Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-09 06:37:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bobinho!

Köszönöm szépen a kedves beszámolót, nem vártam ilyen hamar, megleptél vele. 🙃
Örülök hogy te nyerted a tombola ajándékot és így sikerült végre megismernünk egymást.
Várlak szeretettel legközelebb is. 💕

Beszámoló Linett +36306793729 122005 erotikus masszázs

bobinho a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Tombolanyereményem híre a szabadságom ideje alatt ért utol. Örömmel fogadtam és egyből egy rövid üzenetváltásban jelentkeztem Linettnél, hogy, ha majd hazaérkeztem a nyaralásból, akkor egyből keresem őt az ajándékom átvételének módjáról.

Hétfőn hívtam. Nagyon cuki lány benyomását keltette a telefonban. Annyira jól alakultak a dolgaink, hogy egy óra múlva már a kuckójában voltam.
Megközelítés
Zugló, Hungária körúthoz közeli utcája. Csendes kis eldugott hely a kerület biztonságos részén. Parkolás már itt is fizetős.
Helyszín
Külsőre egy régebbi társasház benyomását kelti az épület, de a lakás belül rendkívül igényes módon lett felújítva. Patika rend és tisztaság volt a fürdőszobában is. Ahol egy nagyobb méretű kádban lehetett megfürödni. Az ehhez szükséges kiegészítők katonás rendbe sorakoztak a polcokon.

A kezelő szobában masszázs pad és egy matrac is kapott helyet. Hangulatosan berendezett, kellemes szoba, letisztult formavilágával ideális helye az ilyen intim kezeléseknek. Állólámpával lehet a szükséges fényerőt beállítani.

A falon, egy reneszánsz festő freskójának a részletéről készült reprodukció volt elhelyezve, amely jól szimbolizálja a helyiségben születő különleges pillanatok megteremtését.
Linett külseje
Képei nem ma készültek, művésziek és retusáltak, de a lényeget jól átadják. Linetnek pont olyan, mint azokon, nőies alkata van, kecses testtartása és kedves jelleme. Mindenére jellemző a lágyság és a finomság. Értem ez alatt a bájosan szép arcocskáját is. Kék szemével és folyton mosolyra nyíló ajkaival hamar rabul ejtett.

Szexi nyári fogadó öltözetek alatt fekete két részes fehérneműből állt, és egy test színű combfixből. Miután lekerül róla ez a pár textília pillanthattam meg az igazi bájait. Melleit és édes ízű nunikáját.

Legjobban az arca és a kerek popsija tetszett.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122005 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 122005 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 09:40:26 erotikus masszázs 1220055. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 09:40:26 erotikus masszázs 1220056. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-09 09:40:26 erotikus masszázs 122005
Erotikus masszázs
Sok éves munka tapasztalat van már mögötte, ebből következőleg nála a vendéglátás és a masszázs mindig személyre szabottan valósul meg. Hamar ráhangolja magát a kuncsaftjára és az eszköztárából a számár előkészített legjobb formulát rántja elő és azt alkalmazza.

Esetemben is így történt. Rituális mozdulatokkal vezette elő a masszázst. Aztán szakmai fogásokkal folytatta. Erő és tematika is volt benne. Pont annyira mélyült el benne, mint amennyire ez az efféle helyeken szokott lenni. Aztán a vége felé jöttek a benyúlások, erotikus simizgetések. Jó volt, kellemes volt a masszázs, kár lett volna kihagyni, de az erotika oltára már várt ránk.
Levezetés
Csókolózásban nagyon oda teszi magát. Érzékien és lágyan csókolta a számat. Ezt lemásolva viszonoztam én is a nyelves közeledést.

Aztán egy kicsit már cumikázott is nekem még ott a masszázs padnál. Azért csak kicsit, mert én leállítottam, hogy én is kivegyem az örömszerzésből a részemet. Ehhez a szivacsra mentünk. Több pózban izgattam, csókolgattam, de legfőképpen jól kinyaltam. Reakcióit látva nagyon is elégedett volt a tartalommal. Jó azt látni, hogy ha egy nő nem csak hagyja a kölcsönösséget, hanem élvezni is tudja azt. És ennek hála nem kis jelét adta közben . Nem olyan volt, mint egy tárgy, élettelen, hanem ép ellenkezőleg. Koordinált engem, hajamba túrt, hangosan sóhajtozott. Nekem is tetszett az illatos kertecskéjét megdolgoznom.

Az én kényeztetésemmel folytattuk.

Azok, a bevezetőben említett finom csókok ismét előkerültek. Majd fokozatosan lejjebb pozicionálta magát. Falloszommal nagyon egymásra találtak. Jól ráérzett Linett, hogy én hogyan szeretem. Kézzel és szájjal is megdogozott. Cumikázásban sziporkázó alakítást mutatott be. Váltogatott tempóval, differenciált ütemezésben szlopált. Tojásokkal is megismerkedett. Érti a dolgát, ezt már az első pillanatokban levettem a mozdulataiból, de azt hogy ennyire mesterfokon művelje, ez azért meglepett. Gyönyörködtem ahogyan kényeztet engem. Szőke hajába túrtam és így néztem ahogyan a répám ki-be jár a szájában. Aminek meg is lett az eredménye. Az ajkai között robbantam el. Lelassított, engedte, hogy teljes magtárat rá szabadítsam. Egy kicsit megtartotta a magokat a szájában, majd kiment a fürdőszobába és végső útjukra engedte a kicsikéket.

A végén még beszélgettünk egy kicsit. Ami igazán meghitté és személyessé tette az ottlétemet. Feltöltődve és jó kedvűen távoztam tőle, mintha csak egy titkos barátnőmnél lettem volna az imént.
Elszámolás
Tombolán nyertem. Köszönöm szépen!
Rózsacsokor
bobinho nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem tudtam, hogy Linett ilyen jó. Kár hogy eddig nem jutottam el hozzá, pedig láttam a hirdetését sokszor az oldalon. Még amikor a stadionnál volt a praxisa, akkor egyszer hívtam is, de logisztikai problémák miatt, akkor sajnos meghiúsult a randink. Lehet, ha az a randink összejön, akkor már mostanra platina kártya tulajdonosként hűség pontokat gyűjtve látogatnám őt havi rendszerességgel. Annyira kedves és gyengéd tud lenni, hogy azzal bizony az arra fogékonyaknál függőséget tud okozni. Ez erotikus rész csak hab a tortán. Mindenkinek ajánlom őt. Érdemes sietni, mert szabadságra fog menni hamarosan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-10 07:00:19
Bakker, tombolán megnyerni a Linettet....? az nem gyenge

2024-07-09 14:27:45
Platina kártyás írás. Sok-sok érdekes részlet 💃, az elmenyről. Az egész magával ragadó. Linett reakció tovább emeli a közlés értéket.
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-07-01) : Linett érdeklődést mutatott a továbbra is erősen ágaskodó nemesebb felem iránt. Most Ő vette kezelésbe. Ajkak között változatos ritmusban valósult meg a makkeltüntetés. Élvezettel nyelte el a farkamat, miközben a zacsimat masszírozta.

(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

felejthetetlen: 18db
(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

(2023-03-03) : A masszázs kezdett lingammá alakulni, mégpedig olyan lingamba, amelybe az ajkaival és a nyelvével is besegített, így ez francia lingam volt. Amit még tovább turbózott mert a melleit is bevetette, így már kebelszexes francia lingammal kápráztatott el.

nagyon jó: 15db
(2024-07-09) : Nagyon szép látvány és érzés volt, ahogy franciázott nekem, hol csak nyalogatva a makkot, hol bekapta és siklott rajta az ajkaival. Elkalandozott többször a zsacsira is, majd vissza a szerszámra. Nem sokkal később elengedtem magam és finoman levezetett. Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért rákérdeztem, hogy viszonozhatom-e,

(2024-05-05) : She eventually took her tongue out of my mouth and went south to treat my little friend. She is quite good with her hands... really good. She also gave me an energetic French.

(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

: 15db
(2024-06-05) : A matracon Linett szemből rám feküdt, szavakba nem önthető élmény volt restének teljes érintése, és a csókolózás újra és újra neki lendülése. Mint akik nem tudnak egymással betelni, ajkain agymásra tapasztva és kezeink simítottak, cirógatták egymás testét.

(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot