Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-09 09:39:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Laca! 🥰

Nagyon szépen köszönöm a kedvességed és türelmed, amit irántam tanusítottál mikor nálam jártál. Örülök hogy jól érezted magadat nálam a röpke idő ellenére is és remélem hogy megtisztelsz még a látogatásoddal. Tudod, pont az ilyen kedves lelkek miatt éri meg modernkori gésának lenni. 😉

Várlak szeretettel. 💕

Beszámoló Linett +36306793729 122006 erotikus masszázs

Laca27 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző napon telefonon kerestem, szinte egyből felvette és másnap délelőttre beszéltünk meg egy időpontot, ami még szabad volt. A telefonban mindenről kedvesen tájékoztatott, lehetőség, cím.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Zugló vasútállomástól pár perc gyalog, könnyen megközelíthető. Én busszal mentem a Keletitől. Néhány parkolóhely volt a ház előtt is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi épületben van, belül pedig nagyon szép igényes minden.
Néhány perc csúszással jutottam be a lakásba, mert zűr volt a fürdőben, de ezt gyorsan megoldotta és utána visszahívott.
A masszázs szobában kellemes félhomály, puha szőnyeg, nyugtató színek. Egy jó minőségű masszázs ágy, egyszer használatos kendővel letakarva. Van tatami is a szobában, de azt most nem használtuk.
A fürdőben kád van és minden amire a fürdőben szükségem volt.
Amikor visszatértem a fürdésből egy pohár vízzel úgy várt a szobában, mint egy gésa. Kicsit meg is lepődtem, de hatásos volt. :)
Linett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Linett külsejéről annyit tudok írni, hogy nagyon szép angyali arca van. Visszafogottan, csendesen kommunikál. Csinos nyári ruhában fogadott, fürdés után pedig nagyon csábító volt a melltartóban és tangában. Kézreálló cicik és izmos, keres popsi és lábak jellemzik. Simogatni való mindene. Arca és ajkai pedig csábítóak, amit a hosszú hullámos szőke fürtjei még jobban kiemelnek. Imádtam a bársonyos bőrét is.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122006 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122006 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 13:32:19 erotikus masszázs 1220065. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 13:32:19 erotikus masszázs 1220066. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 13:32:19 erotikus masszázs 122006
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
4
Masszázsra a 2 kényeztetés között került sor, amit majd ott részletezek.
Felfeküdtem az ágyra és illatos masszázsolajjal végigmasszírozta a hátamat, elidőzött a lapockáknál, nyakamnál. Visszahajlította a karomat és úgy is átdolgozta a hátat. Végigment a karokon. Nagyon szerettem, ahogy a tenyeremet is masszírozta a kézcsontjaival ("motorozott"). Aztán jöttek a lábak, majd több körben a popsi és a hát végiggyúrása, simítása alkarral, ami különösen jól esett. A masszázs végig fehérneműben történt, mert egyszer ki kellett mennie pár percre és utána nem került már le. Pár szó kivételével nem igazán beszéltünk közben. Én sem éreztem, hogy kellene, valamint szerintem ő sem.
Aztán megfordulhattam és még kaptam elölről is simításokat a lábon, hason ami észrevétlenül átment a második kényeztetésbe.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után kérdezte, hogy mivel kezdjük, említettem neki, hogy én gyorsan elmegyek első körben, de még lehet másodikban is, mosolyogva nyugtázta és állva kezdtük egymást simogatni és puszilgatni. Ez ment át lágy csókolózásba, ami elég sokáig tartott. Nagyon jól csókol. A ciciket közös erővel csomagoltuk ki. Neki döntött a masszázságynak, majd szép lassan finom csókokkal haladt a mellkasomon, hasamon és letérdelt elém. Nagyon szép látvány és érzés volt, ahogy franciázott nekem, hol csak nyalogatva a makkot, hol bekapta és siklott rajta az ajkaival. Elkalandozott többször a zsacsira is, majd vissza a szerszámra. Nem sokkal később elengedtem magam és finoman levezetett.
Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért rákérdeztem, hogy viszonozhatom-e, azt mondta majd később, előbb megmasszíroz.

A masszázs hátra fordulás után, ahogy a hasamat, ágyékomat simította, kezdtem újra merevvé válni és kaptam egy finom lingam masszázst is, ami nemsokára szintén orgazmushoz vezetett, amit szépen levezetett, de most kézzel.

Ekkor említette, hogyha mivel még benne vagyunk az egy órában, nem lenne-e gond, ha mégsem 1,5 órás lenne az esemény. Beleegyeztem, mert mindkét orgazmusom elég gyors volt, valamint rajta is láttam, hogy ezen a napon már ő sem szeretne többet.
Kaptam még egy szájrapuszit és elkísért a fürdőbe lemosni az olajat a hátamról. Még közben váltottunk néhány szót.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A masszázs után letettem a kisasztalra az 1 óra tiszteletdíját. Külön extrák nem voltak, szerintem nincsenek is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Linett egy nagyon kedves, lelkiismeretes hölgy, úgy gondolom nemcsak a külseje nagyon szép, hanem belül is, finom és nőies. Ezen a napon nem volt ott teljesen fejben, de ennek ellenére a maximumot kihozta, amit 1 órában csak adhatott és ezt nagyon köszönöm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-09 23:43:14
Az írás maga átlagos felsorolása a történteknek, de említést érdemel az "üzleti korrektség" amivel nagyon ritkán lehet találkozni, viszont Linett élt vele és nem visszaélt!
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-07-01) : Linett érdeklődést mutatott a továbbra is erősen ágaskodó nemesebb felem iránt. Most Ő vette kezelésbe. Ajkak között változatos ritmusban valósult meg a makkeltüntetés. Élvezettel nyelte el a farkamat, miközben a zacsimat masszírozta.

(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

felejthetetlen: 19db
(2024-07-09) : Falloszommal nagyon egymásra találtak. Jól ráérzett Linett, hogy én hogyan szeretem. Kézzel és szájjal is megdogozott. Cumikázásban sziporkázó alakítást mutatott be. Váltogatott tempóval, differenciált ütemezésben szlopált.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 14db
(2024-05-05) : She eventually took her tongue out of my mouth and went south to treat my little friend. She is quite good with her hands... really good. She also gave me an energetic French.

(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

: 15db
(2024-06-05) : A matracon Linett szemből rám feküdt, szavakba nem önthető élmény volt restének teljes érintése, és a csókolózás újra és újra neki lendülése. Mint akik nem tudnak egymással betelni, ajkain agymásra tapasztva és kezeink simítottak, cirógatták egymás testét.

(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot