza meglepetése számomra egy cellulit masszázs volt, amit eddig csak nőknek tudtam elképzelni, de mondta, hogy tudja, hogy mennyit edzek, de hátul az uszógumi már 20 éve velem jár és nem hagyott ott az egészséges étkezéstől sem, ragaszkodott mindig hozzám. Hát gondoltam lássunk csodát, de remélem majd nem fáj, mert a híre szerint nem egy kíméletes kezelés.
Nos előre bocsátom, hogy így utólag beismerve, ez egy kapudrog a domina világba, mert azt sem kivánom, de itt is vannak szerszámok, amik nem kimélnek és a végén mégis visszajársz.
A program mindenestül 1,5 óra az erotikus felvezetéssel és orgazmussal, majd a lelkedet is kipurgálják belőled, de a végén vár otthon egy tükör, ahol elől-hátul bámulhatod, hogy megjelent a derekad íve, holott én eddig is formás voltam előlről, de most egy szabályos deltát láttam hátulról, úgyhogy egy kezelés után kinyomták belőlem nem csak a szuflát, hanem minden fölös vízet is, mintegy szivacsból.
A részletesebb leírás:
Hátamon fekszem, lábamot kicsit oldalt felhúzva, egy kefével még krém nélkül addig dörzsöli a böröm, hogy már melegszik, majd combom külső felületét krémmel két kézzel Liza megdolgozza. Ollozó mozdulatokkal, tenyérgyökkel dörzsölve térdtől a fenekem felé halad, majd a keze izületeivel boronálja és kiemelő mozdulatokkal mintegy kenyeret dagasztja, ezt aztán körkörös mozdulatokkal megismétli. Aztán harangot formálva kezével ütöget. Jönnek az újabb szerszámok: fenéken és combon gumibogyós kefével dörzsölés…
És itt jött a köpölyözés… a kis gumiszerű harangot rácuppanva a börömre a derekam vonala fölött le-föl mozgatta. Itt szóltam, hogy hagyjuk abba, mert nem bírom, de kis szünet után meggyőzőtt, hogy ez kihagyhatatlan az eredmény végett és holnap majd meglátom…
Fordulás után elölről, már nem volt annyira durva a beavatkozás a hasamon, ami nagy és őszinte megkönnyebbüléssel töltött el! A végén valami kapszicinos krémmel bekent, majd befóliázott a hasamon és a combomat körbetekerte, betakart és félórát pihentetett, közben viccekkel szórakoztatott…
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Mivel a levezetés volt először, így ez most kerül sorra, de a szado-mazo beavatásnak is megfelelő cellulit masszázs után lehet, hogy fel se áll. Jó döntés volt Liza részéről, hogy az erotikus résszel kezdtük a programot. Szeretem amikor egy jó nő úgy markolja a farkam, mint egy robogó kormányát, erősen megragadva, csuklóból ráránt egy-egy nyeles gázt, de közben olajozottan ritmikusan tekeri bele a szép vákumos ajkai közé a velem egykorút. Persze előtte még kaptam a drágától két nagy ruganyos cicis, teljes-testes olajos csúszkát hátulról, majd szemből édesen rám mosolyogva. Szóval akinek a libidója nem növekszik ettől a kezeléstől, olyan személy nem létezik, ami megnyugató, mert a sikerélmény garantált. :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás előre történt, de később is ráért volna.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sose gondoltam volna, hogy ebben a masszázs világban eltöltött hosszú évek után, még bármi újat mutatnak, ami nem gyengéd és mégis durván jó és akár az erotikus rész nélkül is visszajárnál, mert megrázó, de az első alkalommal fájdalmas igazán. A hatása meg egyszerűen frenetikus. Köszönöm Liza, hogy elkezdted rajtam a kezelést!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-16 14:31:33
Jól átadtad egyedi masszázs élményed. Az élmény különleges de igazából annyira nem kívánatos.😂 Viszont hasznossága megkérdőjelezhetetlen, vizuálisan és centiméterekben mérhető hatású ahogy írtad is.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 23db
(2023-12-10) : Olajat használva végig masszírozta a hátsó részeimet. Közben mindenféléről csacsogtunk, nem volt kínos csend. A masszázst inkább kényeztetőnek mondanám, de pont így volt jó. Igazából ezért mentem. A randink fele ezzel el is telt.

(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

: 26db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !