Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-10 16:50:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Zsolti7304!

Köszönöm szépen a beszámolót!

Igazán kedvelem, ha a játszópartner nyitott, és rám bízza magát. Akkor kellően megmozdul a fantáziám, és barangolásba kezdek :)))
Általában igen kellemes játékok alakulnak az ilyen spontán helyzetekből ;)

Elárulok egy titkot: igen, volt részem a "munkahelyi balesetben" (így hívom azt a jelenséget, amikor nekem is kijut a csúcsból), csak valahogy az élet úgy hozta, hogy nem kifele, azaz hangosan élem meg a jelenséget, hanem befelé, de teljesen átadva magam, hagyva, hogy tetőtől-talpig vévigjárjon a kellemes, bizsergető villámcsapás ;) Elnézést, ha ezzel kissé megtévesztettelek.

Én is nagyon jól éreztem magam, és öröm veled a játék minden pillanata!

Csókollak, és várlak vissza: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 120114 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Első körben telefonon kerestem, gyorsan felvette. Kedvesen elmondta a lehetőségeket és válaszolt a kérdéseimre. Majd pár nap múlva VTR-n kértem időpontot, ami szerencsére Lizának is megfelelő volt. Így már csak a randi napját kellett kivárnom, ami egy hétköznap kora délutánra esett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerem a környéket, a Lehel tértől kb.4 percnyi sétára van, így metróval érkeztem, ami jó választásnak bizonyult, mert annak ellenére, hogy nem olcsó a parkolás, szabad hely sem nagyon volt a környéken. Aki autóval érkezik, mindenképpen kalkulálja bele a parkoló keresést az utazási időbe. Pontos címet kaptam, de mivel 10 perccel korábban érkeztem, sétaltam egy kicsit a környéken. Majd 2 perccel az időpont előtt megcsörgettem Lizát, aki készségesen megadta a bejutáshoz szükséges kódot, és a belépés után merre vegyem az irányt a lépcsőházban. 8 lépcső után balra, majd pár lépés és nyílt is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem ingatlanosként érkeztem, egy szocreál ház tipikus lakása. Nem volt túl világos a lakásban, nevezzük inkább hangulatfénynek. Amerre jártam a lakásban, rend és tisztaság volt, ami a legfontosabb egy ilyen szolgáltatónál. A fürdőben zuhanytálca található függönnyel, száraz kilépővel és legalább 8 féle tusfürdővel, 6 különböző dezodorral, egyféle szájvíz és kis eldobható pohárral. Két nagy és illatos törölközőt kaptam. Egyetlen pici negatívum, hogy elég szűkös a hely a zuhanyzóban. A massz-szoba viszont elég tágas, masszázspad és tatami is rendelkezésre áll, egy fotelban lehet elhelyezni a ruhákat, és egy szekrény vagy polc is megtalálható a szobában. Mondjuk nem lakberendezési tippekért mentem Lizához, így nagyon nem is néztem körül.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lizácska arcképpel hirdet, így a csalódás kizárva. A bejárati ajtó mögé bújva fogadott, kedves mosollyal a bájos arcán. Kölcsönös bemutatkozás után egy öleléssel üdvözöltük egymást, mintha nem is az első találkánk lett volna. Egy kis bugyi, valamint egy szexi trikó szerű volt rajta érkezésemkor, sajnos színére nem emlékszem, annyira elvarázsoltak természetes csodás keblei. Finom feszes és selymes bőre van, nekem pont megfelelő méretű, tuning mentes cicikkel. Egy igazi Milf, amilyenről mindig is álmodik az a férfi, aki nem a huszonéveseket kergeti.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120114 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120114 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2023-12-11 12:40:54 erotikus masszázs 1201145. Liza +36209240243 beszámoló 2023-12-11 12:40:54 erotikus masszázs 1201146. Liza +36209240243 beszámoló 2023-12-11 12:40:54 erotikus masszázs 120114
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Alapos tisztálkodás után, a folyosón várt partnerem, majd bekísért a szobába. Miután becsukta ajtót közölte, hogy hozzám képest egy kicsit túl van öltözve, és ezen gyorsan változtatni kell, és egy szempillantás alatt megszabadult az egyébként sem sok textiltől. Ekkor tárult elém, a korát meghazudtoló csodás teste. Ekkor én is megszabadultam a derekamra tekert törölközőtől, átöleltük egymást, majd elkezdtem simogatva felfedezni, ezt a csodás NŐ-t. Ölelkezés, puszik és csókok következtek kölcsönösen, az első pár perc így telt, majd “párom” javasolta, hogy feküdjek a hasamra a padon, amíg még tudok. Az elején megbeszéltük, hogy nincsenek elvárásaim, teljes mértékben rábízom magam. Hasra vágtam magam, majd elkezdődött a kényeztetésem. Olajat használva végig masszírozta a hátsó részeimet. Közben mindenféléről csacsogtunk, nem volt kínos csend. A masszázst inkább kényeztetőnek mondanám, de pont így volt jó. Igazából ezért mentem. A randink fele ezzel el is telt. Utána Liza javasolta, hogy folytassuk a kellemesebb résszel. Majd áttelepültünk a tatamira.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A móka hanyatt fekve kezdődött a tatamin. Olajjal bekente, méretes és formás melleit, majd a kukim is kapott egy kis kenést. Egy érzéki csúszka vette kezdetét, kezembe adta cickóit, és elindult fel-le a farkammal közöttük. Néha megálltunk, hogy csókot lopjak. Ezek után oldalról közelített, és a mellbimbómat kezdte a szájával izgatni, én pedig formás fenekét és bársonyos punciját simogattam. Persze a időnként a melleit is a tenyerembe vettem. Egyszer csak elindult délnek és finoman a szájába került, a “kicsi Zsolti”. Szopizás közben a zacsimat izgatta az ujjával. Pár perc múlva mondta, hogy egy újabb erogén zónát vélt felfedezni rajtam. Kérte, hogy húzzam fel a lábaimat, majd a nyelvével és az ujjával elkezdte ingerelni a zsákomat, és a gát környékét. Hát ezt az érzést nem lehet szavakba önteni. Pár perc múlva bátorkodtam megkérdezni, hogy viszonozhatom-e szerény képességeimmel ezt a csodát? Elvileg csak a 90 perces programban van kölcsönösség, de újabb meglepetés ért. Igen volt a válasz. Helycserés támadás történt, elhelyezkedtem Liza combjai között, és lassan, finoman bevettem az illatos és selymes kelyhét. Jó pár percig kisebb-nagyobb intenzitással nyalókáztam, csókoltam a gyönyörök kertjét. Apró nyögdécselések és kisebb rándulásokkal jelezte felém, hogy jól esik neki ténykedésem. Nem hiszem, hogy sikerült a csúcsra juttatnom. De remélem, hogy szereztem egy pár kellemes percet Lizának? Utána ismét az én orális kényeztetésem következett, (kezek csak a zsákot izgattá) nyálasan és cuppogosan. Pár perc után éreztem, hogy közel a beteljesülés. Jeleztem, hogy jövök, de nem zavartatva magát, tovább szopizott. Ajkai között ért a vég, nem kapkodva, hagyott lenyugodni a szájában. Miután kiszabadultam ajkai fogságából, Szilvia a segítségére sietett, hogy az utódok eltüntetésre kerüljenek. Majd törölgetésem után, összebújva feküdtünk egymás mellett még pár percig beszélgetve. Eddigre már szinte a VTR használata miatt kapott +15 perc is majdnem letelt, így nem maradt más hátra, mint a fürdő ismételt felkeresése.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, az adatlapon szereplő összeg a helyszínen sem változott. Extrákról nem esett szó, de így is a maximumot kaptam! Mindig előre rendezem, nem kérte, de leraktam a polcra és a randi végéig ott is maradt, a borítékban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Minden nagyon szuper volt. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Azt hiszem megtaláltam, az “állandó” masszázs partneremet! Teljesen elégedetten és kielégülve távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-11 22:36:42
Köszönöm, hogy megírtad élményedet!
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 26db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !