Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 09:09:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves FoxT!
Köszönjük szépen Lottival a kedves beszámolót, amit írtál rólunk a napokban! 🥰🥰
Hálásak vagyunk a kedves sorokért, amiben megörökítetted a legutóbbi találkozónkat hármasban és köszönjük szépen, hogy egy tálból cseresznyézhettünk veled! 🍒🍒

Beszámoló Linett +36306793729 121937 erotikus masszázs

FoxT a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
csókos száj
felejthetetlen négykezes
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző beszire reagálva Linett azt írta: “Várlak szeretettel legközelebb is. 💕”, így történt. Szeretettel várt, de -részletek később - nem egyedül. A beszit azért írom, mert az előzőhez képeset egészen más típusú élményekről kívánok tudósítani.
Linettnél tett látogatásom során felmerült a négykezes téma és Lottival közös programot javasolt. Linettet keresettem üzenetben időpont ügyében, néhány üzent váltással kis is alakítottuk a kereteket, ami telefonon végig beszéltünk.
Aztán Lottinak kicsi módosítási igénye volt későbbi kezdésre. Ekkor az a forgatókönyv merült fel bennem, hogy Linettel elkezdjük a programot. Lotti pedig félórával később csatlakozik. Igazán izgalmas szitu, hogy egyszer csak csatlakozik az együtt léthez egy számomra idegen lány.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló vasútállomás mellet. Az 1 villamos, a 7 busz család, és a vasút közösségi közlekedésben, pár perc séta.
Kocsival fizetős parkolás, némi keresgélés, de napközben is megoldható. A GPS-nek nem kihívás.
Szóval, ha ingatlan hirdetésben javasolnám a cél jellemzését: jó forgalmú hely, csendes utcácskájában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szerintem ideális a helyszín. Közel 100 éves kis társasház, jóállapotban lévő lakása.
A vendég az előszoba, a fürdő és a tetthely ként szolgáló kellemes szobába kap bebocsájtást.
A fürdőszoba tágas, jól felszerelt. A zuhany függöny hiánya némi odafigyelést igényel tusolás. Ami szükséges a tisztálkodáshoz nagy választékban rendelkezésre áll.
A masszázs szobában kellemes hangulatú, jól berendezett, letisztult formavilágú. Nagyméretű vastag matrac és masszív masszázspad is van.
A szobában kellemes világítását a padlóra helyezett lámpák adják, amit a redőnnyel lehet kombinálni. Jók a fény viszonyok. A hely csendes, a kellemes halk zene jó aláfesttést ad.
A matrac felet a falon “Ádám teremtése” csak a két kéz ábrázoló nagy méretű képe lóg. Ezen a helyen látványos és ihletet adó kompozíció. Akkor is, mikor kényeztetés közben az ember felpillant látja és testével megéli az érintés fenséges csodáját amint mámort és beteljesedést teremt.
Linett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
>LINETT A KEDVES TERMÉSZETESSÉG
Szőke, bársonyos bőrű, formás lány. Alaktának fontos elemeit a képek érzékeltetik. A popsi a képeken és a valóságban is nagy hangsúlyt kap, a test arányok nagyon jók. Nem csak bőrét, hanem egész testét, formás melleit is jó tapintani. Haja ápolt, találkozáskor éppen frissen mosott.
Az arc kitakarás miatt szükséges leírni, hogy arca gyönyörű, huncut kék szemeiben elveszik az ember. Természetes lételeme a mosoly, amely alapból bájt és kedvességet fest az arcára. Igazán a szemeiben lehet elveszni.
Linett lágy, kedves, vidám, figyelmes, odaadó és eszes lánynak ismertem meg.
>LOTTI A TUTAJOS SZEMŰ
Lotti jelenleg nem hirdet, bizonyára több olvasó számára nem ismeretlen személye hiszen bő egy évvel ezelőtt rövid idő alatt több beszi született róla, részben Linettel közös páros masszázsról.
Lotti alacsony, vékony, látszatra törékeny, teljesen harmonikus arányú lány. Fekete haj, szemrevaló arc, szép ívű ajkak, amelyek rendszeresen mosolyra állnak, jellegzetes mediterrán formájú orr, el tud a férfiember veszni a gyönyörködésbe. Visszafogott tetoválása számomra inkább meg érdekesebbé teszi, olyan optikai tuningnak éltem meg.
A szemei uuu..., igencsak játékosak, buják, csábítóak. Igazán szenvedélyesen tutajosak. Világos kék ruhájában meglátva igencsak rajta maradt a szemem. Ráadásul tüneményes kamaszkori emlékeket idéz fel.
Lotti aranyos, nyitott, jó kedélyű, készséges, könnyen oldódó, jóindulatú, intelligense lányként nyilvánult meg felém.
>LINETT ÉS LOTTI A TÜNDÉR SZEMŰ AMAZONOK
A Tündér Szemű Amazonokat (by Linett) vélhetően számos dolog köti össze ezekből számomra az erotika iránti erős elkötelezettség, az érintés művészete, a vágy keltés és az öröm szerzés igénye és tudománya azonosítható.
Linett szerint: “A virág nem versenyzik a mellette lévő virágokkal, egyszerűen csak virágzik.” Amit azzal egészítenek ki, hogy ha egymás mellet nyílnak akkor erősitik egymást.
Korábbi Linettel lezajlott élmény dús randi kellő biztosíték volt számomra, hogy a Tündér Szemű Amazonokkal közös tali is remek lesz.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 121937 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 121937 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-02 07:58:27 erotikus masszázs 1219375. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-02 07:58:27 erotikus masszázs 1219376. Linett +36306793729 beszámoló 2024-07-02 07:58:27 erotikus masszázs 121937
Erotikus masszázs
Megérkezés ajándék átadva Linettnek, csengetnek. Linett: “megérkezett sztárvendégünk, Lotti megtudta oldani, hogy korábban érkezzen.” Ezzel fuccs lett a “harmadik beszáll” forgatókönyvnek. Lotti megérkezése és két puszija után túl is tettem ezen magam, hogy más a forgatókönyv.
Erotikus masszázs volt kísérlet, de erotika ereje elsodorta a masszázs részt. A randi lezárásakor sem a Tündér Szemű Amazonoknak sem nekem nem volt emiatt hiányérzetem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
>ZUHI UTÁN EGYÜTT ÉRKEZVE - VETKŐZVE
Illendő módon elvonultam tusolni és ez alatt Tündér Szemű Amazonok is öltözéket cseréltek.
Linett egy fekete együttes - comb fix szerelésben, Lotti azt hiszem rózsaszín együttesbe vonult be előtt a szobába. A szoba legtávolabbi pontjáig az ablakig mentek. Ott pakolták le a poharakat vízzel. Mivel szoros ember fogásra törekedtem a szoba sarka és a masszás pad “közzé” szorultunk.
A nagy szobába ez volt a legkisebb keresztmetszet, mint azt Linett meg is jegyezte. Itt álltunk hárman a test tett ér intimitási távolságban (inkább közelségbe). A két lány buján elkezdet smárolni, miközben én ballal Linettet, jobbal Lottit simogattam. Közben a lányok kezei is közeledtek felém Linett a fenekem keménységének vizsgálatába kezdet, Lotti pedig a farkammal végezte ugyan ezt. Lotti elégedet lehet az eredménnyel, mert kibujt a melltartójából.
Linettel csókot váltottunk, ízes csókjai finomak és érzékiek. Lottival csak szájra pusziig jutottunk, nála ez most a határ. Igy hármas csókra sem nyílt lehetőség.
Linett én próbáltam megszabadítani a felsőtől. Az elmúlt évek praxis alapján elégedet voltam magammal, többnyire rájöttem a melltartótól való megszabadítás éppen adott darabnál a megoldásra. Kapocs van, nincs, elő, hátul stb. Linett darabja erősen kifogott rajtam. Oldalt és nem egy, nem kettő, hanem három.... Szóval miközben férfiasságom ismét Lotti kezei simítását élvezte, Linettel közös munkakeretében csökkentem a testen lévő textilek számát. Pár percig élvezetük ezt az ismerkedős közelséget.
Aztán Linett mint gondos vendéglátó a matracra invitált bennünket. Lottinak néhány lépés megtétele közben segítettem az alsó eltávolításában. Az utolsó mozdulatot Lotti tette meg, olyan kihívóan rúgta a könnyed darabot a levegő, hogy kedvem lett volna utána vetődni, de mást választottam. Linett hívogatóan a matracon feküdt és már mellette kívántam lenni.

>KIRÁNDULÁSOK ORÁLÁLIÁBA
Erotikus masszázs műfajában az egyik meghatározó ága francia tudáson alapul. A matracra megérkezvén a Tündér Szemű Amazok között helyezkedtem el. Simogatások, puszik és csókok váltogattak egymást.
>>LINETTEL SZÁJ-SZÁJ ILLESZKEDÉS - FARKAM LOTTI AJAKI KÖZÖTT
Linettel élvezetes és kitartó smárolásba kezdtünk, miközben kezem az elérhető tájékait alaposan bejárta, nyak, váll, hát, popsi és tartósan a mellei, esetenként puszikkal is megtiszteltem izés ikreket.
Közben Lotti alapos franciá tudásáról tett tanúbizonyságot. Előbb éppen, hogy megérintve, lágyan ismerkedett nemesebb test részemmel, majd erősebben ajkkal, nyelvével kezelte, időnként szívta is. Aztán egészen mélyen bevette. Színesítés képen nyelvre paskolás és szájból kipattíntás is történt. AZ ujjacskái, nyelve, keze a környéket is bejárta, figyelve a zacsira is.
>> NYELVEM LOTTI KELYHÉBEN - FARKAM LINETT AJKAI KÖZÖTT
Lotti felvette a király lány pozíciót. Ráült a számra, szemérem ajkait lányan ráillesztett számra. Nyelvemmel elkezdtem a csiklót keresni és tartós változatos ritmusú és intenzitású nyelv játékba kezdtem. Erős vizuális élményt adott Lotti csípőjének és melleinek ringása. Időnként láttam az arcának vidámságát. Aztán néhány perc múlva arcán finom rezdülések szálltak át, csípője más ritmust kezdet eljárni, és kelyhének íze is megváltozott, ezzel egy időben Linett csodás ajkai között orgazmus engem is elért.
Linett érdeklődést mutatott a továbbra is erősen ágaskodó nemesebb felem iránt. Most Ő vette kezelésbe. Ajkak között változatos ritmusban valósult meg a makkeltüntetés. Élvezettel nyelte el a farkamat, miközben a zacsimat masszírozta. Mennyei érzések voltak a makkomnak az ajkai közötti eltűnései egyarán nyelvével a makkomon körkörösen nyalogatva elnyelt szinte teljesen.
>> FRANCIA TÚRÁK ÉS CSÚCSTÁMADÁSOK
Linett hátradőlt a matracon, Lotti elkezdte nyelvével kényeztetni.
Linettel közben csókolóztam, játszottam a melleivel, élveztem a testét, ő pedig kezeivel játszott velem. Miközben organzmusa egyre közeledett a szájába vett, és nemes felemmel folytatott játékon keresztül éreztem amint beteljesedik.
Lotti megérdemelt jutalom csókért Linett szájára tapasztotta száját. Ahogy a Tündér Szemű Amazonok egymáson feküdt, Linett szemérem dombjára tettem kezemet és elkezdtem hátulról kinyalni Lottit. Meglepetésemre rövid időn belül, Lotti csípője jellegzetesen remegett és kelyhének ízé ismerős módon ismét megváltozott.
Alul Linett, rajta kényelmesen feküdt Lotti. Kicsi rakás nagyobbat kíván elv alapján végig pusziltam Lotti gerincét, és megérkeztem számmal Linett szájához. Úgy csókolóztunk Linettel, hogy köztünk volt Lotti. A testek lágy, ringató mozgásából úgy érzékeltetem, hogy mind hármunknak jól eset ez a szendvics formáció.
Linett felült hátamat érintőlegesen neki vettem, érzékien csókolta nyakamat és kezeivel kényeztette melleimmel. Lotti fejét ölembe hajtotta haja rám borult és intenzív franciába kezdet. Igazán mennyei volt, Linett lágysága, gyöngéd érzékisége, Lotti odaadó, intenzív fuvola szólója. Aztán Linett óvatosan kihátrált mögülem.
A lányok páros franciába kezdtek. Mindenre kiterjedő orália jött. Az események követésére nem igazán volt módom, átadtam magam a lányok fantasztikus aktivitásának. A nyelvek, az ajkak bejárták makkomat igy is, úgy is. Éreztem, hogy mélyen elmerülők, hogy a zacsi és a golyók gondos kezelésbe részesülnek. Ezek voltak azok a percek, amikor kéj és a mámor lett úrra rajtam.

>LOTTI LÁBAI A DEREKAM KÖRÉ FONVA
Az intenzív program után kicsi pihenés és szomjasok is voltunk. Letti javasolta, hogy egy kis masszázs a padon legyen a folyttás. Ittunk, csevegtünk. Aztán Lottit átöletem a forró ölelésre a válasz az lett, hogy lábait körén kulcsolta. Ahogy megszorított lábaival intenzív vágy támadt bennem. Előre léptem egyet és keresztbe felfektettem a padra. Testének magassága ideális volt, csípőm éppen az ő csípőjével volt egy magaságba. Kéjesen feszültem neki és megtalálva a ritmust a csípők mozgása a szeretkezést imitálta.
Közben Linett kitartott a masszázs elképzelése mellett és a hátamat, fenekemet istenein gyúrta. Hátamon masszázs élmény, csípőmön a szex illúziója igen csak egyedi helyzet . Linett, hogy kezeim Lottin mellkasán, mellein jobban csuszának egy kis krémet is adott. Lottival igen kitáróan élvezkeddtünk. Linett belátta, hogy ez most nem a mázsás ideje. Lábaim közzé bekalandozott keze, érintve zacsit és a farkamat. Lábaival jelezte, hogy kicsit nagyobb terpeszbe álljakt. Beült a lábaim közzé és az intenzitást fokozva elkezdett a szájával alaposan kényeztetni. Film szakadás.
A padnak hátra dőlve állok, Lotti mellkasomat átöleli, játszik velem, csókolja nyakamat. Előttem Linett térdel és szájában elvagyok veszve. Lenézve csodáslom a pompázatos fenekét, ritmust segítve fogom fejét. Ismét film szakadás.
Az ösztönök és az élmények vették át az uralmat a térben és az időben, de a rejtélyes óra, amely Linett szerint a pontos időt a plafonra vetíti, jelezte, hogy szeánszunk vége felé közeledik. Távozás előtti zuhany.

>CSERESZNYÉZÉS
A szobába vissza térve Linett nyári ruhácskába, Lotti törit maga köré tekerve volt.
Utcai viselet vissza nyerés közben megvalósult a közös cseresznyézés. Érkezéskor Linettnek adtam át egy zacskónyi cseresznyét. Azzal a megjegyzéssel, hogy azért hoztam, hogy tudjunk egytálból cseresznyézni. Kedves. könnyed beszélgetés, sok mosollyal és zsigereinkben nem csak az igazán jó ízű cseresznye által keltet öröm, hanem az elmúlt 2 óra különös egymásra találásai, játékossága, évődése, izgalma, kéje, erotikus magaslati is munkáltak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonomba megbeszéltek alapján érkezéskor Linett borítékját a zenedoboz mellé helyeztem.
Lottinak cseresznyézés közben adtam át borítékot. Aki a félig nyitott borítékból éppen csak kikandikáló ajándéknak külön örült.
Fejenként * rózsa a 2 óra és *-* rózsa az egymással foglalkozás.
A tali totál megérte.
> 2024.JUNIÚSI HAVI TOMBOLA FŐDÍJA LINETT
Júniust, amely Linett “a hónap fődíja” különösen keretezettem beszikkel. Éppen a meghirdetés előtt kerestem fel és írtam, amely a meghirdetést követő napokban jelent meg. Hónap vége előtt jött létre ez a hármas tali, és a leázás követően tudom közzé tenni. Igy tudom sajna nem én nyerte a fődíjat, de tudom milyen változatos élményeket biztosit Linett.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Linett kuckója randi helyszínnek minden szempontból ideális, kényelmes, komfortos több szereplős szeánsz esetén is.

Tündér Szemű Amazonok érzéki párost alkotnak. A randi sodrását a spontaneitás a közvetlenség, egymásra hangolódás, a nyitottság, az öröm keresése és a kölcsönös öröm adása biztosította. Mind ketten folyamatosan jelen vannak, figyelnek, figyelik a mozdulatokat és reagálnak rá, s ezt teszi teljes odaadással. Szeretik és élvezik, amit csinálnak, ha látják a szenvedélyt, az Őket is még jobban lázba hozza. Nagyon jól ,,rezegtünk" együtt.
Tündér Szemű Amazonokkal izgalmas és érzéki édes hármas talit valósítottunk meg. Arra vágyunk, hogy közösen jó legyen és ez beteljesedet.

Köszönet mesés radiért a Tündér Szemű Amazonokak!


Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 – F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-08 23:09:37
Engem a sok hiba nem zavar, mert a magas színvonalú novella pazar. Volt szerencsém hozzájuk, anno. Örülök, hogy Lotti újra itt, szerintem hamarosan be is nevezek egy “légyottra”. Köszi, hogy megírtad

2024-07-08 14:43:36
Jól írsz, egyre jobban, ez már egy erotikus novella, a páros pedig mint ennek ihletője sem mindennapi. Köszönjük szépen!

2024-07-08 14:09:45
Fantasztikus tudósítás minden elemében (a helyesírás kivétel, de a ps ezt érthetővé teszi). Különösen igényes a lányok külsejének leírása, a levezetés pedig finoman szólva is kedvcsináló! Valódi, Istennőkhöz méltó írás. Köszi és grat.!

2024-07-03 14:06:31
Mivel az élmény kiválóan át van adva, a szöveg tagolasásával, cimeivel nem is foglalkozom már. Irigylésre méltó történetet olvashatunk, köszönet a megosztásért.

2024-07-02 13:40:44
Én már meg is érkeztem, a sárga irigység állapotában. Szép munka.Nagyon izgalmas lett volna a másik lány is megérkezik közben című fejezet. Kár, hogy nem így alakult (magánvélemény).
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

felejthetetlen: 20db
(2024-09-06) : Mellém dől kicsit, majd hirtelen átdobja egyik combját a fejem felett és úgy kezd el ajkaival játszani rudamon, hogy én közben ismét finomságos ölében lefetyelek, miközben csípőmet emelgetve szexelek a szájával, finoman rám szorító kezével.

(2024-07-09) : Falloszommal nagyon egymásra találtak. Jól ráérzett Linett, hogy én hogyan szeretem. Kézzel és szájjal is megdogozott. Cumikázásban sziporkázó alakítást mutatott be. Váltogatott tempóval, differenciált ütemezésben szlopált.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

nagyon jó: 16db
(2024-09-02) : Kaptam egy párnát a fejem alá, egy kis olajat a nemesebb felemre és elkezdett játszani rajtam. Először csak kézzel, aztán egy szempillantással később a szájába vett és bemutatta a fuvolatudományát. Változatosan kényeztetett, hol csak végig nyalta a rudat, mint egy nyalókát, hol pedig bekapta és igazán barátnősen szopott gyengéden.

(2024-07-09) : Nagyon szép látvány és érzés volt, ahogy franciázott nekem, hol csak nyalogatva a makkot, hol bekapta és siklott rajta az ajkaival. Elkalandozott többször a zsacsira is, majd vissza a szerszámra. Nem sokkal később elengedtem magam és finoman levezetett. Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért rákérdeztem, hogy viszonozhatom-e,

(2024-05-05) : She eventually took her tongue out of my mouth and went south to treat my little friend. She is quite good with her hands... really good. She also gave me an energetic French.

: 15db
(2024-06-05) : A matracon Linett szemből rám feküdt, szavakba nem önthető élmény volt restének teljes érintése, és a csókolózás újra és újra neki lendülése. Mint akik nem tudnak egymással betelni, ajkain agymásra tapasztva és kezeink simítottak, cirógatták egymás testét.

(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot