Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-17 22:23:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves! 😊
Nagyon szépen köszönöm a kedves sorokat! Elnézést kérek hogy csak most reagálom le hetekkel később, ettől függetlenül nem jelent kevesebbet a szívemnek, mint amikor először olvastam a beszámolód a megjelenésekor.
Nagyon szépen, szeretettel és tisztelettel írsz mindig rólam is és úgy összeségében a hölgyekről ezen az oldalon, mindig jól esik a női lelkemnek olvasni a megjelent írásaidat.
Bárcsak sokszorozni lehetne téged vagy legalábbis azt az "úriember-gént", ami benned van! A lényeg a lényeg hogy örülök hogy ismerhetlek és hogy időnként megtisztelsz a látogatásoddal. Egy baj van csupán, hogy veled mindig olyan gyorsan elrepül az idő édesem. 🥰
Várlak szeretettel legközelebb is! 💕

Beszámoló Linett +36306793729 118714 erotikus masszázs

dgab a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
igéző szemek
profi, szakszerű
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Belső üzenetekben szoktunk csevegni, de most ezúttal telefonon kerestem Linettet.
Korábban találkoztunk már többször is és az akkori kellemes emlékek hatására szerettem volna vele újra találkozni. Mikor jelezte a rendszer, hogy hívható, telefonhívásomat elsőre fogadta és a randira tervezett időpontom szerencsére szabad volt, így gyorsan sikerült egy másfél órás találkozóra a részleteket megbeszélnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet ismertem, de azért telefonon még a pontosítás kedvéért erre rákérdeztem…változás nem volt.
14. kerület, csendes nyugodt mellékutcája, ami tulajdonképpen egy zsákutca.
Tömegközlekedéssel ideális és egyszerű az odajutás, Hungária krt. – Zugló, majd onnan még egy kényelmes pár perces gyaloglás.
Parkolásra is van lehetőség, ha nem is közvetlenül a ház előtt, de a környező utcákban biztosan, azonban irányokat célszerű figyelni, mert sok az egyirányú utca.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi, több emeletes társasház alsóbb szintjén lévő tágas otthonos lakásban van a helyszín. Az utcával egyetemben a házra is a csend és a nyugalom a jellemző természetesen a 100%-os diszkréció mellett. Még egy lakó hangját, vagy jelenlétét sem lehet tapasztalni, pedig biztosan laknak ott mások is a házban :)
A helyszín egyszerű, de nagyszerű, ahogy szokták mondani, abszolút minden igényt kielégít. Otthonos barátságos nyugodt légkörben fogadja Linett a vendégeit. A szoba meglehetősen nagy és tágas, úgymint a lakás minden helyisége. A szobában kellemes muzsikaszó mellett lazulhatunk el és tudunk átélni csodálatos perceket-órákat Linett gondoskodó kezei között szeretetteljes vendéglátásával, ahol egy strapabíró masszázspad és mellette a földön egy széles puha matrac is található.
A ruhák elhelyezésére a szobaajtó mellett lévő kis fotel ad helyet.
A tusfürdőkkel, szájvízzel, dezodorral tökéletesen felszerelt, patyolattiszta fürdőben egy nagyobb kádban van lehetőség a tusolásra és tudunk felkészülni Linettel az izgalmas közös randira.
Linett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Linett egy bájos, mosolygós, kedves leányzó. Már a telefonhívás alkalmával a csilingelő hangjával elbűvöli a hallgatót és a Hallgatót most direkt fogalmaztam így, mert Linett édes hangját egyszerűen még hallgatni is egy kellemes élmény.
De Természetesen ez az élmény a személyes találkozáskor bizony sokszorosan hatványozódik.
Szép hosszú szőke haja van, amit a randi legnagyobb részében szabadon hagyva vállain, kibontva hord kiemelve így vele az amúgy is kedves, szépséges arcát. A bájos arcához rendkívül csábító tekintet is párosul, nagyon szép, kíváncsi, mosolygós szemecskéi vannak és azok a csodálatos puha ajkai, azok pedig igazán csókolni valók, mindig és mindenkor :)
Formás teste van, arányainak megfelelő méretű cicikkel, hozzá karcsú derék, kerek popsi, tökéletes combok, bársonyos illatos bőr – kifogástalan és kecses megjelenés tetőtől talpig.
Linett érzéki lány, aki a romantikát, gyengédséget szereti, stílusa, hozzáállása rendkívül vonzó és a gyengédsége mellett egy egészséges bujaság is lakozik benne, ami tényleg igazán imponáló, hamar letudja venni az embert a lábáról.
Nagyon figyelmes, odaadó, vendég centrikus személy, mindvégig igyekszik a vendég kedvében járni mind a fogadtatás a masszázs és a kényeztetés terén is.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 118714 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 118714 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2023-07-18 09:00:08 erotikus masszázs 1187145. Linett +36306793729 beszámoló 2023-07-18 09:00:08 erotikus masszázs 1187146. Linett +36306793729 beszámoló 2023-07-18 09:00:08 erotikus masszázs 118714
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A másfélórás találkozónk legnagyobb része férfiasan bevallom az erotikáról és egymás kényeztetéséről szólt.
Egy kevéske, de annál tartalmasabb masszázsra a randink alatt azért természetesen sor került, de az is csak a találkozónk végén.
A szeánsz ezúttal most nem a masszáspadon, hanem a matracon történt egy lágy sikamlós illatmentes olaj használatával. Linett masszázsát már többször megtapasztaltam és mindig nagy hatással volt rám.
Közepes erővel masszíroz, de gondolom szükség esetén nagyobb erőt is bele tud vinni a mozdulatokba. A felső testemmel kezdett, a hátamat karjaimat ügyes fogásokkal masszírozta meg, majd mielőtt az alsó végtagjaim kerültek volna sorra, kaptam egy kellemes és nagyon jóleső nyak, csuklya és tarkó masszázst. Linett egyébként folyamatosan képezi magát a masszázs terén, amit a szerencsés vendégeken hatásosan kamatoztat.
Az izomlazító comb és vádli masszázsa is kifejezetten jól esett, nem beszélve a programot záró gyengéd talpmasszázsról.
Csiklandozás mentesen a legaktívabb és érzékenyebb pontokat érintve teljesen felfrissített a kezelése.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kint nagyon meleg volt, azonban a lakásban ideálisan kellemes hőmérséklet fogadott.
A fürdésemet követően a Kedves vendéglátóm a szobában várt rám szexi öltözékben, ami egy fehér-bézs színű melltartó és azonos színű bugyi volt, ezúttal azonban a combfix elmaradt.
De legyünk mi is elnézők és megértők, hiszen ebben a melegben nem feltétlenül lehet kényelmes viselet egy combfix. Úgyhogy ennek az amúgy számomra igen szexis ruhadarabnak a hiányát abszolút nem kifogásoltam, kárpótolt helyette Linett bája és szépsége.
Egy kis tálcán kedvesen felkínált számomra frissítőt is, amit gyorsan félig elfogyasztottam, majd a pad mellett állva átöleltük egymást.
Linett nem fukarkodik a csókokkal, fantasztikusan jól csókol, gyengéden barátnősen aktívan és nyelvesen, csodálatos élmény a finom csókjait, puha ajkait megtapasztalni és átélni.
Összebújva hosszasan csókolóztunk simogattuk egymást, közben kioldottam melltartójának csatjait és a számat a csókos ajkaitól lassan a cicijeire helyeztem.
Linett izgatóan sóhajtozott, éreztem mozdulatain, hogy nagyon kedvére van az, amit csinálok, egyik kezével a hátamat a másik kezével pedig gyengéden a férfiasságomat kényeztette.
Ezt követően javasoltam, hogy helyezkedjünk a fekhelyre, ott azért mégis kényelmesebb :) Linett, mint egy cicus elnyújtózott hanyatt fekve a matracon én pedig szemből idomultam hozzá.
Elképesztően finom csókjait tovább élvezhettem, majd formás testét bebarangoltam mind a kezeimmel, mind az ajkaimmal felváltva egyaránt, mindeközben több alkalommal is felkúsztam hozzá egy-egy finom szenvedélyes csókra. Hosszú-hosszú időt eltöltöttünk így mesésen egymást kényeztetve, ami után lassan a combjai közé is eljutottam.
Kezdetben a külső és belső combjait halmoztam el rengeteg puszival és gyengéd érintésekkel, majd utána jutottam be combjai rejtekébe. Punciját a kis bugyiján keresztül simítottam és csókoltam meg előszőr, roppant izgató volt számomra, ahogy Linett ekkor már egyre nagyobb sóhajokkal fogadta az érintéseimet, majd bugyiját óvatosan félrehúzva gyengéden a nyelvemmel folytattam. Isteni volt az illatos puncija, nyelvvel kényeztetni maga volt a tökély.
Aztán Linett engedélyével levettem az utolsó fehérneműjét is, hogy még szabadabban férhessek combjai közzé. Velem együtt úgy érzem Linett is nagyon élvezte a kényeztetésemet a kellemes sóhajai, csípőjének hullámzása számomra nagyon bíztató jelek voltak.
Kezével többször is mélyen beletúrt a hajamba és igazította punciját minél jobban a számra, jelezve, hogy nagyon jól esik neki és semmi esetre se hagyjam abba. Még nagyobb terpeszbe tette lábait és ekkor már a két kézzel húzott a tarkómnál fogva mélyen a combjai közzé. A csodálatos élmények között teljesen elvesztettem az időérzékemet, de hosszú-hosszú percek biztosan elteltek, majd kértem Linettet, hogy nagyon szívesen szemből is kényeztetném és ehhez csücsüljön szemből a számra. Nagyon édes volt, lesütött szemmel mondta, hogy inkább 69, és akkor úgy ő is hozzám férne.
Szeretem ezt a pózt, így nagyon örültem javaslatának és pillanatok alatt átfordultunk 69-be.
Puncijával a számon csodálatos volt érezni Linett elképesztően finom kényeztetését, sajnos nem láttam, hogy mit és hogyan csinál, de amit éreztem az leírhatatlan volt. Felváltva csókolgatta a combjaimat, majd a zacsimat a golyókkal isteni finoman és érzékien kényeztette. Ezután lassan a farkamat vette a forró ajkai közé és a combjaimat két oldalt átkarolva kézhasználat nélkül ütemesen szopni kezdte. Csodálatosan csinálta, igyekeztem én is punciját úgy kényeztetni a nyelvemmel, ahogy és amilyen finoman Linett kedveskedett nekem. Az ingerek azonban erősen löktek a csúcs közelébe, amit még azért későbbre szerettem volna tartani, látni akartam Linettet és kértem forduljunk szembe.
Ekkor viccesen megjegyezte, hogy …nahát most akkor elveszem a játékát..? :) neem mondtam, hogy ilyet semmiképpen sem tennék, és ekkor szemből rögtön a puncijával a számra csücsült… hát ami ekkor ért az maga volt a csoda.
Punciját szorosan a számra téve egész testében hullámozva élvezte a kényeztetésemet.
Az arcommal a combjai között nyalogattam kincsét és éreztem, hogy a csúcs közelében járunk. Fokoztam a nyelvem mozgását, ami végül Linett számára elhozta a legszebb gyönyört.
Fantasztikusan hajlékony a teste, miután a csúcsra ért az élmény hevében hirtelen rám feküdve teljesen hátradőlt rajtam, úgy, hogy a lábai – combjai az arcomnál, vállaimnál maradtak és a tarkójával pedig egészen a lábaim közé visszahajolt. Nagyon szuper volt, meglepődtem csodás hajlékonyságán. Pár percig ebben a pózban így egymáson megpihentünk, közben óvatosan az érzékenységére ügyelve adtam pár puszit puncijára, majd ezután mondta, hogy ezt most sokszorosan visszaadja nekem.

Gyorsan megfordult én maradtam továbbra is fekve a hátamon Linett szemből hozzám bújt, elkápráztatott újra finom csókjaival, aztán a mellkasomra adott finom puszik és mellbimbó kényeztetés után az ágyékom felé csúszott egészen le a combjaim közé. Kézbe vette a farkamat masszírozta le és fel, a merevedésem pillanatok alatt el is érte a maximumot, majd lassú mozdulattal a puha ajkai közzé vette és egy leírhatatlanul finom orális kényeztetés következett.
Édes kis cuppogások kíséretében fokozatosan növelte a sebességet és a vákuumot, mialatt a jobb kezével végig a zacsimat masszírozta. Isteni kényeztetése közben több alkalommal puszilgatta finoman a farkam szárát, majd lentről egészen a tetejéig gyengéden nyalogatva a makkomat kezdte ingerelni a nyelvével. Linett úgy helyezkedett közben, hogy a jobb kezem a combjai közé férhessen. Hatalmas ingerek értek már ekkor, ajkai visszavonhatatlanul repítettek a csúcs felé, a robbanásom pillanatában szóltam, de Linett nem lassított, így az ajkai fogságában egy óriási kielégüléssel lett „végem”.
Elterültem a matracon és amíg próbáltam a jelenbe „visszatalálni” addig Linett kiszaladt egy rövid időre a fürdőbe. Csak pár másodpercre hagyott magamra és már jött is vissza, édesen mellém bújt, a mellkasomra hajtotta a fejét, lábainkat összekulcsoltuk és szoros barátnős ölelésben pihentünk és beszélgettünk. Ezt követően került még sor Linett kellemes masszázsára, amivel zárult és lett teljes a közös programunk, majd egy gyors fürdést és öltözést követően hatalmas csókok kíséretében jöttek a búcsú percei.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randink végén utólag adtam át az ajándékaimat, de előre igazából nem is szokta kéri és nem is beszéltünk róla. A kapott élmények messze a legmagasabb értéket képviselik, melyre Linett személye a garancia.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Öröm volt számomra újra látni, érezni Linettet, nagyon élveztem a vele töltött időt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csoda szép, érzéki arany lelkű, kedves leányzó csodálatos személyiséggel és elbűvölő erotikus kisugárzással.
Nagyon odaadó, vendégcentrikus és alkalmazkodó személy, aki a randi teljes egészében azon van, hogy a vendége a lehető legjobban érezze magát. 100%-ban barátnős a hozzáállása, amennyiben a vendég is hasonlóan viszonyul hozzá a csodálatos élmény borítékolható.
Drága Linett köszönöm Neked ezt az újabb felejthetetlen találkozót, pussz... :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-04 07:25:09
Igen kellemes emlékeket felidéző beszámolót írtál a tőled megszokott színvonalon. A koronát Linett kedves reagálása helyezte fel rá.

2023-07-28 21:37:21
Igazán terjedelmes regényt írtál, mely tartalmazza az összes lényeges információt.

2023-07-19 22:24:22
Minden perfekt ebben a beszámolóban. Nem ragozom, hisz magáért beszél írásod. Nagy gratula nektek!

2023-07-19 11:02:16
Kiváló beszámoló. Köszi szépen. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-) @Yoss: nem beszélhetek dgab makktárs nevében, de egy beszámoló címkézése során csak az általunk átélt és megörökített élmények legjobb egynegyede kaphat kék címkét. Én azt remélem, hogy dgab kollégának hemzsegnek a jó élmáényei, és ez ugyan felejthetetlen volt, mégsem tartozik élete legjobb 25% élményébe. Legalábbis velem legutóbb ez volt a helyzet.

2023-07-18 21:11:04
Remek beszámoló. Nagyon szépen írtál Linettről és a randitokról. Számomra etalon mindkettő.
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-08-31) : Linettet, pedig kértem, hogy üljön a számra. Ezt meg is tette, arccal a farkam felé. Naná, majd kimarad a medveölés látványából? Kis levegőhöz jutva hörögtem, hogy most fogok elélvezni. Na, akkor megyek osztozkodni, mondta Linett.

(2023-06-25) : Hát uraim, ez a francia tudás veleszületett érzék vagy tehetség. Finom, lassú technikával kényeztetett és nem csak a farkamat, hanem a golyókat és gát környékét is. Bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb perceit éltem át.

felejthetetlen: 19db
(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 13db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 13db
(2023-10-30) : A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem.

(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot