Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-18 09:58:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Sessantanove!

Köszönöm a beszámolót!

Mindent tűpontosan "dalba"foglaltál :)

Igen, a masszázs utáni kényeztetést azért szoktam preferálni, mert a masszázs alatt van lehetőségem beszélgetni, megismerni a partnert, vagy csak szimplán ráérezni arra, ami a szíve vágya...
Mondhatnám, hogy "nem olyan lány" vagyok, és bizony kötelező a tiszteletkört lefutni a sorrendiségben, de hát nnnaaa. van, akinél nincs erre szükség, mert olyan szinten működik a kémia, hogy borul minden... sorrend, ruhák, néha a berendezés is...
Nem vagyok én sem fából... Ami lehet, hogy előny :)

Ritkán szoktam első találkozóra hosszú időtartamot megadni, mert nem szeretem a kínos csendet, kellemetlen perceket esetleg, amit néha egy-egy első találkozás adni szokott.
Szerencsére az én megérzéseim is jók voltak Veled kapcsolatban, így én is úgy érzem, hogy minden percét élveztük a randinak.

Nagyon jól éreztem magam, és remélem, még találkozunk!

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 120407 erotikus masszázs

sessantanove a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
érzéki hang
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap délelőtt, kicsivel a kiírt elérhetősége előtt hívtam, szinte azonnal felvette a telefont és meghallottam csábító hangját. Kedvesen elmondta a lehetőségeket és sikerült is megbeszélni a másnap délelőtti első időpontot. Valamiért úgy éreztem, hogy ragaszkodnom kell a 2 órás randihoz, mint később kiderült, ez nagyon jó döntés volt. Ígértem Lizának egy VTR bejelentkezést, amit egy személyes hangú üzenettel is kiegészítettem, hamarosan jött is a visszaigazolás. Megbeszéltük, hogy a nagy nap reggelén, 1 órával a találkozó előtt hívom megerősítés céljából. Meg is tettem, Liza ekkor is gyorsan felvette a telefont, indulhatott a visszaszámlálás...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hirdetésben megadott cím nagyon jó tájékozódási alap, onnan pár perces sétát kell betervezni a Duna felé. Metro, villamos, troli lehet a megközelítés közösségi módja. Sőt, a pirosbusz tovább haladva kb. 50 m-re áll meg Liza búvóhelyétől... Érkezéskor még láttam néhány szabad parkolóhelyet, távozáskor már egyet sem, cserébe fizetős zónáról beszélünk. Nem messze van egy parkolóudvar is.
GPS temészetesen pontosan odavisz a már az első híváskor megadott, majd a VTR visszaigazolásban megerősített címre, eltéveszthetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környékre jellemző a '30-as években épült modernista (nem, nem Bauhaus...) bérházak sokasága, na, Liza pont egy jóval későbbi, horribile dictu panel épületben rendel. Panelből viszont mindenképpen a legjobbak egyikéről beszélünk. A kapuból hívtam, a megkapott kódot beütve, emlékeim szerint 8 lépcsőnyit emelkedve és két balra átot végezve már nyílt is az ajtó, ami mögött Liza várt rám, szokatlanul nem elbújva.
Fogalmam sincs, hogy mekkora a lakás, láttam két akciószobát, mi a nagyobbikban voltunk, természetesen van fürdő, a végén pedig még a konyhát is megpillantottam. A cipőt és kabátot az előszobában hagytam.
A masszázs helyszíne nagyon barátságos, masszázspad és tatami, valamint néhány kisbútor a berendezése. A ruháimat és a táskámat egy fotelbe helyeztem.
A fürdőszobába, valószínűleg a leválasztásból adódóan, egy hosszabb folyosó vezet, onnan nyílik a kisszoba. A függönyös zuhanykabin talán egy kicsit szűkösebb a szokásosnál. Van viszont sokféle tusfürdő, dezodor és szájvíz pohárkákkal, a törölköző (amiből kettőt is kaptam) pedig jó nagy, száraz, illatos.
Összességében minden tökéletes.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igazából sok újat nem tudok írni, képei annyira jól és reszletesen bemutatják Lizát, sőt aki figyelmes, még a pontos szülinapját is megtalálja. Ezt tudva mondhatnám, hogy ennyi vagy annyi évet letagadhatna, ami bár igaz, de felesleges. Liza egy gyönyörű magas hölgy, magassarkúban magasabb is nálam. Kiemelném gyönyörű lábait és kebleit, bőre nagyon selymes, pihe-puha, illatos. Arca a sok arcos képnek köszönhetően senkinek sem lehet meglepetés, azoknak teljesen megfelelő. Mosolya és a hangja, amibe már a telefonban is beleszerettem, elragadó.
Liza magassarkú cipőben és egy fekete bőr miniruhában fogadott, ami hamar lekerült róla, igazából fogalmam sincs, hogy mikor és hogyan...
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120407 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120407 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-19 09:17:40 erotikus masszázs 1204075. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-19 09:17:40 erotikus masszázs 1204076. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-19 09:17:40 erotikus masszázs 120407
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A kényeztetés és a "kivégzés" között Liza felajánlott egy masszázst is, amivel megelőzte, hogy én kérjem azt. Megkértem, hogy foglalkozzon egy kicsit a vállaimmal, a neki még kényelmes lehető legnagyobb erősséggel. Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam. Ennek köszönhetően a vállaim mozgástartománya is megnőtt és a fájdalom is csökkent, főleg miután elmúlt a masszázs okozta izomláz. Nagyon köszönöm, drága Liza!
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Néhány elszólásból úgy érzem, hogy Liza még a hosszabb randik esetében is preferálja a masszázs után kényeztetés sorrendet. Na, ez itt hamar megdőlt... A fürdőből visszatérve elkezdtük egymás testét felfedezni, valódi csókokkal halmoztuk el egymást. Ennek köszönhetően hamarosan objektív akadálya lett annak, hogy hasra feküdjek a masszázspadra, ezért pillanatokon belül a tatamin kötöttünk ki, ahol ragaszkodtam ahhoz, hogy én foglalkozhassam először gyönyörű partnerem erogén zónáival. Feltérképeztem minden csodálatos ízű és illatú porcikáját, hosszan időzve erős combjai között. Többszöri pozícióváltást követően úgy érzem, hogy sikerült Lizát eljuttatni a gyönyörök kertjébe. Ezt követően, pár perc összebújás után Liza vette kézbe a dolgokat, csodás simogatások, csókok segítségével hamarosan én is az akárhányadik menyországban éreztem magam. Lenyugvás és újabb összebújás után került sor a fentebb megénekelt masszázsra.
A masszázs után, néhány korty víz elfogyasztása közben Liza kedvesen jelezte, hogy a következő percekben könyörögni fogok az életemért... Hátamra fektetett a masszázspadon és a lábaim közé telepedett, bőséges olajjal kezelésbe vette legnemesebb testrészemet. Változó erősséggel és változó intenzitással foglalkozott vele, gondolom ezt nevezik lingam masszázsnak. Többször is közel voltam a csúcshoz, de ezt ő megérezve mindig visszavett a tempóból, bár elmondása szerint ezek azért "száraz orgazmusok" voltak. Tényleg néhányszor kérnem kellett egy kis pihenést, annyira zsigerekig hatoló volt az élmény. A végén azonban nem volt menekvés, Liza drága kezecskéi között végeztem, miközben üvölteni tudtam volna a gyönyörtől. Ezután hagyott lenyugodni, majd egy utolsó összebújás után egy tiszta törölközővel elindultam zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon minden info megtalálható, extrákról nem volt szó, nincs is szükség rájuk. Liza az elején nem kérte, én meg annyira le voltam nyűgözve, hogy megfeledkeztem róla, így a végén tettem a kisszekrényre az átlagos méretű rózsacsokrot.
Egy jól látható óra van a szobában, ami számomra kifejezett pozitívum, de a második zuhanyzás még így is belecsúszott a VTR-kedvezménybe.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy csodás Nőtől kaptam egy csodás masszázst, valamint kétszeri nagyon finom kényeztetést, amit talán sikerült is viszonoznom. Mindezért egy átlagos, vagy talán már átlag alatti rózsacsokrot kellett átadnom. Tökéletesen elégedetten távoztam, biztos, hogy még visszatérek, ha Liza is úgy gondolja.
Nem tudom, hogy a szintem alapján milyen besorolást adhatok majd a beszámolónak, de ha tehetném, egyértelműen Istennőt adnék.

Drága Liza, nagyon szépen köszönök mindent!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 10:59:22
Stílusos beszámolódban részletesen kifejtetted a randi összes fontos momentumát. Liza reagálása is tetszett.

2024-02-01 17:00:13
Szerintem korrekt és realisztikus írás. A tapasztalatom ezt mondatja.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 26db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

(2023-12-10) : Olajat használva végig masszírozta a hátsó részeimet. Közben mindenféléről csacsogtunk, nem volt kínos csend. A masszázst inkább kényeztetőnek mondanám, de pont így volt jó. Igazából ezért mentem. A randink fele ezzel el is telt.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !