Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-08 12:35:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Pruti!

Köszönöm a beszámolót!

Én is nagyon jól éreztem magam. Szeretek Veled beszélgetni, jókat nevetünk.
És maradjon a mi titkunk, hogy mit jelent az, hogy "kockacukor" :)))) (hadd egye a kíváncsiság az olvasókat)

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 119205 erotikus masszázs

Pruti a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Mivel nem az első randink volt, üzenetben érdeklődtem másnap délutáni időpont után. Előző találkozásunkról bennem maradt egy igen kellemes élmény, melyet 2szóval idézőjelben jeleztem neki. Reakciójából hamar kiderült hogy Ő is emlékezett rá, hamar okézta a kért időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület központi része, Én BKV-val mentem, pár perc sétával szinte minden tömegközlekedés elérhető. Parkolás persze fizetős, helyet nehézkes lehet találni. GPS szinte a szobáig navigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem ingatlanos szemmel néztem, de nekem teljesen megfelelt. Fürdő viszonylag kicsi, épített zuhannyal, ezer tusfürdővel, szájvizekkel, dezodorokkal felszerelve. Szobában masszázs ágy, mellette matrac .
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ami teljes mértékben lenyűgözött elsőre, az a magassága. :)
Én pár centi hijján 2méter vagyok, és véééégre valaki akihez nem kell hajolgatni puszizni....CSÓKOLNI :)
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 119205 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 119205 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2023-09-08 17:44:49 erotikus masszázs 1192055. Liza +36209240243 beszámoló 2023-09-08 17:44:49 erotikus masszázs 1192056. Liza +36209240243 beszámoló 2023-09-08 17:44:49 erotikus masszázs 119205
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
5
A találkozó második felében volt maszi, ekkor már tudtam hasra feküdni...
Hosszú évek óta masszíroz, ami érezhető is. Igaz a mostani randi részemről nem a szakszerű masszázsigényről szólt. Egy rövidebb hátmasszázsra maradt időnk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Első helyre került, megelőzve a masszázst. Fürdés után volt pár perces ölelkezés, aztán egy mozdulattal levette fekete trikó szerű, vékony pántos ruháját. Abban a pillanatban én is egy gyors mozdulattal megszabadultam derekamra tekert törölközőtől. Folytatódott az ölelkezés, simogatás, puszilkodás, csókolgatás immár ruha nélkül.
Hibátlan, mondhatni "gyári" teste van, mindenféle mű dolgok nélkül. Hmmmm, rá gondolva most is kellemes bizsergés fog el... :) Ölelkezés végeztével Liza javaslatára, mivel hasra nem nagyon tudtam volna feküdni, kezdjük kényeztetéssel. Elfogadtam, nem is nagyon volt más választásom, nem is akartam mást...csak folytatni amit elkezdtünk a szoba közepén.
Hanyatt feküdtem, Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé. Lentebbre csúsztam, majd nyelvvel támadtam. A hasalásnál voltak problémáim, nem tudtam teljesen simán lehasalni. Lassan, finoman folytattam utam a cél felé. Finom rezdülésekkel hozta tudomásomra hogy jó úton járok... Hogy meddig jutottam? Ez kettőnk között maradjon inkább.
Majd ismét helycsere. Folytatta kezezés nélküli kényeztetésem. Illetve használta kezeit, vagy fenekem alá tette, vagy éppen simogatta mellkasom. Voltak pillanatok, amikor már a menyországban éreztem magam, nem is egyszer.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem beszéltünk, nekem igy ahogy van Ő az extra!!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nekem tökéletes. A magassága, a hozzáállása, kedvessége, a teste...Ő maga TÖKÉLETS számomra!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-16 20:29:26
Vendéglátód lenyűgözött a magasságával! De kellett volna írnod alakjáról megjelenéséről kedvességéről masszázs tudásáról is. Nem tudtuk meg részleteiben mi az ami a randiban extra! Ezt se írtad meg. Amit megtudtunk hogy Liza magas! De ezt tudjuk mert olvastuk az adatlapján. Ennél Liza messze többet érdemel. Szép, csinos, bájos, elragadó, kellemes közvetlen partner, nagyszerű masszőz és vendéglátó? Segítek: Igen! Csak itt nem jött elő. Nekem a besorolás sem egyezik a leírtakkal és a pontozással!
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2023-04-13) : Liza egy áttetsző világos bodyban fogadott, nem sokat hagyott a képzeletre. Ezt még megtoldotta egy magassarkú fehér cipővel, ami miatt egy kicsit nyújtózkodni kellett, hogy ajkát elérjem. Azért nem szeppentem meg, kezemmel már lába közét köszöntöttem. Valahogy eljutottunk a szobáig, de még mindig tapiztuk egymást rendesen. Nagy nehezen levetkőztem és kimentem lecsapatni az út porát. Amikor visszatértem, Lizát megszabadítottam bodyjától és újra elkezdtük kóstolgatni egymást.

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

felejthetetlen: 14db
(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

(2021-06-23) : Jött a parancs feküdjek fel a padra. Kellemes beszélgetés közben finom masszírban részesültem, előbb a hátam, majd a popsim, élveztem Liza kezét, néha rám omló kebleit és nem is bírtam sokáig , a kezemmel simogatta a hozzám közeledő szép lábakat. Több se kellett , vonultunk át a tatamira.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 23db
(2023-05-04) : Pár perc elteltével az ágyra felfeküdtem, ahol megkaptam a masszázs egy főelemét, egy szemtakarót, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Változatos módon kaptam így hason fekve kényeztetést, hol a cicik siklottak végig rajtam, hol a nyelvét éreztem testemen.

(2021-09-28) : A beszámolóm nem itt folytatódik, mert az események másként alakították.\n\nMivel felcseréltük a sorrendet, kis pihenő után a masszázs padon helyezkedtem el. Liza megkezdte levezető mass...

(2021-09-22) : Fürdőből visszatérve megöleltem és csókot váltottunk, lekerült róla a semmit sem takaró ruha, majd a masszázságyra irányított Liza ahol hozzálátott testem olajos masszázsához.\nHat

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !