Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-11 14:03:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Webster! 😊
Köszönöm szépen ezt a kedves hangvételű beszámolót, amit rólam írtál a napokban. Jól estek a soraid és örülök hogy vendégül láthattalak egy röpke órácskára, annak pedig mégjobban hogy sikerült kikapcsolódnod. 🤗
Várlak szeretettel legközelebb is, ha úgy döntenél hogy ismét meglátogatsz! 💕

Beszámoló Linett +36306793729 119223 erotikus masszázs

Webster a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Linett legutóbbi beszámolója, illetve reagálása keltette fel a figyelmemet. Átolvasva a bemutatkozóját, meg a vállalásait úgy éreztem telefont kell ragadnom, meg kell ismejük egymást közelebbről is. 2 nappal a randink előtt hívtam, elsőre nem sikerült elérni, de amint lehetősége volt rá megcsörgetett. Második hívásomra így már rögtön tudtunk is egyeztetni. Bájos hangja elmondta a lehetőségeket, én meg 2 napra rá már foglaltam is időpontot a rendelőjében.
Megközelítés
Autóval könnyű a megközelítés a parkolás se okoz különösebb gondot, de arra figyelni kell, hogy az utca fizetős, ám az önkormányzat már lespórolta a fizető automatát, így azt a mögöttes párhuzamos utca sarkán kell keresni. BKV-vel az 1-es villamos+lábbuszt ajánlanám.
Helyszín
Egy régebbi társasház valamikor a 90-es években épülhetett, csendes környék szívesen laknék itt. Nagy tágas szobák vannak, maga a rendelő szép nagy ízlésesen berendezett, picit távolkeleti hangulatot áraszt. Található benne egy nagy matrac, és egy masszázs ágy is. Zene jól megválogatott, egyszóval kellemes hangulatot áraszt. Ami sokat dobna még egy tükör a matrac mellett.
Fürdő modern, jól felszerelt, van minden ami egy ilyen randevúhoz szükséges. A kilépő meg a törülköző friss, száraz volt.
Linett külseje
A fotók amikkel hirdet sokat sejtetnek, de igazán élőben jön át Linett igazi szépsége, és szexuális kisugárzása. Szőke hosszú haja van, vékony, de formás leányzó. Arca szép, ajkai csókra csábítanak, mikor mosolyog az meg egyenesen elragadó. Magával ragadott a személyisége, a természetessége, az ahogy a vendéghez hozzáér, most így visszagondolva is libabőrös lesz tőle az ember jó értelemben. A popsit direkt a végére hagytam, mert az valami fantasztikusan jó, jó markolászni.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 119223 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 119223 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2023-09-11 19:48:30 erotikus masszázs 1192235. Linett +36306793729 beszámoló 2023-09-11 19:48:30 erotikus masszázs 1192236. Linett +36306793729 beszámoló 2023-09-11 19:48:30 erotikus masszázs 119223
Erotikus masszázs
Legyünk őszinték, az ember nem elsősorban a masszázs tudás miatt jár erotikus masszázsra, itt azonban amit nyújtott Linett maximálisan meg voltam elégedve. A masszázsra a levezetés után került sor amit nem bántam meg mert, maga a vendéglátóm személyisége, az atmoszféra, a zene, teljesen kikapcsolt/feltöltött. Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva. Ami újdonság volt nekem, hogy a fejem/nyakamat is a kezelésbe vette, külön-külön a karjaimat is, sőt még a talpamat is úgy tudta érinteni, hogy egyáltalán nem rúgkapáltam. ( pedig erre sajnos hajlamos vagyok ). Közben végig oldottan tudtunk beszélgetni, egymás hobbiairól. Jött a csúcsrésze a dolognak, mikor följött ő is a masszázspadra, és a testét/ciciket is bevetve folytatta a már megkezdett testem kényeztetését.
Levezetés
Betoppanva a lakásba egy tűzrőlpattant világos egyberuhás szőke tündér várt. Megpillantva őt megmondom őszintén zavarba jöttem, és mindenféle hülyeséget mondtam amit Linett huncut módon humorosan-csípősen le is csapott. Nem beszéltünk forgatókönyvet, inkább sodródtam az árral ahol a kapitány Linett volt.
A zuhanyzásom után, szőke tündérem már várt a szobában egy pohár vízzel, tálcával a kezében. Fekete dögös bugyi/melltartó kombóba fogadott, megkoronázva fekete combfixel. Itt villant az be, hogy kár, hogy csak a világos oldalon van. Nem sokat cicózott határozottan hozzám lépett, majd megcsókolt. Nah itt vesztettem el az időérzékem, rendesen nyelves csókot adott, teljesen úgy éreztem mintha a szeretőm, nem is inkább mintha a barátnőm lenne. Mindeközben megszabadítom a melleit a fogságból, és finoman leveszem a bugyiját is. Ekkor megfogja a kezem, és ráhúz a matracra. Így folytatjuk a csókolózást, amit olyan beleéléssel csinál, hogy órákig elbírnám viselni. Időnként a nyakamat csókolja meg a fülemet is, és közben azok a halk nyögések uhh nagyon vadítók. Megkell, őt kóstoljam ezért, itt átveszem az irányítást, és óvatosan a tökéletesre borotvált puncija felé veszem az irányt. Átveszem a rezgését, belekóstolok barackjába, majd figyelem a reakcióját. Linett hangos sóhajokkal jelzi ha valami tetszik neki, így könnyű megtalálni azt a technikát amit szeret. A tűzijáték most elmaradt, ha több időnk van szerintem ez összejöhet. Helyett cseréltünk most ő vett kezelésbe. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy élvezem tündérem ténykedését. Apró csókokat hintett a farkamra, majd először a környékkel/zacsival foglalkozott. Kár, hogy sok lány kihagyja ezt, pedig elég izgi mikor egy nő foglalkozik a golyókkal is. Utána nyelvjátékkal végig cikázott a törzsen majd finoman bekapta a farkam. Nem kis szívóerővel dolgozik a makkon, közben a kezei elkalandoznak a zacsi felé is. A rudat többféle módon is ingereli, ekkor már a kezét is bevetette, így szopizott rendületlenül. Elég közel volt hozzám, hogy menet közben a cickókat, meg a puncit is tudjam simogatni. Fantasztikus látvány, és érzés volt, hogy egy ilyen szépség kényeztet. Átadtam magam az érzésnek, és elélveztem az ajkai között. Nem rohant el, hanem hagyta, hogy egy picit lenyugodjak. Ezután ő kiment felfrissítenie magát, majd indult a fentebb említett masszázs rész.
Elszámolás
Amit a telefonban megbeszéltünk annyi rózsával készültem az 1 órára, extrát nem vettem igénybe, a végén rendeztem, amit a kis komódra helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Linett, egy modernkori gésa aki arra törekszik, hogy a vendégnek a legjobb élményt nyújtsa. Kellemes társaság, fantasztikusan csókol, remek alakja van, ha 2 naponta egy ilyen szépség ápolna le soha nem mennék máshoz :) A masszázsa feltölt, kikapcsol, relaxszál ugyanakkor kellően erotikus is. Találkozásunk amolyan ismerkedős, első randis élmény volt, szívesen visszamennék még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-11 23:24:39
Az Összképben emlitett gésa alakja rémlett fel előttem is mikor olvastam soraid. Remek meglátás, tiszteletteljes hozzá állásod magas szintre emelte megemlékezésed a Linettel töltött óráról, köszi a közzétételét.

2023-09-11 21:30:00
Köszönöm az élmények felfrissítését, pöpecül átadtad a Linett-érzést. Nem hiányoltam semmit. Adom az összképet, a masszázst mondjuk még meg kell tapasztalnom rendesen is.
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

(2023-08-31) : Linettet, pedig kértem, hogy üljön a számra. Ezt meg is tette, arccal a farkam felé. Naná, majd kimarad a medveölés látványából? Kis levegőhöz jutva hörögtem, hogy most fogok elélvezni. Na, akkor megyek osztozkodni, mondta Linett.

felejthetetlen: 19db
(2024-01-29) : I settled into the massage table, my naked body lying face down. Linett's erotic massage is easily the best I've ever had, an incredibly sensual affair that combines hot oil, gentle pressure, alluring teasing and just the perfect sense of knowing what turns a man on.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 12db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-07-17) : Közepes erővel masszíroz, de gondolom szükség esetén nagyobb erőt is bele tud vinni a mozdulatokba. A felső testemmel kezdett, a hátamat karjaimat ügyes fogásokkal masszírozta meg, majd mielőtt az alsó végtagjaim kerültek volna sorra, kaptam egy kellemes és nagyon jóleső nyak, csuklya és tarkó masszázst.

: 14db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot