Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Lina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-07-27 01:38:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 122175 szexpartner

ShaiHulud a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
kifogyhatatlan erotikus ruhatár
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy ideje mar nezegettem a hirdeteset, tetszettek az igenyes kepek - rendelesi ido alatt villogott a "most hivhatod", ugyhogy tettem egy probat, sikerrel, egyeztettunk is aznap delutanra egy randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin setany, kozelebb van a Klinikakhoz, mint a koruthoz, ugyhogy a parkolas kozepesen szivas, de megoldhato, persze mindenhol fizetos. GPS jo helyre visz, ne lepjen meg, hogy a foldszinti uzletsor meg nincs beepitve.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Corvin-negyedbeli luxuslakas, tobb holggyel, de nem sikerult osszefutni veluk, logisztikai problema nincs, illetve amit kell, azt megoldjak. A babaszobaban kellemes meretu agy tobb parnaval, sok tukor a mindenfele iranybol nezelodesnek, es amin meglepodtem, az a szobabol kozvetlen nyilo zuhanykabinos furdo, egy kisebb kupac tusfurdovel es szajvizzel. Alapvetoen jo izlesrol tanuskodik a lakas is, a szoba is, felhomaly van es halk zene szol.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kepek teljesen megfelelnek a valosagnak, minimalis retus van rajtuk, de csak annyi, amennyi kell egy glamour-jellegu sorozathoz. Csodaszep, nagy keblek, babonazo arc (ne zavarjon a kitakaras), tutajos szemek, markolaszhato fenek - es ha esetleg van fehernemu iranti igenyed, azt lehet es erdemes is jelezni. Teljesen termeszetes, "az a szomszedlany, akit huu de... megneztem"-jelleg. A kepeken nem latom, hogy ez fentlenne, de egy fekete body/fehernemuben vart, mosolyogva nyit ajtot, kedves hanggal koszont es bekiser a babaszobaba.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 122175 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 122175 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-07-29 10:38:00 erotikus masszázs 1221755. Lina +36306923931 beszámoló 2024-07-29 10:38:00 erotikus masszázs 1221756. Lina +36306923931 beszámoló 2024-07-29 10:38:00 erotikus masszázs 122175
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Furdes utan ismerkedo csokcsata es egymas simogatasa kovetkezett - majd megkerdezte hogy egy masszazshoz volna-e kedvem, "perszehogyvan", a hasonfekves persze mar itt kezdett kenyelmetlen lenni. Olajos masszazs, erzesre ert hozza, jol atnyomkodta a vallamat es a hatamat, kozben beszelgettunk... majd egy ido utan jott a csodas keblekkel a csuszkamasszazs, meg a fordulas, meg a kebelszex, majd egy remek francialecke - amivel nem kivegezni akart, csak meg jobban felhuzni. Azert egy ido utan jeleztem, hogy lassitsunk, meg hogy van-e kedve hanyattfekudni - "perszehogyvan".

Elkezdtem jatszani a kableivel , mondvan, csak sorjaban, utana haladunk majd lejjebb, aztan elegge meglepodtem, amikor mindekozben elkezdett mar magaval jatszani - ez, meg a rajtamarado fehernemu rendesen felhuzott. Ujjazas nala nincs, de nyelvvel nagyon elvezi ha kenyeztetik, es a musor alapjan elvileg mehetek me'g hozza. ;)

Reszerol kis piheges kovetkezett, majd egy oldalrol franciazas, ez szinten nagyon bejott, ahogyan franciazott, meg a golyokkal jatszott, meg ahogy enyhen pornosan megnyalazta a lecet. Aztan kovetkezett a VV, elsore misszi, doggy (a tukroket is erdemes figyelni), aztan vissza misszibe - mindegyik kicsit a vonaglos, magaba huzos, fulledt szeretkezesekre emlekeztetett, nyog, elvezi, mozog, a magas szexkultura nagyon megvan. Ami a kemeny, hogy a szemeivel rovid egymasutanban tud ozgida lenni, szexdemon, es "yes daddy" is - ilyet azert ritkan latok. Szoktak volt mondani azt is, hogy ahol extra a csok, ott nem eri meg kerni - nala ez hatvanyozottan nem igaz, nagyon jol csokol.

Amikor mar nagyon lassitanom kellett, akkor megkerdeztem, hogy odaallhatunk-e a tukor ele a vegere, igent mondott, ugyhogy odaugrottunk a tukor ele, es itt ert a veg, egy nagyon remek franciaval es NFVSZ-szel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Aktualis pesti, covid-utani atlag, elso randi leven extrakkal egyutt (NFVSZ es csok, amiket megeri kerni) elore a komodra elhelyezve. "Recommended" a kaland alapjan.
Rózsacsokor
ShaiHulud nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kedves csaj, akivel lehet es erdemes beszelgetni is, a szex teren nagyon otthon van, hovatovabb egyszerre tud perverz es erzeki lenni, kezdemenyezo es tudja hogy hogyan lesz jo neked - valamint elso talalkozas leven, meg amugyse szamitottam arra, hogy vadoc is tud lenni, ugyhogy kellemes meglepetes volt a randi. Biztosan visszamegyek meg, meg hat a tovabbi lingerie-ket ezen a csajon meg kell nezzem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina szexpartner beszámolójáról


2024-08-31 14:50:45
Olvasmányos írás egy perverz és érzéki találkáról. Az írás által megismerhetjük Lina technikáját, reakcióit. "Fürdő" és a" Hely diszkréció" 4-ének okát a szövegből nem tudtam meg. Klassz, hogy megosztottad, rozsainfot hiányolom. Címkék, pontozás OK
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 7db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

nagyon jó: 6db
(2024-05-26) : Emellett Lina nagyon jó ütemérzékkel, a rezdüléseimre ügyelve lovagolt rajtam. Ha mindketten jobbnak láttuk, néha kivette az egykorút, és pár másodperc kifújás után, óvatosan visszahelyezve tovább folytatta érzéki nyögdécselésekkel megfűszerezett vágtatását.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-06-10) : Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk. Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben, és főleg nem testközelből!

: 15db
(2024-08-28) : Mondta nem kínoz tovább,abbahagyta a lovaglást, eltavolította a gumit oldalról mellém feküdt és kaptam egy natúr francia kezelést. Ez viszont el is jutatott hamar a csúcsra és alaposan beleélveztem Lina kicsi szájába. Hagyott a szájában lenyugodni.

(2024-08-19) : Lina ekkor elém hasalt és érzékien franciázni kezdet. Izgató, élvezetes natúrfranciába. Nyelvével és ajkaival mégkemênyebbé tette a farkam.

(2024-08-17) : Lina szembôl a lábaimközé kuporodott és elkezdett franciazni. Érzékien, olajosan, bőnyálasan csinálta. Élvezetes volt. Lina már ismer, tudja mit szeretek, ezért franciázás közben a makkomra összpontosította a szaj, ajak és nyelvmunkát. Alaposan feltüzelt, nagyon kemény lett a farkam,