Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 13:35:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Switch99!

Bár kissé meglepett az életkorod, de "lányos zavaromon" túllépve egy nagyon kellemes, intelligens fiatalembert ismertem meg személyedben.

Azért külön köszönet, hogy -bár a fiúk itt hiányolják- de minden részletet nem osztottál meg velük, a soft pornhub stílusában. Kell nekik is hagyni valamit a fantáziájukra, különben elcsökevényesedik :))))

Nagyon jól éreztem magam veled, és ajtóm bármikor nyitva áll előtted!

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 120732 erotikus masszázs

switch99 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
hosszú lábak
profi, szakszerű
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Könnyen, telefonos egyeztetés után elfogadta a vtr bejekentkezést. Abszolút rugalmas, nem volt hallani a futószalagot a háttérben:)
Megközelítés
Egyszerűen, saroképületről van szó, eltévesztgetetlen. BKV-val is könnyen megközelithető, de pont volt fuvarom arra igy azzal mentem, parkolást igy nem néztem.
Helyszín
Minden célnak megfelelő, melegvíz, szájvíz kikészítve. Alapvetően higiénikus átlag pesti lakásról van szó. Barátnő is van, de randink végén érkezett, ketten voltunk csak az együttlét ideje alatt a lakásban.
Liza külseje
Ápolt és igényes érett nő. Képeken barna a haja, élőben szőkeség fogadott de kellemes meglepetés volt, jól áll neki. Lenge piros ruhában fogadott mely elég hamar le is került róla fehérneművek együtt.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120732 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120732 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2024-02-22 15:08:01 erotikus masszázs 1207325. Liza +36209240243 beszámoló 2024-02-22 15:08:01 erotikus masszázs 1207326. Liza +36209240243 beszámoló 2024-02-22 15:08:01 erotikus masszázs 120732
Erotikus masszázs
Több féle masszázson voltam már, éreztem, hogy ő is több féle technikát vegyített a masszázs alatt. Teljesen szakszerűen személyreszabottan folytatta az alap svédmasszázst amiután célbavette a jobblapockám alatti letapadásokat. Főleg másnapra érett be egy kellemesebb mozgástartomány de már a masszázs után is határozottan csökkent az a kis asszimetria ami sok ülőmunka mellékterméke. Beszélgetésünk alaoján intelligens és olvasott nő.
Levezetés
A masszázspadról lekerülve kezdodőtt a kenyeztetés, amely több ponton is kellemesebb volt mint amilyen elvárásokkal érkeztem. Kézimunkája volt ami maradandó volt, játékos és érzéki. A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.
Elszámolás
Teljesen korrekten, a végén történt az anyagiak elszámolása. Időben is teljesen jó volt, az extra 15 perc a vtr-bejelentkezés végett nem felejtődött el.
Rózsacsokor
switch99 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes utóérzet volt bennem a sarkon fordulva is, szerintem visszajárok még. Kiváncsi vagyok párban négy kézzel mit tud alkotni a barátnőjével akit be is mutatott miután mondtam, hogy még nem volt négykezes masszázsban részem de bizgeti a fantáziám.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-06 20:40:50
Nagyon kevés részlet volt a beszámolóban, pedig igencsak érdekes lenne, hogy mi az a fergetes kézimunka, meg a többi.

2024-02-22 20:16:26
Az eleje épphogy elmenne átlagosnak, de az, hogy a lényeges részeket egyáltalán nem töltötted meg tartalommal, visszalökte a lehetne jobban megírni kategóriába. Itt fontos megírni azt ami a randin történt. És nem árt az időtartam és a csokorméret közzététele sem.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 26db
(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

(2023-12-10) : Olajat használva végig masszírozta a hátsó részeimet. Közben mindenféléről csacsogtunk, nem volt kínos csend. A masszázst inkább kényeztetőnek mondanám, de pont így volt jó. Igazából ezért mentem. A randink fele ezzel el is telt.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !