Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 12:55:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves!

Köszönöm szépen a rólam írt beszámolót, amit teli tűzdeltél kedvességgel. 😊
Tudom, hogy alapvetően nem én vagyok a felvevő közeg és hogy ezek az írások nem a szolgáltatóknak születnek, hanem a többi kedves keresőnek útravalóul, viszont ettől függetlenül nekem nagyon jól estek ezek a szép megfogalmazások és egyáltalán nem éreztem sem "sziruposnak", sem "túlcsordulónak".
Úgy látszik az én női lelkem erre reagál pozitívan, mint sem a pornós megfogalmazásokra. Mégegyszer köszönöm. 🥰

Várlak szeretettel legközelebb is. 💕

Beszámoló Linett +36306793729 121707 erotikus masszázs

FoxT a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
csókos száj
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Szervezési változás történt a napomba, A lehetőséggel élve ránéztem az oldalra és három hívást elengedtem. Egyik sem volt sikeres. Szűk félóra múlva Linett visszacsörgött (azán valamennyien akiket hívattam...)
Linett szabad sávja számomra alkalmas volt és két órával később ajkaink fizikálisan találkoztak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cúgos kerület egyik számomra ismert rejtekének sarkán húzódik meg a majd százéves társasház, ahol Linett kuckója van.
Közösségi közlekedés bőségesen van a 7 busz család, 1 villamos és a vasút is használható Zugló megálló, mindegyik 4-6 perces séta.
Parkolás akár a ház előtt is, ha szerencséje van az embernek. Mivel ismerős vagyok a környéken pátszáz méterre lévő kedvenc helyemen álltam meg. Alapvetően nem a háznál valló parkolás a legpraktikusabb szerintem. A parkolás fizetős.
Bocs a GPS nem használtam, nem tudom mit mutat, de ha a Thököly útról javasolja a közvetlen be kanyarodást, akkor csőbe húzott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Linett kuckója a múlt század harmincas évek jó módú tisztviselők igényei szerint épült, előszoba, kétszoba, konyha (ami természetesen a komfort biztosítása érdekében fürdőszobává avanzsált). Terek tágasok, belmagasság ma építetteknél majd egy méterrel magasabb. A masszás szoba is tágas, mindennek van megfelelő hely. Berendezésében a tetszetősség és a praktikum egyaránt szerepet játszik. Kellemes fényű lámpák adnak jó fényt.
A szobában van egy míves masszásasztal van. Látogatásom során esztétikai funkciója érvényesült, használatára nem került sor. Bár így vissza idézve, mérete, robusztussága okán igencsak izgalmas akciók helyszíne lehet. Nagyméretű matrac van letéve, friss fehér lepedővel letakarva. Ez lett a program helyszíné. A matrac melletti asztalkán néhány szükséges kellék és egy zene doboz volt. Hamar megállapítottam, hogy zenei izésünk egy része éppen egybe esik.
A szoba számomra megnyugtató, bensőséges hangulatot árasztott, vélhetően vendéglátóm személyiségét vetíttetem ki a környezetre.
A fürdőszoba újszerű állapotban van. A zuhanyzásra kádban van lehetőség. Úgy tűnik ezen a környéken a zuhany függöny nem kedvelt kellék, mert itt is hiányzik. Igyekeztem, hogy ahogy előttem úgy utánam is száraz legyen a padló. Tisztálkodáshoz van választék tusfürdőből, és minden olyanból, ami szükséges lehet. Törülköző nagyméretű.
Kényelmes, komfortos, csodás, csendes, diszkrét erotikus masszázsok kuckó.
Linett külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Linett megjelenése, a szelídség a lányság, visszafogottság a jellemző.
Linett alakjáról a képek sokat elmondanak. Nagyon szép ívelt arányos a teste, a képeke nagy hangsúlyt kap az ámulatba ejtő popsija. Alakja vonzó, azt gondolom tipikus körte alakú a test formája (felől vékony, kecses csípő, és vonzóan domborodó popsi.) Bőre bársonyos. Haja szőke ápolt, illatos, dús, jó vele játszani.
Arca bájos, lágy, szelíd, izgalmas mosoly ül folyamatosan az arcán.
Melle arányosan kicsi, halvány udvaruk veszi körbe a kacérok és kívánatos, bimbok
Az arany háromszög találkozásunkkor enyhén -számomra izgatóan- borostás volt, kelyhe kagyló formájú, feszes, kívánatos, és nagyon ízletes.

Linett szelídségé, kedvessége átütő érzékiséggel párosul. Az érzékisége is lassú, hömpölygő, és ellenállhatatlan módon érvényesül. Mint a mágneszár, nem látod, elkezd vonzani és nincs ellen, bezárt az éroszi terébe. Ha volt alkalmad Linett gyönyöreinek terében lebegni, akkor vissza vágysz, mert szükségét érzed ezen csodának.

Könnyed vékony anyagú nyári, indiai mintás (?) ruhában fogadott. Nemes egyszerűséget és bajosságat sugárzott. Szájra puszit kaptam. Ilyen köszönés után, azt gondoltam nem szükséges, megkérdezni, hogy maradhatók-e?
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 121707 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 121707 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2024-06-05 15:58:19 erotikus masszázs 1217075. Linett +36306793729 beszámoló 2024-06-05 15:58:19 erotikus masszázs 1217076. Linett +36306793729 beszámoló 2024-06-05 15:58:19 erotikus masszázs 121707
Erotikus masszázs
Idő hiányában elmaradt. Mondhatnám, hogy érdeklődés hiányában, de annyiban nem igaz, hogy érdeklődés volt, de sok minden az érdeklődés közép pontjába került. Linett néhányszor kedvesen kezdeményezte a masszázst, de valahogy mindig elterelődőt a figyelmünk. A randi utolsó harmadában egy alapos Lingam masszázs sort került.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
>TESTEK ISMERKEDÉSE -
A szükséges előkészületi körök után a szoba közepén kicsit a masszás asztalhoz közelebb állt Linett pirosas melltartó - bugyi együttesbe. Oda lépve hozzá elkezdtünk csókolózni. A csókolózás mind kettőnk számára jól eset így kitáróan műveltük. Linett finoman, gyöngéden kezdi a csókot, és lépésről lépésre a partnerre reagálva engedi bele magát. Nyelveink is alaposan még ízlelték egymást.
Csókok közben Linett fürtjeivel játszottam.
Ajkaim felfedezőútra indultak. A nyelvem végig pásztázta Linett fülét, nyakát, a vállait. Kezeim is ezen a tájékon kalandoztak. Aztán a jobb tenyerem a hát bebarangolása közben bele akadt a melltartó keresztpántba, és már nyitottam is a csapott. Elém tárolt Linett elragadó mellei. Számmal és nyelvemmel a mellek megismerése során - reakciók alapján - kölcsönös örömöt szereztem.
Kalandozásomat lassú tempóba tovább folytattam. Délnek tartva, Linett elé térdeltem a has, a köldök bebarangolása után megérkeztem a bugyi széléhez. Komótosan elkezdtem a textilt lefelé húzni, és közben puszikkal elhalmozni Linett arany háromszögének környékét. A textil 2-3 perces cirógatás kíséretében lekerült és ekkor már Linett is ott térdelt velem szembe.
Linett javasolta menjünk a matracra az kényelmesebb.

>LINETT A FUVOLA MŰVÉSZ
A matracon Linett szemből rám feküdt, szavakba nem önthető élmény volt restének teljes érintése, és a csókolózás újra és újra neki lendülése. Mint akik nem tudnak egymással betelni, ajkain agymásra tapasztva és kezeink simítottak, cirógatták egymás testét. Nagy örömet leletem abban, hogy tovább játszathatom Linett hajával, egyszer –egyszer végig csókoltam nyakát.
Linett kezei sem voltak tétlenek, simogatott, egy darabig a mellkasomon játszott. Alkalmanként ajkai a mellemet kényeztették. Keze egyre inkább lejjebb ment és elérte a farkamat. Kezével előbb óvatosan, majd egyre érzékibben játszott. Aztán ajkai is megérkeztek a farkamhoz.
Kezdetét vette egy sok szolamú fuvola játék. Ebben a lágy simítások, az ajkak intenzív munkája, a nyelv tánca egyaránt szerepet játszott. Ritmikusan a makk, a tőrész és a zacskó kapott ingereket. A fuvolajáték meghozta eredményét.

> A KAGYLÓ KINYÍLÁSA - AMI NEM AZONOS A TELJES SIKERREL
Linett teste maga az érzékiség, ebbe az aurába húzza be a partnerét.
A kölcsönösség jegyében újra az arany háromszög felé vettem az irányt, de már átütőbben kívántam tevékenykedni. Szemérem dombja finoman izgatóan borostás volt, nagyon izgató érzést nyújtott. Linett puncija tankönyve illően kagyló alakú. Hihetetlenül csábitó ahogy kicsit szét nyílik a kagyló és ahogy az ember kényeztetteti fokozatosan tovább nyílik, és enyhén nedvesedik. Bevettem magam két combja közzé és változatos és kitartó puszikkal, nyelv játékkal kényeztetem. Kedvesen fogadta, enyhe sóhajok és nagyobb levegő vételek jelezték, hogy jó úton járok. Hol csípőjét finoman a számra nyomta, hol fejemet húzta vadítóan az ölébe. Tevékenységemet igazai siker nem koronázta, Linett kedvesen dicsért. Megfogadtam, tartom alap elvemet: lehetőség szerint aznap legyek az első vendég.

>LINGAM MASSZÁZS
Linett javasolta, hogy lingam folytassuk a randit. Néhány apró előkészület után Linett elkezdte a lágy, simogató, lassú érintéseket. Linett oda adása, kedvessége, a lingam során is folyamatosan meg volt. Nemes játékot játszót, hogy a kéj megélhető legyen, megadja azt a misztériumot, amely a vágy keltés, a vágy fokozás, a kéj elérése és beteljesedése volt. A technikai részletekről fogalmas sincs, totális kényeztetésben volt részem. Egy utazásban tettem meg amely során több orgazmust éltem meg, a dolog sajátossága volt ezek eltérő intenzitása.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
>LINETT ÉS AZ ÁLTALA NYÚJTOTT ÉLMÉNY IGEN MAGAS SZÍNVONALÚ.
A telefonomba megbeszéltek alapján érkezéskor borítékba a zenedoboz mellé helyeztem. Extra ügyben nem tájékozódtam.

> 2024.JUNIÚSI HAVI TOMBOLA FŐDÍJA LINETT
Amikor nála jártam nem tudtam még, hogy a 2024.juniúsi havi tombola fődíja Linett lesz. Mikor írom a beszit, kicsit nyom az, hogy azoknak, akik nem ismerik imádnivaló, galamblelkű lányt elmondjak minden olyat, ami miatt érdemes “megnyerni”, ha az nem sikerül akkor miért érdemes elmenni hozzá. Mindenkinek sok sikert, jó élményeket!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
> LINETT A KÉNYEZTETÉST MAGAS SZINTEN VÉGZŐ FENSÉGES NŐ
A kölcsönös érzékiségre vágyó, lágy erotikát kedvelő vendég mindent megtalál Linettben. Olyan csöndes folyón utaztunk közösen, amely, mely az erotika, a kéje, és az érzékiség örömeinek mély bugyrait tette bejárhatóvá.
Köszönet Linetnek, hogy elvarázsolt és remélem lesz alkalmunk további közös élményekre.
Azt hiszem ilyen keveset még nem beszélgettem a randi során. Ennek kettős az oka:
Csókolozás, nyalakodásközbe megtele szájjal az ember nem beszél.
Linett nem volt bőbeszédű, gondolatai kedvesen, tömören közölte, minden témára nyitott, mondandómra kíváncsi volt, de inkább a tettek kapták a főszerepet.



> LINETT ÍGÉRETE FÜLIG ÉRŐ MOSOLLYAL AZ ARCOMON TÁVOZTAM.
Jó megérkezni hozzá, mert nagyon szívélyesen fogad és az ember szívében gyönyörűséggel távozik.
Igen, Linett adatlapon szereplő ígéretednek megfelelően fülig érő mosollyal az arcomon távoztam.
Köszönöm!


Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-14 22:28:31
Igényes és jól kidolgozott himnusz lett ez az istennődhoz. Csak az elszámolás résznél esett le,hogy ez nem egy romantikus regény, hanem egy vásárlói tájékoztató. Különleges részletekkel és pikáns tartalommal meg turbozva

2024-06-14 10:32:29
Túlzottan széttagolt, Tarantino - Ponyvaregény film felépítésére hajazó, ámde attól fényévekre sikerült beszámoló. Linett pályafutását ismerve, kétségtelen hogy remek élmény volt, amire visszakövetkeztetve érthető a túlzó, barokkosan csöpögősre sikeredet élmény leírása. Számomra nem jön be ez a stílus, de az élményt/Linett varázsát ismerve nincsenek kétségeim hogy az író jól érezte magát.

2024-06-08 20:32:31
Sokkal kevesebb beszámolót olvasok, mint régebben. Oka van.
Alapvetően a hirdető személye meghatározó az olvasásnál, főleg, ha már személyesen is ismerem.
Kiváló ajánlólevelet írtál, az összkép tartalma tetszett a legjobban. Kedvcsináló? De még mennyire. Köszönöm szépen.

2024-06-08 10:20:30
Főnyeremènyhez mèltó reag.

2024-06-08 10:05:54
Egy ilyen reagot szívesen bezsebelnék! Gratula FoxT!
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

felejthetetlen: 17db
(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

(2023-03-03) : A masszázs kezdett lingammá alakulni, mégpedig olyan lingamba, amelybe az ajkaival és a nyelvével is besegített, így ez francia lingam volt. Amit még tovább turbózott mert a melleit is bevetette, így már kebelszexes francia lingammal kápráztatott el.

nagyon jó: 15db
(2024-05-05) : She eventually took her tongue out of my mouth and went south to treat my little friend. She is quite good with her hands... really good. She also gave me an energetic French.

(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

: 14db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot